Jelco (Supply Chain Manager)

Jelco heeft 30 jaar ervaring in de Logistiek en Supply Chain. Hij is begonnen als Hoofd Magazijn en heeft daar kennis gemaakt met voorraden en het aannemen van de inkomende goederen. Hij stuurde in deze rol 6 collega’s aan. Binnen een half jaar groeide Jelco door naar Logistiek Manager en kreeg de afdeling interne transport onder zich. Hij was toen in totaal verantwoordelijk voor 6 collega’s in het magazijn en 9 collega’s op de afdeling intern transport. Daarnaast hield hij zich bezig met het maken van de logistieke planningen en het coördineren van het logistieke proces. Vervolgens heeft Jelco een stap gemaakt naar Supply Chain Manager bij een Groothandel. Hier coördineerde hij zowel het hele logistieke als inkoopproces. Hij stuurde 8 collega’s aan en was eindverantwoordelijk voor de Supply Chain afdeling. Momenteel werkt Jelco als Manager bedrijfsbureau waar hij eindverantwoordelijke is voor het magazijn en het bedrijfsbureau. Daarnaast werkt hij nauwkeurig samen met verschillende afdelingen om de Supply Chain processen optimaal te laten verlopen en is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Jelco is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdaging waarbij hij processen kan coördineren en het beste uit zijn werk kan halen.

Jelco is een fijn gesprekspartner. Hij praat vol passie over zijn werkervaring. Momenteel kan hij niet uit zijn werk halen wat eruit te halen valt en daar struikelt hij over. Hij werkt graag in een team van gemotiveerde collega’s, waar hij mee kan sparren om samen tot de beste oplossingen en verbeteringen te komen. Open en eerlijke communicatie vind Jelco belangrijk, dit geeft hij zijn team altijd mee, zodat iedereen zich fijn en gewaardeerd voelt. In hectische situaties houdt Jelco overzicht, hij observeert wat er aan de hand is en stelt de juiste prioriteiten om de hectische situatie onder controle te krijgen.

Jelco heeft een opzegtermijn van één maand, is beschikbaar voor 40 uur en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Eindverantwoordelijke voor het magazijn en het Bedrijfsbureau;
  • Aansturen van 15 magazijnmedewerkers, waar John één eerste medewerker heeft aangesteld;
  • Aansturen van 7 collega's op kantoor. Waaronder 1 Inkoper, 3 Planners en 3 collega's voor de uitvoer van gevaarlijke stoffen;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de bevoorrading van opdrachten;
  • Het controleren van facturen en akkoord erop geven;
  • Bijbehorende administratieve taken.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

55

Woonplaats

Zutphen

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Office (Word, Excel, Outlook), ERP-systemen (SAP) en voorraadsystemen.