Arjan (Assistent-Declarant)

Arnoud is een 23-jarige, gedreven professional met een rustige en betrouwbare uitstraling. Met zijn afgeronde opleiding als Facilitair Leidinggevende heeft hij een stevige basis gelegd voor zijn carrière. Zijn interesse in logistiek ontstond via zijn familie: zijn neef werkte bij een logistiek bedrijf en zijn vader heeft een eigen onderneming. Wat begon als een bijbaantje bij zijn neef, groeide al snel uit tot een serieuze rol als export-/transportadministratief medewerker. In deze functie was Arnoud verantwoordelijk voor het regelen van douaneformaliteiten, het opstellen van exportcertificaten en het plannen van kwaliteitskeuringen voor uitgaande goederen. Hij zorgde ervoor dat de administratie vlekkeloos verliep en werkte met systemen zoals e-CertNL om alles in goede banen te leiden.

Arnoud staat bekend om zijn leergierigheid en ambitie. Hij is altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en stelt de juiste prioriteiten, zelfs in stressvolle situaties. Zijn collega's omschrijven hem als iemand die zijn hart voor de zaak toont door hard te werken en altijd net dat stapje extra te zetten. Nu is hij klaar voor de volgende stap in zijn carrière en zoekt hij een uitdagende rol als declarant of expediteur, waar hij zijn kennis en vaardigheden verder kan benutten en uitbreiden.

Hij wil graag werken bij een organisatie waar hij zich kan blijven ontwikkelen en zijn passie voor logistiek verder kan verdiepen. Arnoud is beschikbaar voor 40 uur per week en zoekt een functie met een salarisindicatie van €3.200 per maand, passend bij zijn ervaring en gedrevenheid.

Werkzaamheden

  • Bestellingen in orde maken;

Functie

Assistent-Declarant

Leeftijd

23

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.