"Het snel schakelen tussen kandidaten en organisaties om tot een perfecte match te komen, dat vind ik het leukste aan mijn werk." 

Mijn tip voor werkgeluk: Op zijn tijd een potje pingpong waarna we weer met volle focus verder kunnen.


Voor organisaties
Een transparant proces staat bij mij voorop. Openheid, eerlijkheid en directe communicatie. Zoekt u het schaap met 5 poten of bent u realistisch? Door mijn ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling weet ik wat de ontwikkelingen zijn op de markt en waar we op kunnen selecteren. We beginnen bij de basis en bouwen het uit tot het gezochte profiel haalbaar is.

Van sparren over een profiel en het indelen van functies tot vraagstukken over waarom werknemers weggaan en waarom ze juist bij u komen werken, u kunt bij mij terecht.

U kunt mij altijd mailen of bellen. Persoonlijk contact heeft mijn voorkeur.

 

Voor kandidaten
Ik help jou bij het vinden van een geschikte uitdaging die niet alleen past qua werkervaring, maar waar ook een persoonlijke klik is. Dat is namelijk net zo belangrijk. Ik zorg voor een uitgebreide toelichting van de functie, help jou bij de voorbereiding op het sollicitatiegesprek en geef jou handige tips en tricks, zodat jij optimaal voorbereid bent voor jouw sollicitatie.

Voor vragen, begeleiding en sparren over jouw loopbaan kun je altijd bij mij terecht. Ik ben bereikbaar via mail, telefoon en WhatsApp.


Vacatures

Als Transportplanner ben je klaar voor de volgende stap in je carrière. Je komt het best tot je recht in een informele organisatie, waar hard werken nog wel wordt beloond en binnen een team waar collega’s voor elkaar klaarstaan. Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.800 tot €4.000
Met 125 eigen wagens die iedere dag naar het zuiden van Europa rijden, is deze transporteur een grote speler binnen de logistieke branche. Wil jij deel uitmaken van de hechte groep planners en samen iedere dag de klus klaren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €4.000
Met 125 eigen wagens die dagelijks van en naar Frankrijk rijden, is deze logistiek dienstverlener een grote speler binnen de transportbranche te noemen. Wil jij deel uitmaken van deze transportfamilie? Lees snel verder voor meer informatie.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €4.000
Jij bent een kei in het communiceren met chauffeurs en hebt eerder al een administratieve functie vervuld. Voel jij je aangesproken? Ga aan de slag als Logistiek Administratief Medewerker voor de chauffeursbalie, en zorg ervoor dat alles zorgvuldig verwerkt wordt. Lees zeker even verder voor meer informatie over jouw nieuwe werkgever en functie.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.000 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jeroen is zijn expediteurs carrière begonnen bij een zeer commerciële club. Hij was verantwoordelijk voor het transporten van goederen naar Nederland d.m.v. externe vervoerders. Hiervoor regelde hij transport, maakte hij prijsafspraken en monitorde hij de uitvoering hiervan. De transporten werden administratief verwerkt, wachttijden werden doorbelast en laad- en losafspraken werden gemaakt. Jeroen heeft de overstap gemaakt naar een automotive vervoerder, echter bevalt dit helaas niet goed. Jeroen is momenteel op zoek naar een functie als expediteur binnen het stukgoed.

Jeroen is een sociale vlotte jongeman die communicatief vaardig is. Hij schakelt makkelijk tussen diverse lagen van een organisatie. Hij staat altijd klaar om een stapje extra te zetten om tot het goede resultaat te komen. Jeroen pikt snel informatie op waardoor hij snel zelfstandig werkzaam zal zijn. Jeroen is sterk in het organiseren en structureren binnen de planning en kijkt graag 3 stappen vooruit.

Jeroen heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand.

location_onEindhoven createMBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Robert is een gedreven man met zijn roots als internationaal chauffeurs. Daarna heeft hij veel ervaring op gedaan als transportplanner zowel met eigen wagens als externe. Robert heeft ervaring in het zoeken op de markt en maken van prijsafspraken met transporteurs. Bij zijn vorige werkgever heeft hij ook een medeplanner aangestuurd in de dagelijkse werkzaamheden. Momenteel is Robert actief als groupageplanner waarin hij zowel de planning maakt, chauffeurs aanstuurt, evaluatiegesprekken voert en verantwoordelijk is voor de administratie omtrent wachturen. Robert is momenteel op zoek naar een uitdaging als Hoofdplanner.

Robert is een gezellige man die graag hard werkt. Hij zit binnen de logistiek echt op zijn plek en heeft zijn eigen netwerk opgebouwd. Robert is flexibel qua werktijden en werkzaamheden. Hij kan goed schakelen met diverse partijen en het overzicht bewaren. Robert kan in de drukte goed de rust bewaren en schiet niet in de stress. Hij denkt graag vooruit om de werkzaamheden zo goed mogelijk te verdelen waardoor het werk makkelijker wordt. Hij zoekt momenteel een uitdaging voor de lange termijn.

Robert heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van €4.000,- bruto per maand.

location_onTilburg createMBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Mike is een vriendelijke man met veel ervaring als expediteur bij diverse organisaties. Hij heeft deze werkzaamheden uitgevoerd voor diverse modaliteiten. Mike heeft ruime ervaring in het maken van transportafspraken met externe transporten en het afspreken van prijzen. Naast het wegzetten van transporten heeft Mike een brede administratieve kennis om alle transporten in het systeem te verwerken en de opdrachten door te zetten naar de partners. Momenteel is hij actief als Medewerker Control Tower (lees Expediteur) en kijkt hij latent naar de mogelijkheden in de markt als Expediteur.

Mike is een man die klaar staat voor zijn collega’s. Hij is open en eerlijk in zijn communicatie en weet de weg binnen de logistiek. In zijn carrière heeft hij een netwerk weten op te bouwen waar hij veel gebruik van kan maken. Mike spreek zowel Nederlands, Engels als Duits wat in zijn functie een meerwaarde kan zijn.

Mike heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Mike wil graag op maandag thuis werken in verband met de kinderen.

location_onWeert createMBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Ahmed is een kandidaat met ruim 15 jaar leidinggevende ervaring in de logistieke sector. Hij heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van Teamleider tot een ervaren Supervisor. Ahmed heeft bij enkele gerenommeerde logistieke dienstverleners gewerkt en hij heeft zich overal stapsgewijs verder ontwikkeld. Zo heeft hij ervaring met direct en indirect aansturen van collega's, het implementeren en optimaliseren van warehouse processen en Warehouse Management Systemen. Ahmed ervaart een mismatch met de organisatiecultuur bij zijn huidige werkgever, vandaar dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Ahmed gaat goed om met stress, juist wanneer hij onder druk staat komt hij tot de beste prestaties. Hij is communicatief sterk en door zijn coachende leiderschapsstijl weet hij collega's mee te krijgen in veranderingen. Verder heeft Ahmed ervaring met het samenstellen van sterke teams. Hij vindt het belangrijk dat collega's op een redelijke manier met elkaar omgaan en hij zorgt ervoor dat medewerkers gewaardeerd worden. Ahmed is analytisch sterk en hij werkt graag met behulp van cijfers en KPI’s. “Meten is weten” is een gezegde dat hij dagelijks in de praktijk brengt. Ahmed is een energieke kandidaat met een operationeel praktische instelling. 

Ahmed heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onNederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift createMBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven