Van Eindhoven en van Logistiek. Een handelaar in hart en nieren – verkopen is zijn vak. Stan haalt naar boven wie je bent en wat je motivatie is. Doelgericht en snel leert hij jouw unieke punten kennen. Dan komt die perfecte baan je daarna als vanzelf aanwaaien. Zijn kandidaten vinden dit namelijk ook: Stan is overtuigend, snel en effectief. Erg fijn, iemand die voor je klaarstaat.


Vacatures

Expediteur

Met passie voor transport en logistiek ga je werken in een jong enthousiast team. Je werkgever is een gespecialiseerde logistiek dienstverlener op internationaal niveau. Je krijgt veel commerciële vrijheid en niets is jou te gek. Spreek dit je aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRoermond euro_symbol€2.500 tot €3.200

Teamleider Logistiek Inbound

Ga aan de slag bij een groeiende producent binnen de voedingsmiddelenbranche! In deze functie krijg jij de verantwoordelijkheid om het volledige inbound proces in goede banen te leiden. Je stuurt een divers team van 25 logistiek medewerkers aan en, vanwege het werken met verse producten, heb je te maken met een hoog werktempo en zal jij je niet vervelen. Meer weten? Reageer dan via onderstaande contactgegevens! 

access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.400 tot €2.800

Transportplanner

Ben jij als Transportplanner op zoek naar een volgende stap in je carrière en heb je ervaring met bulktransport? Je komt te werken in een gezellig familiebedrijf. Als dit je aanspreekt, dan zijn we op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.500 tot €3.400

Logistiek Groupage Planner

Ben jij degene die zorgt dat de container op maximale wijze is geladen? Jij kunt aan de slag gaan als Logistiek Groupage Planner bij een jong en ambitieus bedrijf, waar voldoende ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Spreek dit je aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ahmed (Warehouse Supervisor)

Ahmed is een kandidaat met ruim 15 jaar leidinggevende ervaring in de logistieke sector. Hij heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van Teamleider tot een ervaren Supervisor. Ahmed heeft bij enkele gerenommeerde logistieke dienstverleners gewerkt en hij heeft zich overal stapsgewijs verder ontwikkeld. Zo heeft hij ervaring met direct en indirect aansturen van collega's, het implementeren en optimaliseren van warehouse processen en Warehouse Management Systemen. Ahmed ervaart een mismatch met de organisatiecultuur bij zijn huidige werkgever, vandaar dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Ahmed gaat goed om met stress, juist wanneer hij onder druk staat komt hij tot de beste prestaties. Hij is communicatief sterk en door zijn coachende leiderschapsstijl weet hij collega's mee te krijgen in veranderingen. Verder heeft Ahmed ervaring met het samenstellen van sterke teams. Hij vindt het belangrijk dat collega's op een redelijke manier met elkaar omgaan en hij zorgt ervoor dat medewerkers gewaardeerd worden. Ahmed is analytisch sterk en hij werkt graag met behulp van cijfers en KPI’s. “Meten is weten” is een gezegde dat hij dagelijks in de praktijk brengt. Ahmed is een energieke kandidaat met een operationeel praktische instelling. 

Ahmed heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

createMBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Fred (Logistiek Manager)

Fred is een Logistiek Manager met meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring in de logistieke sector. Naast leidinggeven heeft Fred uitgebreide kennis van procesoptimalisaties en het implementeren van Warehouse Management Systemen. Verder heeft hij internationale ervaring opgedaan en is hij voornamelijk actief geweest in de high tech sector. Momenteel is Fred actief bij een opdrachtgever in de foodbranche en vanwege interne veranderingen zit hij niet helemaal meer op zijn plek. Vandaar dat Fred op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de logistieke sector.

Fred is een echte "people manager" die zich kenmerkt met een coachende leidingsstijl. Hij weet sterke teams te bouwen en hij zet zich in voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Zo heeft Fred bij elke werkgever collega's verder kunnen ontwikkelen en ze door kunnen laten groeien in functies die passen bij hun talenten. Verder is Fred communicatief sterk en schakelt hij moeiteloos tussen directieleden en warehouse medewerkers. Fred vindt het belangrijk om processen en resultaten meetbaar te maken. Hij ziet een uitdaging in het creatief oplossen van problemen en optimaliseren van processen.

Fred heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

createHBO person49 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Paul (Teamleader In &Outbound)

Paul is een Operations Supervisor met ruim 20 jaar leidinggevende ervaring in de productie- en logistiekesector. Hij is 12,5 jaar geleden bij zijn huidige werkgever gestart in een teamleidersfunctie en door de jaren heeft Paul stappen kunnen zetten en verantwoordelijkheden naar zich kunnen trekken. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de aansturing van het warehouse. Daarnaast optimaliseert Paul warehouse processen, implementeert hij Warehouse Management Systemen en is hij sterk in het reduceren van kosten. Vanwege het ontbreken van doorgroeimogelijkheden is Paul op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij staat open voor functies als Operationeel Manager of Project Manager in de logistieke sector.

Paul is een sterke leider die niet bang is om beslissingen te nemen. Hij stelt sterke teams samen en hij ondersteunt zijn teamleiders op coachende wijze. Verder is hij goed in het begeleiden van implementatieprojecten, zowel in het fysieke warehouse als in het Warehouse Management Systeem. Daarnaast is Paul voortdurend bezig met het optimaliseren van processen en reduceren van kosten.

Paul heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.700,- bruto per maand.

createMBO person45 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Ferat (Warehouse Teamleider)

Ferat is een tijdje zoekende geweest qua opleiding. Hij heeft verschillende bijbaantjes gehad. Op deze manier is hij ook bij zijn huidige opdrachtgever terecht gekomen. Nadat Ferat heeft besloten om te stoppen met school en zich te gaan richten op het werkveld, is hij hier fulltime aan de slag gegaan in de rol van Teamleider die hij nu 1,5 jaar vervuld. Ferat is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer stabiliteit in werktijden en een beter toekomstperspectief. 

Ferat is een nette, representatieve jongen. Hij is leergierig en trekt werkzaamheden naar zich toe. Ferat is van nature georganiseerd en dit vertaalt zich ook in zijn werk. Ook nu, bij zijn huidige werkgever weet hij structuur aan te brengen in een nieuw warehouse met een nieuwe manier van werken. Hij vindt het prettig om met cijfers te werken en dus aan te sturen aan de hand van KPI's. Als leidinggevende is Ferat van de positieve benadering. Hij legt uit waarom iets moet gebeuren en weet zo de mensen te betrekken in het proces. Ferat is een teamplayer die open staat voor andere inzichten. Zijn leergierigheid speelt hier ook een rol. Hij staat altijd open voor nieuwe dingen en hij streeft naar constante verbetering. Een flexibele, loyale medewerker en naar mijn mening een aanwinst voor iedere organisatie. 

Ferat heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand. 

location_onvalkenswaard createMBO person31 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven