Philipe (Financieel Medewerker)

Philippe heeft in zijn loopbaan bij meerdere bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen wat zorgt voor de waarde dat hij systemen, nieuwe omgevingen en werkwijzen snel eigen maakt. Hij heeft er aan het begin van zijn loopbaan bewust voor gekozen om als interimmer aan de slag te gaan, en heeft hier voor de rest van zijn carrière zijn kracht van gemaakt. Philippe heeft ervaring opgedaan bij nationale en internationale organisaties met verschillende entiteiten. Hij is een expert in crediteurenadministratie en heeft zich de afgelopen jaren ook bezig gehouden met maandafsluitingen, debiteurenadministratie, ERP-implementaties, grootboekadministratie en het analyseren en opstellen van financiële rapportages. Philippe is samen met ons opzoek naar een vaste financiële baan, waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen, en zijn kennis en kunde kan toepassen.

Philippe is een sociaal en open persoon. Hij is toegankelijk en flexibel in de omgang en kan snel zijn draai vinden binnen een bestaand team. Philippe kan door zijn ervaringen in veel verschillende teams samenwerken. Ook heeft Philippe een analytisch en probleemoplossend vermogen. Deze houding komt heel erg mooi naar voren in zijn functioneren. Bij het oplossen van problemen en uitdagingen stelt zij zichzelf de volgende vragen: Wat gaat er niet goed, wat is het doel en hoe kunnen wij dit samen met het team bereiken ?

Philippe heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is 38/40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.      
 

Werkzaamheden

  • Inkomende facturen coderen en boeken op de juiste kostenplaats en grootboekrekening;
  • Leveranciers contact omtrent openstaande facturen;
  • Bankaccount saldo controleren en aansluiten voor de maandafsluiting;
  • Ondersteunen bij de debiteurenadministratie;
  • Ondersteunen bij de implementatie van Afas Profit.
  • Verrichten van de activa administratie.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

52

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office, SAP, Provax, Exact Globe, Account View & Adobe.