Dina (Juridisch Secretaresse)

Dina is een Senior Juridisch Secretaresse met meer dan twintig jaar ervaring. Ze heeft gewerkt bij verschillende grote spelers. Ze is bekend met de algehele werkzaamheden. De meeste ervaring heeft zij op de sectie Ondernemingsrecht. Ze heeft onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd: contact
onderhouden met cliënten, dossiers opstellen, telefoon en agenda beheren en termijnen bewaken. Na al haar jaren binnen de advocatuur, zou Dina het leuk vinden om naast haar secretariële werkzaamheden ook een aantal andere werkzaamheden op te pakken. Ze staat overal voor open en houdt wel van een uitdaging. Het liefst komt zij te werken bij een kantoor waar ze in een team terecht komt waarmee ze kan sparren. Naast samenwerken kan Dina ook uitstekend individueel werken. Ze kan niet wachten om aan de slag te gaan bij een kantoor waar een persoonlijke sfeer heerst.

Dina is een erg spontane, sociale en hardwerkende vrouw. Ze is een harde werkster en zet zich altijd voor de volle honderd procent in. Ze denkt graag mee en is betrokken. Wanneer Dina mogelijkheden ziet, laat zij dit dan ook meteen weten. In haar vrije tijd gaat ze graag naar concerten en theaters.

Dina heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur per week.

Salarisindicatie: € 4000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Termijnen bewaken;
  • Telefoon beheren;
  • Agenda beheren;
  • Dossiers opstellen.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

58

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

DMS & Microsoft (Word, PowerPoint & Excel).