Mark (Supply Chain Coördinator)

Mark heeft ruim 10 jaar ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain. Hij heeft verschillende functies bekleed zoals Supply Chain Planner, Inkoper, Coördinator Warehouse & Logistics. Mark was bij zijn laatste werkgever verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. In dit bedrijf werden gemiddeld 2000 contactlenzen per dag geproduceerd en opgestuurd. Als eindverantwoordelijke heeft hij zichzelf gefocust op het optimaliseren van processen. Zo heeft hij de ploegendiensten veranderd van 3 naar 5 ploegen en het magazijn anders ingedeeld. Hierdoor is er minder druk ontstaan op de afdeling waardoor het logistieke proces is versneld. Mark was ook verantwoordelijk voor zijn team. Hij voerde functioneringsgesprekken en verzorgde trainingen voor ze. Naast deze werkzaamheden hield Mark zich bezig met administratieve werkzaamheden en het oplossen van onregelmatigheden. Door een fusie is zijn functie te komen vervallen. Hij zoekt nu een baan binnen de Supply Chain waar hij zijn ervaring kan toepassen.

Mark heeft veel verschillende functies bekleed binnen de logistiek en Supply Chain, hierdoor is hij veelzijdig en herkent hij snel knelpunten. Mark is kritisch, op zichzelf maar ook op de werkzaamheden die moeten gebeuren. Hij legt de lat hoog voor zichzelf en anderen. Hij vindt het leuk om analyses te maken van processen en dit dan te optimaliseren, dit heeft hij bij zijn vorige werkgevers ook gedaan. Hij heeft een pro actieve houding en herkent knelpunten snel, dit communiceert hij dan direct naar diegene die er verantwoordelijk voor is. Mark beschrijft zichzelf als een bruggenbouwer, hij is communicatief vaardig en houdt er van om met mensen te werken. 

Mark is in overleg direct beschikbaar, hierna is hij beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  •  

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

35

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS dos, MS office, SAP, Every Angle, Power BI, concur, Exact Dynamics