Ilse (Kandidaat-Notaris)

Ilse studeert momenteel aan de Beroepsopleiding en verwacht dit volgend jaar af te ronden. Ze heeft bijna drie jaar ervaring binnen het notariaat, waarvan 2,5 jaar als Kandidaat-notaris. Haar specialisatie ligt voornamelijk binnen het Personen- en Familierecht, maar ze is ook bekwaam in vastgoedzaken. Als Kandidaat-notaris fungeert ze als vraagbaken en voert ze besprekingen volledig zelfstandig. Ze is verantwoordelijk voor alle aspecten van dossiers, inclusief het opstellen, wijzigen en bespreken, evenals het optimaliseren van estate planning en het afwikkelen van nalatenschappen. Ilse zoekt een functie als Kandidaat-notaris waar ze zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt binnen een modern en jong notariskantoor.

Ilse is een persoon die bekend staat om haar verantwoordelijkheidsgevoel, gevoel voor humor en haar vastberadenheid om taken af te ronden. Ze beschikt over een "9 tot af-mentaliteit", wat betekent dat ze bereid is om hard te werken en zich volledig in te zetten voor haar werk. Haar stressbestendigheid, logisch denkvermogen en vermogen om snel nieuwe informatie op te nemen maken haar een waardevolle teamgenoot. Bovendien is ze open, eerlijk en direct in haar communicatie, geduldig, empathisch en in staat om goed naar anderen te luisteren. Ze is oplossingsgericht, houdt van uitdagingen en is niet bang om in het diepe te worden gegooid.

Ilse heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.  

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

27

Woonplaats

Hoofddorp

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint en Outlook