Anne (Logistiek Coördinator)

Anne is een enthousiaste en gedreven professional met ruime ervaring in customer service en logistiek. Ze heeft jarenlang gewerkt als Customer Service Specialist, waar ze verantwoordelijk was voor diverse taken zoals klantcontact, administratieve afhandeling, facturatie, en het oplossen van zowel interne als externe problemen. Gedreven door haar behoefte aan nieuwe uitdagingen, heeft Anne de overstap gemaakt naar een logistieke organisatie binnen de healthcare sector, waar ze als Logistiek Coördinator een team aanstuurde, planningen maakte, nauw contact hield met verschillende afdelingen, en orders verwerkte. Anne heeft uitgebreide kennis van SAP en ERP-systemen.

Persoonlijk is Anne een spontane en leergierige vrouw die voortdurend op zoek is naar manieren om zichzelf te ontwikkelen. Ze hecht veel waarde aan een werkomgeving met een positieve en collegiale sfeer. Anne houdt van afwisseling in haar werk en heeft een sterke voorkeur voor internationale organisaties, gezien haar beheersing van vier talen: Nederlands, Spaans, Italiaans en Engels. Haar veelzijdigheid en talenkennis maken haar een waardevolle toevoeging aan elk team.

Anne is per oktober beschikbaar voor een functie van 32 uur per week en zoekt een positie binnen de customer service in de logistieke sector, waarin ze haar passie voor zowel klantcontact als logistiek kan combineren. Haar salarisindicatie is € 3.100,- per maand.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

1

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans

Computervaardigheden

.