Cas (Supply Chain Planner)

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van planning en inkoop op zak is Cas op zoek naar een nieuwe uitdaging. Jarenlang is Cas als Supply Chain Planner werkzaam geweest bij een voedingsmiddelenproducent. In deze rol was hij onder andere verantwoordelijk voor de transportplanning, het plannen en inkopen van grondstoffen en materialen en het opstellen van de personeelsplanning. Hij is hierdoor gewend om met veel verschillende partijen te schakelen en in staat overzicht te houden, ook in hectische omstandigheden. Cas heeft vorig jaar een sprong in het diepe genomen en is destijds aan de slag gegaan in een gecombineerde functie gericht op inkoop en customer service. Helaas heeft Cas met deze overstap niet gevonden wat hij zocht. Wegens een hoog verloop met als gevolg een groot gebrek aan structuur binnen de organisatie, is Cas momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dankzij zijn ruime ervaring en brede interesse zal Cas zowel op het gebied van logistieke planning, Supply Chain planning als inkoop goed tot zijn recht komen.

Cas is erg gedreven en positief ingesteld. In hectische situaties is hij in staat om het hoofd koel te houden en laat hij zich niet van zijn stuk brengen. Cas komt over als een rustig persoon en zal niet snel op de voorgrond treden. Daarentegen vertrouwt hij op zijn ruime kennis en ervaring en is daarmee een zeer waardevolle sparringpartner voor zijn collega’s. Niet voor niets stappen zij graag op hem af wanneer ze vragen hebben. Daarnaast is Cas betrokken en werkt hij graag in teamverband.

Cas heeft een opzegtermijn van één maand en is in overleg beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week. Zijn bruto salarisindicatie is € 3.200,- op basis van een fulltime dienstverband.
 

Werkzaamheden

  • Plaatsen van inkooporders aan de hand van voorraad, klantorders en forecast;
  • Controleren en bewaken van inkooporders;
  • Onderhouden van contact met leveranciers uit Nederland en België;
  • Beheren van de voorraad;
  • Aannemen van klantorders;
  • Administratief verwerken van klantorders;
  • Doorvoeren van wijzingen in klantorders;
  • Onderhouden van klantcontact; beantwoorden van vragen en afhandelen van klachten.
  • Verantwoordelijk voor het beheren en aanpassen van artikeldata in het ERP-systeem.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

47

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Reflex Systems, Suppliance, Deflexis, MS Office (Word, Excel, Outlook)