Bo (Recruiter)

Bo is een jonge Recruiter met een juridische achtergrond en ervaring in de bancaire sector. Haar interesse in mensen zie je door heel haar carrière. Zo heeft ze tijdens haar stage bij een stichting tegen discriminatie gesprekken gevoerd met zowel cliënten als de wederpartij. In haar huidige functie als Recruiter spreekt ze dagelijks kandidaten binnen de bancaire wereld en ondersteund zij hen bij de voorbereiding op de daadwerkelijke gesprekken bij de opdrachtgever.

Bo is een harde werker, zo heeft ze tijdens haar functie als Recruiter ook nog in de weekenden in de horeca gewerkt. Voor Bo is het belangrijk dat ze zichzelf kan blijven ontwikkelen. In haar huidige functie heeft zij de mogelijkheid gehad om een Recruiter traineeship van drie maanden te volgen, waarbij ze onder andere een training heeft gevolgd op het kantoor van LinkedIn. Momenteel is Bo op zoek naar een organisatie waar zij de volgende stap in haar carrière kan maken. Recruiting blijft voor haar een belangrijk onderdeel van haar werk, maar ze wil hiernaast zichzelf graag breder ontwikkelen.

Bo is voor 40 uur per week beschikbaar, heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek.

Werkzaamheden

Focus op Credit Management en Financial Services.
  • Searchen naar (potentiële) kandidaten via LinkedIn en jobboards;
  • Zowel telefonisch als via schriftelijk benaderen van kandidaten;
  • Intakegesprekken inplannen en voeren met kandidaten;
  • Ombouwen van cv om voor te stellen bij opdrachtgevers;
  • Voorstellen van kandidaten aan opdrachtgevers;
  • Voorbereiden van kandidaat op het gesprek met de opdrachtgever;
  • Gegevens van kandidaten in het systeem verwerken.

Functie

Recruiter

Leeftijd

27

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Chinees goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Connexis, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint