Rudy (Notarieel Secretaresse)

Roos volgt momenteel haar Bachelor Notarieel Recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Momenteel heeft zij een bijbaan bij een supermarkt en is zij vrijwilliger bij haar notariële studievereniging. Zij is een ambitieuze starter in het notariaat en wilt graag haar kennis en kunde, die zij tijdens haar studie leert, in de praktijk toepassen. Roos vindt het belangrijk om alle aspecten binnen het notariaat te leren kennen. Mede daarom is zij per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Secretaresse. Zij heeft geen voorkeur voor een bepaald rechtsgebied. Een notariskantoor waar er goed gecommuniceerd wordt en er met respect wordt omgegaan, past het beste bij haar. Roos heeft een goed aanpassingsvermogen, daardoor kan zij binnen elk kantoor terecht.

Roos is leergierig, perfectionistisch en een behulpzame jonge dame. Zij gaat graag systematisch te werk en krijgt een kik van het analyseren van probleemstellingen waar zij haar creatieve oplossingen kan toepassen. Roos kan je omschrijven als een kameleon, zij heeft namelijk een veelzijdige persoonlijkheid en zit daardoor snel op haar plek. In haar vrije tijd is ze graag met vrienden en familie, leest ze mythologie en gaat ze graag naar museums.

Roos heeft een maand opzegtermijn en is twee tot drie dagen in de week beschikbaar wegens haar studie. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.     

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

21

Woonplaats

Almere

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office