Patrick (Finance Manager)

Ruim 35 jaar aan ervaring binnen de finance, een PhD en meerdere doctoraal diploma’s behaald en nog altijd leergierig. Wil jij de organisatie tot een hoger niveau tillen? Maak dan kennis met Patrick, een finance professional die gewerkt heeft als Assistent-Accountant, Business/Financial Controller, Financieel Manager en Financieel Directeur. Door de jaren heen heeft hij een financiële analysemethodiek ontwikkeld die zijn effectiviteit in de praktijk al heeft bewezen. Patrick gaat altijd diep op de organisatie in om alle processen te kunnen begrijpen zodat hij de juiste koers kan bepalen. “Elk bedrijf bestaat uit 56 verschillende bedrijfsprocessen die met elkaar verbonden zijn door de resultaten van die processen in het financiële model.”. Patrick wil nu het liefst weer aan de slag gaan als Business/Financial Controller, Financieel Manager of Financieel Directeur bij een bedrijf die groeiend is en/of uitdagingen heeft.

Patrick is erg ambitieus ingesteld. Dit blijkt uit het feit dat hij een Doctoraal diploma Politicologie en Bestuurskunde, een Doctoraal diploma Bedrijfseconomie en een PhD in de richting van Business Administration heeft behaald. Dit is niet het enige; ook heeft hij meerdere cursussen en trainingen behaald. Hij is daarnaast erg analytisch ingesteld en probeert altijd op basis van cijfers de (financiële) processen te optimaliseren.

Patrick is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 5.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Verzorgen voor de afsluiting van de boekhouding.
  • Beoordelen van de purchase orders;
  • Analyseren van de cijfers ten opzichte van de begrotingen en het verklaren van de verschillen;
  • Opschonen van het purchase order systeem om de implementatie van SAP R4 HANA te vergemakkelijken.

Functie

Finance Manager

Leeftijd

61

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

.