"Het snel schakelen tussen kandidaten en organisaties om tot een perfecte match te komen, dat vind ik het leukste aan mijn werk." 

Mijn tip voor werkgeluk: Op zijn tijd een potje pingpong waarna we weer met volle focus verder kunnen.


Voor organisaties
Een transparant proces staat bij mij voorop. Openheid, eerlijkheid en directe communicatie. Zoekt u het schaap met 5 poten of bent u realistisch? Door mijn ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling weet ik wat de ontwikkelingen zijn op de markt en waar we op kunnen selecteren. We beginnen bij de basis en bouwen het uit tot het gezochte profiel haalbaar is.

Van sparren over een profiel en het indelen van functies tot vraagstukken over waarom werknemers weggaan en waarom ze juist bij u komen werken, u kunt bij mij terecht.

U kunt mij altijd mailen of bellen. Persoonlijk contact heeft mijn voorkeur.

 

Voor kandidaten
Ik help jou bij het vinden van een geschikte uitdaging die niet alleen past qua werkervaring, maar waar ook een persoonlijke klik is. Dat is namelijk net zo belangrijk. Ik zorg voor een uitgebreide toelichting van de functie, help jou bij de voorbereiding op het sollicitatiegesprek en geef jou handige tips en tricks, zodat jij optimaal voorbereid bent voor jouw sollicitatie.

Voor vragen, begeleiding en sparren over jouw loopbaan kun je altijd bij mij terecht. Ik ben bereikbaar via mail, telefoon en WhatsApp.


Vacatures

Wil jij jouw commerciële kwaliteiten combineren met de aspecten van transportplanning en een team van 12 ambitieuze planners versterken bij het plannen van 120 eigen wagens? Je krijgt veel vrijheid om jezelf breed te ontwikkelen. Spreek het bovenstaande je aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOss euro_symbol€2.500 tot €4.000

Een pakketreis? Nee, jij bent het type dat zelf de trein regelt naar het vliegveld, een vlucht uitzoekt naar het land van bestemming, aansluitend een taxi reserveert die precies op tijd klaar staat en zelf het hotel heeft geboekt om uiteindelijk je koffers uit te pakken op de plaats van bestemming. Je laat niks aan toeval over en de reis verloopt dan ook altijd vlekkeloos.  Ben jij dit? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500
Hier heb ik een uitdagende functie voor jou! Jij runt namelijk samen met twee andere kandidaten ‘’de toko’’. Samen maken jullie een route planning én kopen jullie retourvrachten in voor zo’n 60 kippers door de hele Benelux. Ben je benieuwd naar wat deze organisatie jou te bieden heeft en wat deze functie inhoudt? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onRegio Sittard euro_symbol€2.300 tot €3.300
Met 125 eigen wagens die dagelijks van en naar Frankrijk rijden, is deze logistiek dienstverlener een grote speler binnen de transportbranche te noemen. Wil jij deel uitmaken van deze transportfamilie? Lees snel verder voor meer informatie.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Robert is een leidinggevende in de logistiek met ruim 25 jaar ervaring in de sector. Robert heeft ervaring met direct en indirect leidinggeven. Daarnaast beschikt hij over specialistische kennis van Lean en 5S. Robert heeft procesoptimalisaties geïmplementeerd, teamleden gecoacht en de dagelijkse aansturing verzorgd aan grote groepen van 60 warehouse medewerkers. Vanwege tegenvallende verkoopresultaten is de voorgaande functie van Robert komen te vervallen en is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Teamleider in de logistieke sector.

Robert is een gerespecteerde leidinggevende die bij zijn voorgaande werkgever meerdere malen prijzen heeft ontvangen als Teamleider van de maand. In korte tijd weet Robert veranderingen en procesoptimalisaties door te voeren en zijn medewerkers hierin mee te krijgen. Hij geeft op coachende wijze leiding en hij kan daarnaast knopen doorhakken. Robert komt het beste tot zijn recht in een verantwoordelijke functie waarin hij vrijheid krijgt om veranderingen door te voeren. Robert is een echte bouwer die voortdurend bezig met het analyseren van processen en het initiëren en implementeren van optimalisaties en kostenbesparingen.

