Demi (Kandidaat-Notaris)

Demi neemt ruim vijf jaar ervaring met zich mee binnen het notariaat. Ze is momenteel werkzaam als Kandidaat-notaris binnen de sectie Onroerend Goed en inmiddels met veel plezier begonnen aan haar beroepsopleiding. Demi heeft al veel mogen leren als Notarieel Medewerker voordat zij de functie als Kandidaat-notaris mocht bekleden. Tijdens haar veelzijdige functie heeft zij zelfstandig dossiers mogen behandelen, transacties mogen behandelen waaronder koop- en leveringen, hypotheken en splitsingen. Naast deze werkzaamheden heeft ze haar eigen besprekingen mogen doen, contacten onderhouden met cliënten en advies geven. Demi mist goede begeleiding bij haar huidige werkgever en heeft het gevoel dat ze nu stilstaat terwijl ze veel meer in haar mars heeft. Demi wil graag aan de slag als Kandidaat-notaris in de sectie Onroerend Goed. Haar voorkeur gaat uit naar een klein tot middelgroot kantoor waar er voldoende ruimte is voor een goede begeleiding.

Demi komt op mij over als een sociale jongedame die goed weet wat ze wil. Haar ambitie is dan ook om uiteindelijk notaris te worden. Demi omschrift zichzelf als een perfectionist waardoor ze soms iets te hard kan zijn voor zichzelf maar begint steeds meer te leren dat er nog genoeg is om te leren en dat ze daar ook de tijd voor heeft gezien haar leeftijd. In haar vrije tijd is ze graag met vrienden en houd ze zich bezig met verschillende sporten zoals pilates, boksen en paardrijden.

Demi is na twee maanden opzegtermijn 40 uur beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Zelfstandig dossiers behandelen;
  • Koopleveringen;
  • Contacten onderhouden met cliënten;
  • Cliënten adviseren;
  • Juridische stukken opstellen; 
  • Overige werkzaamheden ten behoeve van de sectie. 

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

25

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.