Online solliciteren bij Extra Talent

Nu veel mensen maatregelen nemen om zo veel mogelijk thuis te blijven heeft ook Extra Talent maatregelen genomen. Om deze reden zijn de kantoren van Extra Talent gesloten. De consultants van Extra Talent gaan echter nog steeds elke dag aan de slag om jouw perfecte baan te vinden. Daarom doen we al onze kennismakingsgesprekken nu online!

Stuur jouw cv via de website

Aan het sollicitatieproces verandert verder eigenlijk vrij weinig. Je kan nog online solliciteren op een vacature, of jouw cv doorsturen via een open sollicitatie.

Online kennismaking

Wanneer wij wat voor jou kunnen betekenen, dan zullen we jou uitnodigen voor een online kennismaking. Dit houdt in dat je kennis gaat maken met jouw persoonlijke consultant via een videochat. Hiervoor hoef je niks te installeren, we spreken een datum en tijd met jou af en bellen gewoon met jou via FaceTime of WhatsApp!

Kennismaking met mogelijke werkgever

Na de kennismaking gaan onze consultants aan de slag om een baan te vinden die perfect bij jou past. Wanneer we een functie hebben gevonden, die past bij jouw wensen en kwaliteiten, zullen we een kennismakingsgesprek inplannen tussen jou en de werkgever. Er zal dan ook naar een passende oplossing gezocht worden om dit gesprek op afstand te voeren.

Tips om online te solliciteren

In de video hiernaast geeft Nikita je nog een aantal tips hoe jij ook in deze tijd kan solliciteren!