Ineke (Juridisch Secretaresse)

Ineke is een zeer ervaren Juridisch Secretaresse op verschillende rechtsgebieden. I heeft ervaring op de secties personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, bank- en financieringsrecht en letselschade. Momenteel werkt ze bij een strafrechtadvocatenkantoor. Dagelijks houdt zij zich bezig met het volledig ontzorgen van de advocaten. Ineke is verantwoordelijk voor het uitwerken van dictaten, de termijnbewaking, het beheren van dossiers en het uitwerken van correspondentie en processtukken. Ook is zij het eerste (telefonische) aanspreekpunt, beheert ze de agenda’s en verwerkt ze in- en uitgaande post. Kortom, door Ineke kunnen de advocaten hun werk zo optimaal mogelijk uitvoeren.
Ineke is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor, ze matcht namelijk helaas niet helemaal met het kantoor. Ze heeft geen voorkeur in een bepaald rechtsgebied.

Ineke is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en loyale vrouw. Haar werkstijl kenmerkt zich het best als efficiënt, zelfstandig, klantgericht en proactief. Voor het tegelijkertijd uitwerken van stukken, het aannemen van de telefoon en het ontvangen van bezoekers is zij wel te porren. Ook niet onbelangrijk: Ineke heeft een gezonde dosis humor en laat zich niet snel uit het veld slaan!

Ineke heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 24 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

60

Woonplaats

Rheden

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office