Govert (Service Planner (monteurs))

Inmiddels heeft Govert ruim 3 jaar ervaring als Planner bij een technische organisatie. Govert is verantwoordelijk voor de totale planning rondom de levering en installatie van een nieuw product. Op het moment dat een klantorder binnenkomt gaat Govert aan de slag om ervoor te zorgen dat de benodigde artikelen tijdig besteld en geleverd worden. Hij plant alle voorbereidingsgesprekken, ordergesprekken, monteurs, installateurs en evaluatiegesprekken in. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en zorgt hij ervoor dat er tijdig besteld worden. Na 3 jaar is Govert toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van planning, waarbij hij doorgroeimogelijkheden heeft en kan rekenen op de nodige hectiek.

Govert komt het beste tot zijn recht in een dynamische omgeving. ‘Hoe hectische, hoe beter’ zegt hij zelf daarover. Dit komt onder andere omdat Govert goed in staat is om overzicht te bewaren en hij graag afwisseling heeft in zijn werkzaamheden. Wie met Govert samenwerkt kan erop vertrouwen dat hij zijn afspraken nakomt en zegt waar het op staat. Bovendien is hij een behulpzame collega die graag een stapje extra zet, niet alleen voor zichzelf maar ook voor zijn collega’s.

Govert is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Inplannen van installateurs en monteurs op locatie;
  • Plannen en aansturen van 7 tot 8 medewerkers;
  • Bijhouden van de agenda's van medewerkers;
  • Contact met klanten omtrent de planning;
  • Administratief verwerken van de planning in Order Direct;
  • Mailen naar klanten.

Functie

Service Planner (monteurs)

Leeftijd

52

Woonplaats

Regio Deurne

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Clarify en Ms Office (Outlook, Excel en Word).