Marissa (Jr. Officemanager)

Linda heeft inmiddels al meer dan vier jaar ervaring in het notariaat als Notarieel Secretaresse/ Officemanager. Door Linda kunnen de notarissen hun werk zo optimaal mogelijk uitvoeren. Tot een jaar geleden was zij werkzaam als Notarieel Secretaresse. Linda was verantwoordelijk voor het beheren van de agenda, was ze het (telefonische) eerste aanspreekpunt en archiveerde ze dossiers. Daarnaast raadpleegde ze het Kadaster en was ze verantwoordelijk voor inschrijvingen. Sinds een jaar heeft ze ook taken als Officemanager erbij. Linda beheert verschillende projecten, zoals kwartaalbestellingen, kerstprojecten, de kantoorauto en verzekeringen. Daarnaast notuleert ze bij vergaderingen. Kortom, Linda is van onmisbare waarde!
Linda is twee jaar geleden verhuisd, en ze merkt de laatste tijd dat de reistijd nu toch wel erg ver wordt. Ze staat daarom open voor een nieuwe uitdaging als Notarieel Secretaresse/ Officemanager bij een informeel notariskantoor.

Linda is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en loyale dame. Dat blijkt wel uit het feit dat zij altijd langer blijft werken mocht dat nodig zijn. Daarnaast heeft ze bij allebei haar twee werkgevers de afgelopen tien jaar een vast contract aangeboden gekregen. In haar vrije tijd vindt Linda het heerlijk om tijd te spenderen met haar dochtertje en partner. Daarnaast zingt ze graag en gaat ze graag op pad met vriendinnen. Kortom, een echt leuke, sociale en collegiale vrouw.

Linda heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Kwartaalbestellingen;
Beheren kerstprojecten;
Beheer kantoorauto;
Verzekeringen beheren;
Kantoorbezoeken inplannen;
Notuleren;
Kadaster;
Inschrijvingen;
Telefonisch aanspreekpunt;
Archiveren;
Overdrachtsbelasting;
Overige werkzaamheden.

Functie

Jr. Officemanager

Leeftijd

34

Woonplaats

Deventer

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office