De transportsector beweegt altijd. Er wordt dan ook veel gevraagd van transportplanners om dit elke dag weer voor elkaar te krijgen. Bij extra aanvragen of het wegvallen kan het daardoor te druk worden voor het huidige team. U moet als Manager of Ondernemer op zoek naar een waardevolle toevoeging voor uw team. Dit kan veel tijd en energie kosten, terwijl die tijd al zo schaars is. Hiervoor zijn de consultants van Extra Talent Logistiek continu op zoek naar goede transportplanners, zodat zij dit probleem snel voor u op kunnen lossen. Bekijk hieronder een selectie van de transportplanners die nu actief op zoek. Laat direct weten of er een geschikte kandidaat tussen zit. Onze collega’s nemen contact met u op en kunnen u meer vertellen over onze kandidaten.

Ook kunt u direct uw vacature achterlaten. De consultants van Extra Talent Logistiek nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en gaan voor u zoeken naar de beste Transportplanner voor de vacature.

Nu geen haast? Maak dan een zoekprofiel aan en zodra een Transportplanner beschikbaar is die aan uw eisen voldoet, krijgt u automatisch een melding.