Eva (Juridisch Secretaresse)

Eva heeft inmiddels al meer dan zes jaar ervaring als secretaresse. Ze is bijna vier jaar werkzaam geweest als Juridisch Secretaresse. Hier was ze verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden omtrent lopende strafzaken. Eva zorgde ervoor dat alles binnen het kantoor op rolletjes liep. Ze was het eerste (telefonische) aanspreekpunt en zorgde ervoor dat alle communicatie naar behoren verliep. Ze maakte dossiers aan en was verantwoordelijk voor het beheren van de debiteuren. Daarnaast maakte ze (eenvoudige) processtukken op en beheerde ze de agenda. Vanwege een verhuizing is ze gaan werken bij een notariskantoor als Notarieel Secretaresse. Eva kreeg hier weinig uitdaging, dus besloot ze om een nieuwe uitdaging aan te gaan als secretaresse bij een accountantskantoor. Ze heeft een fijn team, maar ze mist het juridisch inhoudelijke aspect. Dit past het beste bij haar en geeft haar veel energie. Eva is daarom op zoek naar een functie als Notarieel Secretaresse bij een informeel notariskantoor.

Eva is een lieve, zorgzame en sociale vrouw. Dat blijkt wel uit het feit dat ze in haar vrije tijd het liefst tijd spendeert met haar familie of vrienden. Ze houdt daarnaast ook veel van lezen, films kijken en muziek. Eva komt ook echt over als een integere, punctuele en vriendelijke dame.

Eva heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor vier tot vijf dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Complex agendabeheer;
  • Beheren van de e-mail van de directie;
  • Het redigeren van diverse brieven en juridische documenten;
  • Personeelszaken;
  • Diverse taken van office management.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

34

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office