Joris (Warehouse Teamleider)

Joris is een ervaren professional met een sterke achtergrond in logistiek en procesoptimalisatie. Na jaren in het magazijn te hebben gewerkt, ontwikkelde hij zich verder als Inventory Control Specialist, waar hij het volledige voorraadbeheer succesvol beheerde. Tijdens deze functie volgde hij de hbo-opleiding Logistiek Management. Hoewel een reorganisatie hem tijdelijk verhinderde om zijn opleiding direct af te ronden, voltooide hij deze uiteindelijk met succes bij een andere werkgever. Sindsdien heeft hij in het warehouse gewerkt, maar hij is nu op zoek naar een functie waarin zijn kwaliteiten weer volledig zichtbaar zijn.

Joris wordt door zijn collega's omschreven als een nuchtere en open-minded persoon die goed kan relativeren en anticiperen. Hij geniet van coördineren, het houden van controle, en leiding geven. Zijn energie haalt hij uit het verbeteren van processen en het efficiënt beheren van logistieke operaties. Joris wil graag weer een rol waarin zijn kwaliteiten optimaal tot uiting komen, met een focus op coördineren, controleren, en leiding geven.

Hij heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor een fulltime functie van 40 uur per week, met een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Corrigeren van automatisering fouten;
  • Melden van binnenkomende tankwagens; 
  • Laden en lossen van vrachtwagens;
  • Orderpicken;
  • pallets binnen halen en stationeren op de juiste locatie.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

55

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

Mirosoft office