Join the gang!

Solliciteer nu!

Of kijk even verder...

Net als iedere organisatie die vooruit kijkt zijn ook wij voortdurend op zoek naar talent. Naar Extra Talent. Naar jou…?

Moet je wel even een paar zaken afvinken. Ten eerste ben je contactueel sterk. Je straalt vertrouwen uit, je bent gedreven, vasthoudend, dienstbaar, commercieel en – laten we dat vooral niet vergeten – jezelf. Over die en alle andere kwaliteiten die nodig zijn om bij ons op niveau te kunnen presteren beschik je ruimschoots en ontwikkel je verder tijdens je interne training.

Wat je bij ons kunt verwachten? Een hele toffe werksfeer. Waarin iedereen er voor 100% tegenaan gaat, maar tegelijkertijd relaxed blijft. Want zit je lekker in je vel, dan werk je met plezier en presteer je beter. Met alle gunstige effecten van dien. Want voor iedere match die jij tot stand brengt ontvang je een bonus die heel leuk kan oplopen…

Mogen wij u voorstellen: het neusje van de zalm

Ziehier, jouw nieuwe collega's. De jongens, meiden, mannen en vrouwen die voor hun kandidaten door het vuur gaan. Mensen die niet van de zijde wijken van hun mensen totdat er een match is gevonden. Of hun collega consultants daarbij helpen. We zijn namelijk een hecht team, dat elkaar helpt, ondersteunt en tot grote hoogte opstuwt.

Kijk, dat is nou ook dat Extra van Extra Talent!

Jordy Maas


workConsultant Supply Chain
location_cityBreda
Jordy Maas

Jaimy Karouw


workConsultant Logistiek
location_cityEindhoven
Jaimy Karouw

Thom de Rijke


workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam
Thom de Rijke

Het Complete Team

Meet our recruiters!
En check of jij een Extra Talent bent!

Met de TalentPitch krijg je spelenderwijs een uitstekend beeld van wat je kunt verwachten van werk in een bepaalde sector. Breng je het er goed vanaf, dan verhoog je je kans op een baan. Maak dus je TalentPitch en let the play begin!

Wil je meer informatie? Neem contact op met een van onze corporate recruiters!