"Het snel schakelen tussen kandidaten en organisaties om tot een perfecte match te komen, dat vind ik het leukste aan mijn werk." 

 

Mijn tip voor werkgeluk: Op zijn tijd een potje pingpong waarna we weer met volle focus verder kunnen.

 

Voor organisaties
Een transparant proces staat bij mij voorop. Openheid, eerlijkheid en directe communicatie. Zoekt u het schaap met 5 poten of bent u realistisch? Door mijn ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling weet ik wat de ontwikkelingen zijn op de markt en waar we op kunnen selecteren. We beginnen bij de basis en bouwen het uit tot het gezochte profiel haalbaar is.

Van sparren over een profiel en het indelen van functies tot vraagstukken over waarom werknemers weggaan en waarom ze juist bij u komen werken, u kunt bij mij terecht.

U kunt mij altijd mailen of bellen. Persoonlijk contact heeft mijn voorkeur.

Voor kandidaten
Ik help jou bij het vinden van een geschikte uitdaging die niet alleen past qua werkervaring, maar waar ook een persoonlijke klik is. Dat is namelijk net zo belangrijk. Ik zorg voor een uitgebreide toelichting van de functie, help jou bij de voorbereiding op het sollicitatiegesprek en geef jou handige tips en tricks, zodat jij optimaal voorbereid bent voor jouw sollicitatie.

Voor vragen, begeleiding en sparren over jouw loopbaan kun je altijd bij mij terecht. Ik ben bereikbaar via mail, telefoon en WhatsApp.


Vacatures

€3.000 tot €4.000
Jij wilt werken voor een grote transporteur waarbij je werktijden tussen 08.00 en 21.00 zijn. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor het plannen van ritten in zuid Europa. 
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €4.000
€2.300 tot €2.900
Ga aan de slag als Baliemedewerker Transport voor de chauffeursbalie, en zorg ervoor dat alles zorgvuldig verwerkt wordt. Een splinternieuwe werkplek met fitness bij een gezellige club met natuurlijk een passend salaris.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €2.900
€2.200 tot €3.000
Ik heb de perfecte baan voor jou! Namelijk Customer Service Medewerker bij een moderne organisatie met een fitness en moderne faciliteiten. En een mooi jaarsalaris tussen de € 26.000,- en € 36.000,-.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €3.000
€2.500 tot €3.500
Meerdere malen per jaar borrels, teamuitjes en bedrijfsfeesten? Deze organisatie zoekt een Transportplanner die de afdeling komt versterken. 
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Josephita heeft veel ervaring op het gebied van klantenservice en administratie. In 2018 heeft zij een aantal maanden als Logistiek Administratief Medewerker gewerkt en dit is haar ontzettend goed bevallen. Hier was zij verantwoordelijk voor de orderverwerking, het opmaken en controleren van CMR’s, het overdragen van informatie aan de afdeling Customs en het onderhouden van contact met de vestiging in Duitsland en externe transporteurs. Door een overbezetting op de afdeling is Josephita helaas na een aantal maanden moeten stoppen. De afgelopen tijd heeft Josephita gewerkt als winkelmedewerkster, echter is zij hier per 1 december gestopt omdat ze op zoek is naar meer uitdaging en graag terug zou willen keren in de logistiek. Josephita is per direct beschikbaar voor 24 uur per week.

Josephita heeft ontzettend veel doorzettingsvermogen en is enorm creatief. Ze is erg betrouwbaar, als zij zegt dat ze iets doet dan zorgt ze ook dat het gebeurt. Het dubbelchecken van haar werk is een standaard ritueel vanwege haar zorgvuldige en perfectionistische werkhouding. Hiernaast staat zij altijd klaar om anderen te ondersteunen en pakt zij taken liever zelf op dan dat zij ze uitbesteed.

Josephita is per direct beschikbaar en heeft een een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onTilburg createMBO person32 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Robert is een gedreven man met zijn roots als internationaal chauffeurs. Daarna heeft hij veel ervaring op gedaan als transportplanner zowel met eigen wagens als externe. Robert heeft ervaring in het zoeken op de markt en maken van prijsafspraken met transporteurs. Bij zijn vorige werkgever heeft hij ook een medeplanner aangestuurd in de dagelijkse werkzaamheden. Momenteel is Robert actief als groupageplanner waarin hij zowel de planning maakt, chauffeurs aanstuurt, evaluatiegesprekken voert en verantwoordelijk is voor de administratie omtrent wachturen. Robert is momenteel op zoek naar een uitdaging als Hoofdplanner.

Robert is een gezellige man die graag hard werkt. Hij zit binnen de logistiek echt op zijn plek en heeft zijn eigen netwerk opgebouwd. Robert is flexibel qua werktijden en werkzaamheden. Hij kan goed schakelen met diverse partijen en het overzicht bewaren. Robert kan in de drukte goed de rust bewaren en schiet niet in de stress. Hij denkt graag vooruit om de werkzaamheden zo goed mogelijk te verdelen waardoor het werk makkelijker wordt. Hij zoekt momenteel een uitdaging voor de lange termijn.

Robert heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van €4.000,- bruto per maand.

location_onTilburg createMBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Mike is een vriendelijke man met veel ervaring als expediteur bij diverse organisaties. Hij heeft deze werkzaamheden uitgevoerd voor diverse modaliteiten. Mike heeft ruime ervaring in het maken van transportafspraken met externe transporten en het afspreken van prijzen. Naast het wegzetten van transporten heeft Mike een brede administratieve kennis om alle transporten in het systeem te verwerken en de opdrachten door te zetten naar de partners. Momenteel is hij actief als Medewerker Control Tower (lees Expediteur) en kijkt hij latent naar de mogelijkheden in de markt als Expediteur.

Mike is een man die klaar staat voor zijn collega’s. Hij is open en eerlijk in zijn communicatie en weet de weg binnen de logistiek. In zijn carrière heeft hij een netwerk weten op te bouwen waar hij veel gebruik van kan maken. Mike spreek zowel Nederlands, Engels als Duits wat in zijn functie een meerwaarde kan zijn.

Mike heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Mike wil graag op maandag thuis werken in verband met de kinderen.

location_onWeert createMBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Ahmed is een kandidaat met ruim 15 jaar leidinggevende ervaring in de logistieke sector. Hij heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van Teamleider tot een ervaren Supervisor. Ahmed heeft bij enkele gerenommeerde logistieke dienstverleners gewerkt en hij heeft zich overal stapsgewijs verder ontwikkeld. Zo heeft hij ervaring met direct en indirect aansturen van collega's, het implementeren en optimaliseren van warehouse processen en Warehouse Management Systemen. Ahmed ervaart een mismatch met de organisatiecultuur bij zijn huidige werkgever, vandaar dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Ahmed gaat goed om met stress, juist wanneer hij onder druk staat komt hij tot de beste prestaties. Hij is communicatief sterk en door zijn coachende leiderschapsstijl weet hij collega's mee te krijgen in veranderingen. Verder heeft Ahmed ervaring met het samenstellen van sterke teams. Hij vindt het belangrijk dat collega's op een redelijke manier met elkaar omgaan en hij zorgt ervoor dat medewerkers gewaardeerd worden. Ahmed is analytisch sterk en hij werkt graag met behulp van cijfers en KPI’s. “Meten is weten” is een gezegde dat hij dagelijks in de praktijk brengt. Ahmed is een energieke kandidaat met een operationeel praktische instelling. 

Ahmed heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onNederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift createMBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven