Join the gang!

Net als iedere organisatie die vooruit kijkt zijn ook wij voortdurend op zoek naar talent. Naar Extra Talent. Naar jou…?

Moet je wel even een paar zaken afvinken. Ten eerste ben je contactueel sterk. Je straalt vertrouwen uit, je bent gedreven, vasthoudend, dienstbaar, commercieel en – laten we dat vooral niet vergeten – jezelf. Over die en alle andere kwaliteiten die nodig zijn om bij ons op niveau te kunnen presteren beschik je ruimschoots en ontwikkel je verder tijdens je interne training.

Wat je bij ons kunt verwachten? Een hele toffe werksfeer. Waarin iedereen er voor 100% tegenaan gaat, maar tegelijkertijd relaxed blijft. Want zit je lekker in je vel, dan werk je met plezier en presteer je beter. Met alle gunstige effecten van dien. Want voor iedere match die jij tot stand brengt ontvang je een bonus die heel leuk kan oplopen…

Mogen wij u voorstellen: het neusje van de zalm

Ziehier, onze consultants. De jongens, meiden, mannen en vrouwen die voor je door het vuur gaan. Eén daarvan wordt dus jouw persoonlijke begeleider-coach-mentor-maatje. Een buddy die niet van je zijde wijkt voordat er een match is gevonden. Dat hij of zij daarbij regelmatig ruggenspraak houdt met collega’s, dat is vanzelfsprekend. We zijn namelijk een team, een hecht team, dat elkaar helpt, ondersteunt en tot grote hoogte opstuwt.

Kijk, dat is nou ook dat Extra van Extra Talent!

Maria Sukiasjan


workConsultant Juridisch
location_cityAmsterdam
Maria Sukiasjan

Van Amsterdam en van Juridisch. Resultaatgerichte en effectieve consultant. Maar het woord dat Maria het best omschrijft: vrolijk. Enthousiast aan tafel met klanten en kandidaten. Maria is een gesprekspartner van niveau. Geen wonder dat ze resultaat boekt: ze creëert doorgroeimogelijkheden en zorgt ervoor dat mensen een hoger salaris gaan verdienen dan ze zelf eerst dachten. Mooi meegenomen! Maria weet namelijk hoe de koffie smaakt bij ieder notaris- en advocatenkantoor in Amsterdam en omgeving.

Esther Schaefer


workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam
Placeholder

Emiel Heinsbroek


workMarketing Manager
location_cityRotterdam
Emiel Heinsbroek

Van Breda en van Supply Chain. Struikelt een beetje over de Bredase tongval, maar schrijft des te beter. Heeft gepubliceerd en een award rondom stedelijke ontwikkeling in de wacht gesleept. Kookt ook graag. Met wijn. Uiteraard…

Het Complete Team

Neem een kijkje in onze keuken!

En check of jij een Extra Talent bent!

Met de Talent Pitch krijg je spelenderwijs een uitstekend beeld van wat je kunt verwachten van werk in een bepaalde sector. Breng je het er goed vanaf, dan verhoog je je kans op een baan. Kies dus je Talent Pitch en let the play begin!

Proef de sfeer in Amsterdam!

Word jij onze nieuwe Sales & Recruitment Consultant?

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan in Amsterdam? Maar wil je eerst graag weten én zien wat je kunt verwachten? En wat er van jou verwacht wordt? Ervaar dan Extra Talent Amsterdam!