Lisanne (Logistiek Administratief Medewerker)

Lisanne begon haar carrière in de logistiek in 2015 als allround webshop medewerker, waar ze verantwoordelijk was voor klantenservice, voorraadbeheer, inkoop en het verwerken van bestellingen. Vervolgens maakte ze de overstap naar BMW, waar ze als service administrateur klantcontact onderhield, onderdelen en gereedschap inkocht, en de planning van motoren en monteurs verzorgde. In beide functies heeft ze bewezen efficiënt en nauwkeurig te kunnen werken.

Lisanne is een rustig en betrouwbaar persoon die zelfstandig werkt en altijd het overzicht weet te bewaren. Haar kracht ligt in haar georganiseerde en nauwkeurige aanpak, waarbij ze structuur aanbrengt en processen soepel laat verlopen. Met haar leergierige houding past ze zich snel aan nieuwe uitdagingen en werkomgevingen aan.

Lisanne is per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging in de logistieke sector. Ze zoekt een functie waarin ze haar administratieve en logistieke vaardigheden verder kan ontwikkelen. Haar salarisindicatie is €3000 per maand.

Werkzaamheden

Inplannen van onderhoud/ reparaties;
Klantcontact behouden;
Inplannen van klantafspraken;
Onderdelen/ gereedschap bestellen en klaarleggen;
Baliewerkzaamheden.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

31

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in geschrift en uitstekend in spraak. Engels voldoende in spraak en goed in geschrift

Computervaardigheden

Microsoft Office365