Robbert (Transportplanner)

Robbert is een gedreven en vastberaden professional die onverwacht zijn passie ontdekte in de logistiek. De hectiek, snelheid en complexiteit van het vak dagen hem dagelijks uit, en juist dat geeft hem energie. Hij is meester in het brengen van orde in chaos—een kwaliteit die hij ook in zijn grootste hobby, Braziliaans Jiu Jitsu, toepast: “Het overwinnen van een grotere tegenstander binnen de tijd geeft me dezelfde adrenalinekick als het managen van een logistieke uitdaging onder druk.”

Met een achtergrond in de automotive branche, waar hij als verkoopmedewerker zijn communicatieve vaardigheden perfectioneerde, en later als zelfstandig ondernemer de volledige exportprocedures, douane-afhandeling en documentatie beheerste, heeft Robbert zijn veelzijdigheid bewezen. Als Supervisor Transport leidt hij nu een team van 7 chauffeurs, en draagt hij de verantwoordelijkheid voor het plannen van complexe nationale en internationale koeriersritten, evenals het boeken van luchtvrachtzendingen.

Samen met Extra Talent is Robbert klaar voor zijn volgende avontuur als Transportplanner. Hij zoekt een dynamische organisatie waar hij zijn sterke communicatie, oplossingsgerichte aanpak, en behoefte aan structuur kan inzetten om nog grotere uitdagingen te overwinnen. Hij is op zoek naar de perfecte balans tussen discipline en flexibiliteit.

Kernwoorden:
Ambitieus, loyaal, stressbestendig, met een scherp oog voor efficiëntie en een flinke dosis humor.

Beschikbaarheid:
Fulltime beschikbaar met een opzegtermijn van 2 maanden. Salarisindicatie: € 3.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Plannen van koerier ritten zowel nationaal als internationaal; 
  • Aansturen van chauffeurs; 
  • Boeken van luchtvrachtzendingen bij diverse airlines; 
  •  

Functie

Transportplanner

Leeftijd

39

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

MS office