Van Eindhoven en van Logistiek. Een handelaar in hart en nieren – verkopen is zijn vak. Stan haalt naar boven wie je bent en wat je motivatie is. Doelgericht en snel leert hij jouw unieke punten kennen. Dan komt die perfecte baan je daarna als vanzelf aanwaaien. Zijn kandidaten vinden dit namelijk ook: Stan is overtuigend, snel en effectief. Erg fijn, iemand die voor je klaarstaat.


Vacatures

Jij coacht graag je mensen naar een hoger niveau. In deze functie ga je processen inrichten tussen klant en de interne organisatie. Spreekt een uitdaging als leidinggevende op de afdeling Customer Service je aan? Dan is dit precies de uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.300 tot €2.600
Puzzel jij graag aan een perfecte planning en kun je de wegen in de Benelux vinden zonder landkaart? Nacalculeren van ritten, dat heb jij niet nodig, want het resultaat is altijd positief. Ben jij dit? Dan is dit precies de uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.500 tot €3.300
Ben jij graag de schakel tussen klant en operatie, los je problemen gemakkelijk op voor jouw klant? Door diverse performancemetingen maak jij de operatie steeds efficiënter. Spreekt dit je aan? Dan is dit precies de uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.000 tot €2.600
Als Transportplanner heb jij inmiddels je eerste ervaringen opgedaan. Je bent klaar voor de volgende stap in je logistieke carrière en deze stap wil je zetten in een moderne en vooruitstrevende organisatie. Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Uden euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Robert is een leidinggevende in de logistiek met ruim 25 jaar ervaring in de sector. Robert heeft ervaring met direct en indirect leidinggeven. Daarnaast beschikt hij over specialistische kennis van Lean en 5S. Robert heeft procesoptimalisaties geïmplementeerd, teamleden gecoacht en de dagelijkse aansturing verzorgd aan grote groepen van 60 warehouse medewerkers. Vanwege tegenvallende verkoopresultaten is de voorgaande functie van Robert komen te vervallen en is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Teamleider in de logistieke sector.

Robert is een gerespecteerde leidinggevende die bij zijn voorgaande werkgever meerdere malen prijzen heeft ontvangen als Teamleider van de maand. In korte tijd weet Robert veranderingen en procesoptimalisaties door te voeren en zijn medewerkers hierin mee te krijgen. Hij geeft op coachende wijze leiding en hij kan daarnaast knopen doorhakken. Robert komt het beste tot zijn recht in een verantwoordelijke functie waarin hij vrijheid krijgt om veranderingen door te voeren. Robert is een echte bouwer die voortdurend bezig met het analyseren van processen en het initiëren en implementeren van optimalisaties en kostenbesparingen.

Robert is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

createMBO person51 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Ahmed is een kandidaat met ruim 15 jaar leidinggevende ervaring in de logistieke sector. Hij heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van Teamleider tot een ervaren Supervisor. Ahmed heeft bij enkele gerenommeerde logistieke dienstverleners gewerkt en hij heeft zich overal stapsgewijs verder ontwikkeld. Zo heeft hij ervaring met direct en indirect aansturen van collega's, het implementeren en optimaliseren van warehouse processen en Warehouse Management Systemen. Ahmed ervaart een mismatch met de organisatiecultuur bij zijn huidige werkgever, vandaar dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Ahmed gaat goed om met stress, juist wanneer hij onder druk staat komt hij tot de beste prestaties. Hij is communicatief sterk en door zijn coachende leiderschapsstijl weet hij collega's mee te krijgen in veranderingen. Verder heeft Ahmed ervaring met het samenstellen van sterke teams. Hij vindt het belangrijk dat collega's op een redelijke manier met elkaar omgaan en hij zorgt ervoor dat medewerkers gewaardeerd worden. Ahmed is analytisch sterk en hij werkt graag met behulp van cijfers en KPI’s. “Meten is weten” is een gezegde dat hij dagelijks in de praktijk brengt. Ahmed is een energieke kandidaat met een operationeel praktische instelling. 

Ahmed heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

createMBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Fred is een Logistiek Manager met meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring in de logistieke sector. Naast leidinggeven heeft Fred uitgebreide kennis van procesoptimalisaties en het implementeren van Warehouse Management Systemen. Verder heeft hij internationale ervaring opgedaan en is hij voornamelijk actief geweest in de high tech sector. Momenteel is Fred actief bij een opdrachtgever in de foodbranche en vanwege interne veranderingen zit hij niet helemaal meer op zijn plek. Vandaar dat Fred op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de logistieke sector.

Fred is een echte "people manager" die zich kenmerkt met een coachende leidingsstijl. Hij weet sterke teams te bouwen en hij zet zich in voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Zo heeft Fred bij elke werkgever collega's verder kunnen ontwikkelen en ze door kunnen laten groeien in functies die passen bij hun talenten. Verder is Fred communicatief sterk en schakelt hij moeiteloos tussen directieleden en warehouse medewerkers. Fred vindt het belangrijk om processen en resultaten meetbaar te maken. Hij ziet een uitdaging in het creatief oplossen van problemen en optimaliseren van processen.

Fred heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

createHBO person49 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Paul is een Operations Supervisor met ruim 20 jaar leidinggevende ervaring in de productie- en logistiekesector. Hij is 12,5 jaar geleden bij zijn huidige werkgever gestart in een teamleidersfunctie en door de jaren heeft Paul stappen kunnen zetten en verantwoordelijkheden naar zich kunnen trekken. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de aansturing van het warehouse. Daarnaast optimaliseert Paul warehouse processen, implementeert hij Warehouse Management Systemen en is hij sterk in het reduceren van kosten. Vanwege het ontbreken van doorgroeimogelijkheden is Paul op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij staat open voor functies als Operationeel Manager of Project Manager in de logistieke sector.

Paul is een sterke leider die niet bang is om beslissingen te nemen. Hij stelt sterke teams samen en hij ondersteunt zijn teamleiders op coachende wijze. Verder is hij goed in het begeleiden van implementatieprojecten, zowel in het fysieke warehouse als in het Warehouse Management Systeem. Daarnaast is Paul voortdurend bezig met het optimaliseren van processen en reduceren van kosten.

Paul heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.700,- bruto per maand.

createMBO person45 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven