Mary (Juridisch Secretaresse)

Mary heeft twintig jaar ervaring binnen verschillende ondersteunende rollen waarvan al twaalf jaar binnen de advocatuur. Als Juridisch Secretaresse heeft zij voor diverse afdelingen mogen werken, hierbij kan je denken aan Arbeidsrecht, M&A, Private Equity, Corporate en proces- en financiële transactiepraktijk. Momenteel werkt zij voor een boutique advocatenkantoor welke voornamelijk gespecialiseerd is in het Ondernemingsrecht. Hoewel zij het net naar haar zin heeft mist zij toch het internationale karakter. Haar werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van twee partners, drie senior advocaten en twee paralegals. Zij is verantwoordelijk voor de termijnbewaking, facturatie, boekhouding, facilitaire zaken, marketing en alle secretariële taken. Tevens is zij ook bekend met dictaten uitwerken, urenregistratie, roladministratie, crediteurenbeheer en redigeren en opmaak van juridische stukken. Ook is zij verantwoordelijk voor HR activiteiten. Mary komt graag terecht in een dynamische en internationale omgeving waarbij zij weer terecht komt in haar ‘natural habitat’.

Mary is een zeer vriendelijke dame die zelfstandig heel snel aan de slag kan en stressbestendig is. Ze heeft een sterk karakter en is niet snel van haar stuk gebracht. Door middel van haar heldere communicatie verloopt de samenwerking en feedback soepel en weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Wat Mary tevens ook typeert is dat zij zeer flexibel is in haar werkuren. Mocht er in de avonden of weekenden adhoc iets opgepakt worden, dan staat Mary klaar! Door haar hands-on mentaliteit fungeert ze als ervaren vraagbaken en kan je haar beschouwen als een sparringpartner op managementniveau. Zij is een sterke en tevens gezellige aanwinst voor het kantoor. In haar vrije tijd spendeert ze tijd met haar paard, houdt ze van architectuur, muziek en film.

Mary heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.750,- bruto per maand op fulltime basis.
 

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

36

Woonplaats

Purmerend

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.