Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Of kijk even verder...

Net als iedere organisatie die vooruit kijkt, zijn ook wij voortdurend op zoek naar talent. Ben jij dat extra talent?

Dan moet je wel even een paar zaken afvinken. Je bent contactueel sterk! Je straalt vertrouwen uit, bent gedreven, vasthoudend, dienstbaar, commercieel en – laten we dat vooral niet vergeten – jezelf! Andere kwaliteiten die je nodig hebt, beschik je ruimschoots en ontwikkel je verder tijdens je interne training.

Wat je bij ons kunt verwachten? Een hele toffe werksfeer. Waarin iedereen er voor 100% tegenaan gaat, maar tegelijkertijd relaxed blijft. Want zit je lekker in je vel, dan werk je met plezier en presteer je beter. Met alle gunstige effecten van dien. Want voor iedere match die jij tot stand brengt, ontvang je een bonus die heel leuk kan oplopen! Die enthousiaste, relaxte maar hardwerkende, informele sfeer zorgt ervoor dat we onze gezamenlijke doelen behalen.

Even voorstellen.

Zie hier, onze consultants en misschien wel binnenkort jouw nieuwe collega's. Stuk voor stuk toppers die voor hun kandidaten en opdrachtgevers door het vuur gaan. Mensen die niet van de zijde wijken van hun mensen totdat er een match is gevonden. Of hun collega’s daarbij helpen. We zijn namelijk een hecht team, dat elkaar helpt, ondersteunt en laat uitblinken.

Kijk, dat is nou ook dat Extra van Extra Talent!

Myrthe van Kan


workOperationeel Manager
location_cityAmsterdam
Myrthe van Kan

Imane Boudan


workStagiaire
location_cityBreda
Imane Boudan

Hans van Brakel


workTeam Manager
location_cityTiel
Hans van Brakel

Het complete team

Ontmoet onze Corporate Recruiter Demi!
Check of jij een Extra Talent bent.

Met de TalentPitch krijg je spelenderwijs een uitstekend beeld van wat je kunt verwachten van werken in een bepaalde sector. Breng je het er goed vanaf, dan verhoog jij je kans op een baan. Maak dus je TalentPitch en let the play begin!

Wil je meer informatie? Neem contact op met Demi.