Rick (Supply Chain Coördinator)

Rick heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen verschillende functies in de Logistiek en Supply Chain. Nadat hij zijn havo had gehaald is hij direct gaan werken. Rick wilde namelijk meteen aan de slag om zijn carrière op te bouwen. Na 2 jaar gewerkt te hebben is hij eigenlijk per toeval in de wereld van de Logistiek en Supply Chain gerold en vond hierin zijn echte passie. Op dit moment werkt hij al 17 jaar bij dezelfde werkgever. In zijn huidige functie als Supply Chain Coördinator voor een bedrijf dat medische apparatuur levert is Rick verantwoordelijk voor het opmaken van een forecast op korte en lange termijn tot 12 maanden, het opmaken van een planning voor de verkoop van voorraadproducten, onderhouden van het contact van voor een wereldleider op gebied van medische apparatuur en de operationele inkoop verzorgen van externe artikelen voor onder andere ziekenhuizen. Ook heeft hij zich gewaand in de taken van het opstellen van exporten van deze apparatuur binnen de EU, naar Rusland en de CIS-landen. Doordat zijn huidige werkgever gaat veranderen van locatie en dit te ver weg is voor Rick is hij samen met Extra Talent op zoek naar zijn volgende functie.

Rick is een betrokken, proactief en loyaal persoon. Dit is vooral terug te zien in het feit dat hij na een oriënteerfase in zijn carrière nu al 17 jaar bij dezelfde werkgever werkt met nog altijd evenveel plezier. Hij is altijd een muziekliefhebber geweest. Dit komt mede doordat hij zelf, en bijna zijn hele familie, muzikanten zijn geweest. Rick was altijd een drummer tot hij zijn stokken weglegde. Ook vind hij fitness een erg leuk tijdverdrijf.

Rick heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,-.

Werkzaamheden

Coördinator Planning (feb 2020 – heden)

 • Het opmaken van een forecast op maandelijks, 6 maanden en jaarlijks niveau;
 • Diezelfde forecast rapporteren aan Canon HQ in Japan;
 • Onderhouden van contact tussen Canon Europe, Canon HQ Japan en alle Canon Group bedrijven;
 • Sales & projecten allocatie
 • Eerste contactpersoon voor alle Canon Group Companies

Senior Logistics Coördinator Planning (januari 2006 – feb 2020)

 • Maandelijks en halfjaarlijks opmaken van de forecast voor alle modaliteiten (MRI, X-Ray, Health Intelligence Tech, CT en Eyecare);
 • Operationele inkoop van non-Canon/Toshiba producten voor ziekenhuizen zoals printers, schermen, etc;
 • Planning opstellen van export naar landen in de E.U., Rusland en CIS landen;
 • Aanvragen van douanedocumentatie zoals X1 en T1 documenten;
 • Orderverwerking;
 • Projectmanagement.                 

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

40

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

SAP