Robert is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

createMBO person51 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Ahmed is een kandidaat met ruim 15 jaar leidinggevende ervaring in de logistieke sector. Hij heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van Teamleider tot een ervaren Supervisor. Ahmed heeft bij enkele gerenommeerde logistieke dienstverleners gewerkt en hij heeft zich overal stapsgewijs verder ontwikkeld. Zo heeft hij ervaring met direct en indirect aansturen van collega's, het implementeren en optimaliseren van warehouse processen en Warehouse Management Systemen. Ahmed ervaart een mismatch met de organisatiecultuur bij zijn huidige werkgever, vandaar dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Ahmed gaat goed om met stress, juist wanneer hij onder druk staat komt hij tot de beste prestaties. Hij is communicatief sterk en door zijn coachende leiderschapsstijl weet hij collega's mee te krijgen in veranderingen. Verder heeft Ahmed ervaring met het samenstellen van sterke teams. Hij vindt het belangrijk dat collega's op een redelijke manier met elkaar omgaan en hij zorgt ervoor dat medewerkers gewaardeerd worden. Ahmed is analytisch sterk en hij werkt graag met behulp van cijfers en KPI’s. “Meten is weten” is een gezegde dat hij dagelijks in de praktijk brengt. Ahmed is een energieke kandidaat met een operationeel praktische instelling. 

Ahmed heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

createMBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Fred is een Logistiek Manager met meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring in de logistieke sector. Naast leidinggeven heeft Fred uitgebreide kennis van procesoptimalisaties en het implementeren van Warehouse Management Systemen. Verder heeft hij internationale ervaring opgedaan en is hij voornamelijk actief geweest in de high tech sector. Momenteel is Fred actief bij een opdrachtgever in de foodbranche en vanwege interne veranderingen zit hij niet helemaal meer op zijn plek. Vandaar dat Fred op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de logistieke sector.

Fred is een echte "people manager" die zich kenmerkt met een coachende leidingsstijl. Hij weet sterke teams te bouwen en hij zet zich in voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Zo heeft Fred bij elke werkgever collega's verder kunnen ontwikkelen en ze door kunnen laten groeien in functies die passen bij hun talenten. Verder is Fred communicatief sterk en schakelt hij moeiteloos tussen directieleden en warehouse medewerkers. Fred vindt het belangrijk om processen en resultaten meetbaar te maken. Hij ziet een uitdaging in het creatief oplossen van problemen en optimaliseren van processen.

Fred heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

createHBO person49 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Paul is een Operations Supervisor met ruim 20 jaar leidinggevende ervaring in de productie- en logistiekesector. Hij is 12,5 jaar geleden bij zijn huidige werkgever gestart in een teamleidersfunctie en door de jaren heeft Paul stappen kunnen zetten en verantwoordelijkheden naar zich kunnen trekken. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de aansturing van het warehouse. Daarnaast optimaliseert Paul warehouse processen, implementeert hij Warehouse Management Systemen en is hij sterk in het reduceren van kosten. Vanwege het ontbreken van doorgroeimogelijkheden is Paul op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij staat open voor functies als Operationeel Manager of Project Manager in de logistieke sector.

Paul is een sterke leider die niet bang is om beslissingen te nemen. Hij stelt sterke teams samen en hij ondersteunt zijn teamleiders op coachende wijze. Verder is hij goed in het begeleiden van implementatieprojecten, zowel in het fysieke warehouse als in het Warehouse Management Systeem. Daarnaast is Paul voortdurend bezig met het optimaliseren van processen en reduceren van kosten.

Paul heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.700,- bruto per maand.

createMBO person45 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven