Thirsa (Operations Support)

Thirsa zit in haar afstudeerfase van haar Master Operations Management & Logistics. Ze heeft de hbo-studie Technische Bedrijfskunde al afgerond. Voor haar huidige opleiding is ze in 2019 in Colombia geweest. Hier heeft ze 5 maanden gestudeerd. Sinds oktober 2021 werkt ze voor een bezorgbedrijf. Hier vervult ze de Operations Routing functie en is ze verantwoordelijk voor de routeplanning van de bezorgingen. Er worden dagelijks wel 35.000 tot 40.000 pakketten ingeboekt, die worden verdeeld over verschillende regio’s in Nederland. Thirsa is dagelijks verantwoordelijk voor het inplannen van de meest effectieve route binnen een regio. Hierbij houdt zij rekening met met de aantallen en waar de pakketten liggen. Als ze de routes klaar heeft en de capaciteit is bevestigd, controleert ze met een algoritme of dit ook haalbaar is voor de bezorgers. Hiernaast is Thirsa ook verantwoordelijk voor meerdere projecten zoals het optimaliseren van de bezorging. Hiervoor analyseert ze de bezorgingen, aantal pakketten en de capaciteit van het bedrijf. Ook heeft ze het project van de onboarding op zich genomen. Ze heeft bijvoorbeeld een test ontworpen voor de starters om hen zoveel mogelijk informatie te geven voordat ze beginnen met hun eerste werkdag. Thirsa zoekt na het afronden van haar Master een nieuwe uitdaging richting de Supply Chain waar ze haar analytische vaardigheden en planning skills kwijt kan.

Thirsa is een sociale en energieke vrouw. Ze is analytisch erg sterk, wat ook nodig is bij haar huidige baan om dag in dag uit de meest effectieve route te plannen. Thirsa ziet zichzelf als een touwtrekker, ze motiveert haar omgeving om het maximale eruit te halen. Ze werkt graag in een team waar ze veel van kan leren. De mentaliteit “één team één taak’’ is op haar lijf geschreven. Thirsa is nieuwsgierig hoe dingen in elkaar zitten en is niet bang om door te vragen. 

Thirsa is vanaf 1 februari beschikbaar voor 40 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

x

Functie

Operations Support

Leeftijd

28

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Spaans

Computervaardigheden

MS Office, Python