Ronald (Voorraadbeheerder)

Ronald is een ervaren voorraadbeheerder met jarenlange ervaring in de groothandel. Hij beheerde nauwkeurig de voorraadniveaus door tijdige bestellingen te plaatsen, leveringen te monitoren, en nauw contact te onderhouden met leveranciers. Met zijn expertise in het SAP-systeem en Microsoft-software analyseerde hij voorraadinformatie en stelde rapporten op. Ronald zorgde ervoor dat producten altijd beschikbaar waren, controleerde inkomende goederen, en optimaliseerde opslagruimtes. Hij staat bekend om zijn efficiëntie, oog voor detail, en zijn voortdurende streven naar procesverbetering. Ronald zoekt nu een nieuwe uitdaging waar hij zijn vaardigheden verder kan inzetten in een rol met diverse administratieve taken.

Ronald is een gedreven en energieke professional die zijn werk met veel passie uitvoert. Hij is niet alleen efficiënt en taakgericht, maar ook zeer meegaand en collegiaal. Zijn positieve instelling en flexibiliteit maken hem een gewaardeerde teamspeler die altijd bereid is om een stap extra te zetten wanneer dat nodig is. Ronald houdt van een dynamische werkomgeving waar hij constant in beweging is en uitdagingen kan aanpakken. Buiten zijn werk is hij iemand die altijd openstaat voor nieuwe ervaringen en voortdurend streeft naar persoonlijke groei. Zijn nauwkeurigheid en oog voor detail kenmerken niet alleen zijn werk, maar ook zijn manier van leven.

Hij is beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week vanaf 1 september, met een salarisindicatie van € 3.000,- tot €3.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Bestellen voorraden Food / Diepvries;
  • Beantwoorden mail en telefonische vragen;
  • Administratieve werkzaamheden.
     

Functie

Voorraadbeheerder

Leeftijd

57

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Microsoft Office, Excel.