Van Eindhoven en van Logistiek. Een handelaar in hart en nieren – verkopen is zijn vak. Stan haalt naar boven wie je bent en wat je motivatie is. Doelgericht en snel leert hij jouw unieke punten kennen. Dan komt die perfecte baan je daarna als vanzelf aanwaaien. Zijn kandidaten vinden dit namelijk ook: Stan is overtuigend, snel en effectief. Erg fijn, iemand die voor je klaarstaat.


Vacatures

Wil jij graag meer verantwoordelijkheid, zelfstandig aan de slag gaan en ben je bereid een stap extra te zetten? Fantastisch! Als jij niet bang bent om hard te werken, dan word je bij dit transportbedrijf met open armen ontvangen!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€3.000 tot €3.800
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind jij het belangrijk dat je niet zomaar een nummertje bent? Deze waarderende logistiek dienstverlener in Eindhoven is op zoek naar een Expediteur! Interessant? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500
Jij bent net afgestudeerd van een logistieke mbo-opleiding en het is tijd om het werkveld in te gaan. Ook al heb je meerdere stages gelopen, je bent er nog niet helemaal over uit welke baan het best bij jou past. Daar hebben wij een oplossing voor, lees dus snel verder!
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.000 tot €2.500
Ben jij op zoek naar een functie als Transportplanner binnen een energiek en informeel team? Ga dan aan de slag bij een logistiek dienstverlener waarbij, naast een goede sfeer, het organiseren, plannen en begeleiden van internationale transporten centraal staat! 

access_timeFulltime location_onRoermond euro_symbol€2.200 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Arjen is een kandidaat met ruim 3 jaar ervaring als Transportplanner. Hij is na het behalen van zijn havodiploma begonnen als vakantiekracht. Arjen is doorgegroeid in de functie van Machine Operator en na 3 jaar heeft hij de kans gekregen om intern een stap te maken richting de transportplanning. Bij zijn huidige werkgever heeft hij de opleiding Planning en Logistiek afgerond bij de NCOI. Vanwege ontbreken van verdere ontwikkelingsmogelijkheden is Arjen op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zich verder kan ontwikkelen en zijn kennis als Transportplanner kan uitbreiden. 

Arjen is een betrouwbare en hardwerkende collega. Arjen komt het beste tot zijn recht in een zelfstandige werkomgeving. Ook kan hij in een team werken. Arjen is stressbestendig en hij heeft geen moeite met het behalen van zijn doelen. Daarnaast staat hij open voor initiatieven en neemt feedback van andere positief op. Arjen focust zich op persoonlijke verbetering, ook in zijn werk. 

Arjen heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand

createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Ahmed is een kandidaat met ruim 15 jaar leidinggevende ervaring in de logistieke sector. Hij heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van Teamleider tot een ervaren Supervisor. Ahmed heeft bij enkele gerenommeerde logistieke dienstverleners gewerkt en hij heeft zich overal stapsgewijs verder ontwikkeld. Zo heeft hij ervaring met direct en indirect aansturen van collega's, het implementeren en optimaliseren van warehouse processen en Warehouse Management Systemen. Ahmed ervaart een mismatch met de organisatiecultuur bij zijn huidige werkgever, vandaar dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Ahmed gaat goed om met stress, juist wanneer hij onder druk staat komt hij tot de beste prestaties. Hij is communicatief sterk en door zijn coachende leiderschapsstijl weet hij collega's mee te krijgen in veranderingen. Verder heeft Ahmed ervaring met het samenstellen van sterke teams. Hij vindt het belangrijk dat collega's op een redelijke manier met elkaar omgaan en hij zorgt ervoor dat medewerkers gewaardeerd worden. Ahmed is analytisch sterk en hij werkt graag met behulp van cijfers en KPI’s. “Meten is weten” is een gezegde dat hij dagelijks in de praktijk brengt. Ahmed is een energieke kandidaat met een operationeel praktische instelling. 

Ahmed heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

createMBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Fred is een Logistiek Manager met meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring in de logistieke sector. Naast leidinggeven heeft Fred uitgebreide kennis van procesoptimalisaties en het implementeren van Warehouse Management Systemen. Verder heeft hij internationale ervaring opgedaan en is hij voornamelijk actief geweest in de high tech sector. Momenteel is Fred actief bij een opdrachtgever in de foodbranche en vanwege interne veranderingen zit hij niet helemaal meer op zijn plek. Vandaar dat Fred op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de logistieke sector.

Fred is een echte "people manager" die zich kenmerkt met een coachende leidingsstijl. Hij weet sterke teams te bouwen en hij zet zich in voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Zo heeft Fred bij elke werkgever collega's verder kunnen ontwikkelen en ze door kunnen laten groeien in functies die passen bij hun talenten. Verder is Fred communicatief sterk en schakelt hij moeiteloos tussen directieleden en warehouse medewerkers. Fred vindt het belangrijk om processen en resultaten meetbaar te maken. Hij ziet een uitdaging in het creatief oplossen van problemen en optimaliseren van processen.

Fred heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

createHBO person49 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Paul is een Operations Supervisor met ruim 20 jaar leidinggevende ervaring in de productie- en logistiekesector. Hij is 12,5 jaar geleden bij zijn huidige werkgever gestart in een teamleidersfunctie en door de jaren heeft Paul stappen kunnen zetten en verantwoordelijkheden naar zich kunnen trekken. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de aansturing van het warehouse. Daarnaast optimaliseert Paul warehouse processen, implementeert hij Warehouse Management Systemen en is hij sterk in het reduceren van kosten. Vanwege het ontbreken van doorgroeimogelijkheden is Paul op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij staat open voor functies als Operationeel Manager of Project Manager in de logistieke sector.

Paul is een sterke leider die niet bang is om beslissingen te nemen. Hij stelt sterke teams samen en hij ondersteunt zijn teamleiders op coachende wijze. Verder is hij goed in het begeleiden van implementatieprojecten, zowel in het fysieke warehouse als in het Warehouse Management Systeem. Daarnaast is Paul voortdurend bezig met het optimaliseren van processen en reduceren van kosten.

Paul heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.700,- bruto per maand.

createMBO person45 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven