Ineke (Juridisch Secretaresse)

Ineke is een zeer ervaren Juridisch Secretaresse op verschillende rechtsgebieden. Sinds april 2023 is zij werkzaam bij een medisch adviesbureau na 25 jaar in de advocatuur te hebben gewerkt, maar haar hart ligt toch echt bij de advocatuur! Ineke is werkzaam geweest op de secties personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, bank- en financieringsrecht en letselschade. Dagelijks hield zij zich bezig met het volledig ontzorgen van de advocaten. Ineke was verantwoordelijk voor het uitwerken van dictaten, de termijnbewaking, het beheren van dossiers en het uitwerken van correspondentie en processtukken. Ook was zij het eerste (telefonische) aanspreekpunt, beheerde ze de agenda’s en verwerkt ze in- en uitgaande post. Kortom, door Ineke kunnen de advocaten hun werk zo optimaal mogelijk uitvoeren.
Helaas gaat haar huidige werkgever ermee stoppen per 1 januari 2024. Ineke is daarom zoekende naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. Ze heeft geen voorkeur in een bepaald rechtsgebied.

Ineke is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en loyale vrouw. Haar werkstijl kenmerkt zich het best als efficiënt, zelfstandig, klantgericht en proactief. Voor het tegelijkertijd uitwerken van stukken, het aannemen van de telefoon en het ontvangen van bezoekers draait zij haar niet om. Ook niet onbelangrijk: Ineke heeft een gezonde dosis humor en laat zich niet snel uit het veld slaan!

Ineke is per 1 januari 2024 beschikbaar voor 24 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

60

Woonplaats

Rheden

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office