Nadine (Inkoper)

Nadine heeft ruim 5,5 jaar ervaring op het gebied van (tactisch/strategisch) inkoop. Bij haar huidige werkgever, een technisch productiebedrijf, is Nadine werkzaam als Purchasing Assistant waar zij momenteel zelfstandig het gehele inkoopproces draagt en tactisch/strategische inkoopwerkzaamheden uitvoert. Zo houdt ze zich bezig met het opstellen van raamcontracten en het voeren van prijsonderhandelingen met nationale en internationale leveranciers. Ze bepaalt strategieën rondom het inkoopproces en analyseert het proces regelmatig. Daarnaast onderhoudt ze contact met leveranciers over levertijden en zoekt zij ook naar nieuwe leveranciers. Na 5,5 jaar als Purchasing Assistant is Nadine toe aan de volgende stap en een nieuwe werkomgeving. Na ruim 8 jaar bij haar huidige werkgever is Nadine daarom latent beschikbaar.

Nadine is een doorzetter en weet van aanpakken. Toen ze als Office Assistant de functie van Purchasing Assistant kreeg aangeboden heeft ze deze kans met beide handen gegrepen en ook meteen NEVI-MIL, NEVI 1 en NEVI 2 achter elkaar behaald. Nadine is analytisch, ze heeft goed cijfermatig inzicht en kan snel verbanden leggen wanneer ze met data werkt. Daarnaast denkt ze in oplossingen. Wanneer haar team geen oplossing meer ziet, kan Nadine er makkelijk een positieve draai aan geven en alsnog met een oplossing komen. Tot slot is Nadine communicatief sterk en collegiaal, haar collega’s weten haar altijd te vinden wanneer ze iets nodig hebben, maar ook het contact met leveranciers gaat haar gemakkelijk af.

Nadine is voor 32 uur per week beschikbaar. Ze heeft een maand opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.650,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Contact onderhouden met nationale en internationale leveranciers;
  • Opmaken van contracten, deze verwerken en bijhouden;
  • Onderhandelen voor beste prijs, kwaliteit en beschikbaarheid;
  • Plaatsen en bewaken van bestellingen en nazorg dragen;
  • Goedkeuren van facturen;
  • Doorlopen van het sourcingtraject;
  • Rapporteren van analyses;
  • Bepalen van strategieën;
  • Uitvoeren van administratieve taken.

Functie

Inkoper

Leeftijd

33

Woonplaats

Uden

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, Exact, MS Office (Excel, Word, Powerpoint)