Koen (Supply Chain Manager)

Koen heeft nu 4 jaar ervaring binnen de farmaceutische industrie binnen verschillende functies. De afgelopen 6 maanden is hij als managende rol aan de slag gegaan binnen de functie als Supply Chain Specialist bij een farmaceutisch bedrijf. Binnen deze functie waren zijn verantwoordelijkheden onder andere projectmanagement van een reorganisatie en verplaatsing van het warehouse, het schrijven van GMPdocumentatie, inkoop, acquisitie van chemische stoffen en apparatuur en het opmaken van een forecast hiervoor op jaarlijkse en multi-jaarlijkse basis. Hiervoor heeft hij gewerkt bij een fabrikant voor farmaceutische apparatuur als Quality Assurance Inspector van de binnenkomende goederen. Hier behoorden tot zijn taken het assisteren bij het bouwen van een ISO7 Cleanroom, een bijdrage leveren aan ontwikkeling van de afdeling Inkomende Goederen en het schrijven van relevante documentatie en nog veel meer verantwoordelijkheden. Binnen zijn vorige functie vond hij niet genoeg uitdaging en afwisseling terug, daarom de overstap naar zijn huidige functie. Binnen zijn huidige functie is het salaris niet toereikend en is hij daarom met Extra Talent op zoek naar een nieuwe functie binnen de farmaceutische industrie als Supply Chain Manager, Projectleider of een andere uitdagende functie met leidinggevende aspecten.

Koen is een intellectuele, ambitieuze, innovatieve en behulpzame man. Dit is terug te zien in de opleidingen die hij succesvol heeft afgerond en een vast doel voor ogen heeft in de ontwikkeling van zijn carrière. Innovatief en behulpzaam is terug te zien in het feit dat hij graag optimalisatie ideeën aandroeg bij zijn vorige werkgevers voor de efficientie van de processen.

Koen heeft een opzegtermijn van 4 weken. Hij is beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van €4.600,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Projectmanagement van een reorganisatie en verplaatsing van het warehouse;
  • Schrijven van GMP-documentatie in overeenstemming met goede distributiepraktijken en opiatenregelgeving;
  • Inkoop, prognoses en verwerving van materialen (zoals oplosmiddelen en chemische stoffen) en apparatuur op jaarlijkse en multi-jaarlijkse basis;
  • Ontwikkeling van business intelligence en gegevensanalyse met behulp van Power BI;
  • Implementatie van een nieuw ERP-systeem om voorraad en procesverbruik te beheren;
  • Implementatie van Kanban WMS om traceerbaarheid en zichtbaarheid van leveringen en orders te verbeteren;
  • Ontvangst en kwaliteitscontrole van inkomende productiecomponenten;
  • Het verstrekken van de budgettering van Operational Expenses en Capital Expenses voor verschillende projecten.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

34

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.