Talent

Boost jouw logistieke carrière

Extra Talent vindt jouw droombaan.

Werktevredenheid staat voorop

bij jouw droombaan

Op basis van jouw kennis, persoonlijkheid en ambities vinden wij de ideale functie bij de leukste organisaties. Je kan ons zien als een soort ‘aankoopmakelaar’ voor banen: wij gaan op zoek naar jouw droombaan. Jouw persoonlijke consultant begeleidt je door het hele sollicitatieproces. Van het oriënteren naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, tot de salarisonderhandeling bij jouw nieuwe werkgever. Tijdens de eerste periode van jouw nieuwe baan evalueren we regelmatig hoe de nieuwe baan je bevalt. Jouw werktevredenheid staat voorop! 

Dit is hoe wij jou helpen

Advies

Kennismaking en advies

Tijdens een kennismakingsgesprek leert jouw persoonlijke consultant je graag beter kennen. We willen alles over jouw wensen en behoeftes. 

Match

De Extra Talent Match

Wij gaan op zoek naar de perfecte match, die voldoet aan jouw eisen. Voordat je het weet, ga jij al op gesprek bij jouw nieuwe werkgever.

Begeleiding

Coaching en begeleiding

Werktevredenheid staat voorop. Jouw consultant begeleidt je tijdens het sollicitatieproces en evalueert regelmatig hoe jouw nieuwe baan je bevalt. 

Een passende nieuwe baan

Dankzij ons uitgebreide database van organisaties en vacatures, kunnen onze consultants je doorgaans al binnen 48 uur aan een organisatie voorstellen. Uiteraard is dat een organisatie die voldoet aan datgene wat jij zoekt in een werkgever. 

of gewoon even rondkijken?

Wil je weten wat jouw positie is op de arbeidsmarkt en ben je alleen geïnteresseerd in het allerbeste aanbod? Wij gaan met zorg op zoek naar jouw droombaan en nemen alleen contact met je op wanneer we die gevonden hebben. 

Openstaande vacatures

Vind jouw perfecte match

Transportplanner

Topografisch ben jij goed onderlegd, jij kent Nederland op je duimpje. Puzzelen vind je leuk en gaat je goed af. Dan staat de rol van Transportplanner…
access_timeFulltime location_onZaandam

Expediteur

Jij hebt kennis van de logistieke branche als Expediteur. En met jouw commerciële blik pak jij kansen met 2 handen aan! Op deze manier weet jij als ge…
access_timeFulltime location_onNijmegen

Customer Service Medewerker

Inmiddels heb jij een jaar ervaring in de logistiek. Jij weet van aanpakken, kan duidelijk communiceren en bent pas tevreden als de klant tevreden is.…
access_timeFulltime location_onHaarlem