Gerard (Inkoper)

Gerard is in het bezit van zijn hbo-diploma Bedrijfskunde en is na het succesvol behalen van zijn diploma direct aan de slag gegaan als Inkoper. Gerard is op dit moment werkzaam als Inkoper bij een leveranciersbedrijf van afbouwmaterialen en technische isolatie. Hier heeft hij ervaring met contractonderhandelingen met leveranciers en het analyseren van inkoopcijfers, volume en verloop van marges. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het in kaart brengen van inkoop processen. Gerard heeft tijdens zijn huidige werk werkprocessen doorgevoerd en een dashboard opgesteld via Excel, om de inkoopwaardes bij te kunnen houden. Hiervoor was Gerard werkzaam geweest bij een internationale handelsorganisatie als Operationeel Inkoper. Hier was hij verantwoordelijk voor het inkopen van decoratieve items en operationele werkzaamheden zoals het invoeren van orders en het opvolgen ervan. Ook het zorgdragen en beheren van de voorraad behoorde tot zijn dagelijkse taken. Daarnaast hield hij zich ook bezig met het onderhandelen met leveranciers in China. Gerard zit op dit moment niet goed op zijn plek bij zijn huidige werkgever. Hierom is hij samen met Extra talent op zoek naar een nieuwe uitdaging in een soort gelijke functie.

 

Gerard is een vriendelijke en rustige man met een passie voor het inkoop vak. Door zijn ervaring als Inkoper is hij een goede sparringpartner die op niveau kan meepraten over de inkoopprocessen. Kenmerkend aan Gerard is dat hij nieuw werk snel oppakt en zich makkelijk kan aanpassen. Hij heeft een sterk oplossend vermogen en kan snel schakelen. Daarnaast vindt Gerard het belangrijk om heldere doelen te stellen en doet hij er alles aan om deze doelen te behalen.

Gerard heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een bespreekbaar salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor:
  • Het contractbeheer;
  • Contractonderhandelingen met leveranciers;
  • Verwerken van data voor Sales en Categorie Manager;
  • Analyseren inkoopcijfers, volume en verloop van marges;
  • Prijzen onderhouden in het systeem;
  • Inkoop processen in kaart gebracht;
  • Werkprocessen doorgevoerd;
  • Opstellen van dashboard in Excel om inkoopwaardes bij te houden;
  • Overzicht in Excel gebouwd om voor de afdeling Inkoop.

Functie

Inkoper

Leeftijd

33

Woonplaats

Oosterhout

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP systemen en Microsoft Office (Word en Excel)