Wietze (Teamleider Technical Purchasing)

Wietze heeft ruime ervaring binnen diverse rollen in de Supply Chain. In 2011 is hij begonnen als Junior Inkoper, intern is hij doorgegroeid naar Inkoper. Hij kon een mooie overstap maken naar een ander bedrijf als Projectinkoper. Ook hier heeft hij weer een mooie promotie mogen maken naar Teamleider Technische Inkoop. In zijn huidige rol heeft hij een divers, verantwoordelijk takenpakket. Hij stuurt 5 inkopers aan, houdt zich bezig met de contracten en relaties met leveranciers en hij neemt deel aan multidisciplinaire projecten. Daarnaast komt het vanwege de drukte voor dat Wietze ook (projectmatig) producten inkoopt. Wietze zoekt nu een nieuwe leidinggevende uitdaging binnen een inkoop/verkoop afdeling. 

Eigenschappen die Wietze typeren zijn direct, open, collegiaal en probleemoplossend. Wietze is makkelijk in de omgang, hij kan goed omschrijven waar hij zich mee bezig houdt en waar zijn interesses liggen. Op piekmomenten is Wietze degene die zijn verantwoordelijkheid neemt door bijvoorbeeld extra werk op te pakken. Over de problemen die piekmomenten met zich meenemen, ontfermt Wietze zich om tot een oplossing te komen. Hierin komt ook zijn sterke analytische vermogen terug. Wietze is continu bezig met verbetering, zowel in de bedrijfsprocessen als hoe hij dingen aanpakt.

Wietze heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Na deze 2 maanden is hij beschikbaar voor 40 uur. Hij heeft een salarisindicatie van € 6.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Leidinggeven aan vijf inkopers
  • (Projectmatig) inkopen van producten en diensten voor de drie locaties
  • Onderhandelen en opstellen van prijsafspraken / raamcontracten
  • Deelnemen aan multidisciplinaire projecten
  • Onderhouden van relaties met bestaande leveranciers
  • Onderzoeken van alternatieve producten en potentiële leveranciers

Functie

Teamleider Technical Purchasing

Leeftijd

37

Woonplaats

Arnhem

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, ERP-systemen - Isah, SAP, Exact, Navision