Wil jij weten wat werken in de Logistiek precies inhoudt? Doe dan onze Extra Talent Logistiek TalentPitch en kom erachter!

Onze TalentPitch is dé manier om op een leuke, interactieve wijze inzicht te krijgen in jouw logistieke vaardigheden!

Voor vele transporteurs is Noord-Brabant een ideale uitvalsbasis voor de logistieke activiteiten. Gelegen in de driehoek Rotterdam, Antwerpen en Venlo worden er dagelijks vele zendingen weggereden richting het achterland of komt het juist naar Nederland toe. Als Transportplanner zijn er dan ook vele diverse transporteurs in Noord-Brabant waar je aan de slag kan gaan. De consultants van Extra Talent Logistiek hebben onderstaand voor jou de vacatures voor Transportplanner in Noord-Brabant overzichtelijk in een rij gezet. Zoek jouw ideale baan en reageer direct!

Heb je nu geen tijd om de vacatures door te nemen of staat de ideale baan in jouw ogen er niet tussen? Verstuur jouw cv dan rechtstreeks naar de consultants van Extra Talent Logistiek en zij gaan specifiek voor jou kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Logistiek, maar niet als Transportplanner? Of liever werkzaam in een andere regio? Bekijk dan al onze logistieke vacatures!