Noor (Juridisch Secretaresse)

Noor heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de advocatuur, waarvan zij ruim vier jaar relevante werkervaring heeft opgedaan binnen de Faillissementen. Als Faillissementssecretaresse/medewerker is ze bekend met de volgende werkzaamheden. Zij is verantwoordelijk voor minstens 175 lopende WSNP zaken en fungeerde als vraagbaken tijdens telefonische spreekuren. Daarbij heeft ze boedelrekeningen beheert en geïnventariseerd. Tevens heeft zij huisbezoeken bijgewoond, betalingen verricht en VTLB berekend. Als Faillissementssecretaresse heeft zij uiteraard de bijbehorende secretariële werkzaamheden uitgevoerd, hierbij kan je denken aan contact met derden onderhouden zoals rechtbanken en schuldeisers, veelvuldig contact met de sanieten, sluitdelingslijsten opgesteld en verificatievergaderingen voorbereidt. Noor wilt al jaren terug de faillissementen in. Doordat er bijna tot geen vacatures beschikbaar waren is zij tussentijds als Juridisch Secretaresse aan de slag gegaan. Zij wilt graag weer aan de slag als Faillissementssecretaresse/medewerker. Een informele werkomgeving, waarbij duidelijk en helder communiceren staat hoog in het vaandel bij haar.

Noor heeft een open persoonlijkheid en maakt graag een praatje. Zij is een harde werker en staat altijd open voor nieuwe uitdagingen. Zij is gemotiveerd, dit blijkt uit het feit dat zij werkzaamheden naar zich toe trekt. Ze werkt goed in zowel teamverband als zelfstandig! Daarnaast, heeft zij absoluut geen negen tot vijf mentaliteit. Zij blijft het liefst langer op kantoor zodat zij haar werkzaamheden kan afronden en zij met een voldaan gevoel naar huis kan. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken om heerlijke gerechten te koken of bakken voor haar gezin. Daarnaast vindt ze het ook leuk om met haar dochter te tekenen, of als het mogelijk is te zwemmen.

Noor heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 24 uur per week. Mits het is toegestaan om ook een dag thuis te werken dan is Noor 32 uur beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.900,- bruto per maand op basis van 36 uur.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

36

Woonplaats

Puttershoek

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Ms office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook), Fidura