Arnoud (Inkoper)

Arnoud heeft inmiddels ruim 12 jaar ervaring op het gebied van inkoop. Bij zijn huidige werkgever, een metaalbewerker, is Arnoud werkzaam als Tactisch Inkoper waar hij zich onder andere bezighoudt met de inkoop van grote projecten. Daarnaast houdt hij zich bezig met het sourcen naar nieuwe leveranciers. Hij onderhoudt de relaties met leveranciers en heeft dan ook regelmatig contact met hen. In voorgaande functies heeft Arnoud veelal contact onderhouden met Duitse leveranciers, hij spreekt dan ook goed de Duitse taal. Hij heeft oog voor verbetering, Arnoud zet graag verbeterprojecten op of draagt bij aan andere verbeterprojecten. Dit heeft hij bij zijn vorige werkgever dan ook veelvuldig gedaan. Arnoud is onlangs van baan gewisseld, maar bij zijn huidige werkgever ervaart hij een negatieve werksfeer waardoor Arnoud per direct beschikbaar is voor een nieuwe uitdaging als Tactisch Inkoper

Arnoud houdt ervan om dingen tot op de bodem uit te zoeken. Daarom vindt hij het opzetten en bijdragen aan verbeterprojecten erg leuk. Ook het voeren van prijsonderhandelingen en het sourcen naar nieuwe leveranciers past helemaal in zijn straatje. Arnoud is communicatief sterk, hij heeft een vlotte babbel en het onderhouden van relaties met leveranciers gaat hem erg goed af. Hij spreekt Nederlands, Engels en Duits, dus ook het contact internationale leveranciers gaat hem gemakkelijk af. Daarnaast is Arnoud erg betrokken, zo loopt hij regelmatig naar de werkplaats om te kijken of de door hem ingekochte grondstoffen ook in de werkplaats goed bevallen. Verder is Arnoud een teamplayer, hij werkt graag samen met zijn collega’s naar een gezamenlijk doel om daarna ook samen het succes te delen.

Arnoud is per direct voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 4.000,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Inkopen van grote projecten;
  • Zoeken naar nieuwe leveranciers;
  • Aanvragen van offertes;
  • Voeren van prijsonderhandelingen met leveranciers;
  • Onderhouden van relaties en contact met leveranciers;

Functie

Inkoper

Leeftijd

52

Woonplaats

Helmond

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, BAAN IV, ErpLn, Navision, MS Office (Excel, Word, Outlook)