“Ga goed na waar je gelukkig van wordt. Daarna help ik jou aan jouw droombaan of droomcollega.”

 

Ik haal energie uit het maken van de perfecte match tussen kantoor en werknemer! 


Bent u op zoek naar een nieuwe collega? 
Met mijn skills als Consultant Juridisch sla ik mooie bruggen tussen talenten en kantoren op juridisch gebied. Met mijn hulp probeer ik te zoeken naar dé perfecte collega. Ik zorg voor die match, doordat ik door blijf vragen naar uw verwachtingen. Alleen met de juiste gegevens kom je immers aan de perfecte match. Ik geef 200 procent waar anderen 100 procent geven. Ik denk erg goed mee in de visie van een bedrijf. Ik doe allereerst mijn uiterste best om alles goed te begrijpen en daarna voor u aan de slag te gaan. Bij vragen kunt u mij altijd bellen, mailen of whatsappen. Niks is te gek voor mij!  
 
Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou als talent aan de optimale loopbaan. Ik haal alles uit de kast om je kwaliteiten te ontdekken en naar voren te brengen. Hiermee maak jij de ultieme kans bij bedrijven. . Ik kom zelf uit het juridische werkveld en de advocatuur. Daarnaast heb ik ook gewerkt als interim-professional. Zo heb ik ervaring in de juridische wereld en de detachering. Ik kan jou dus goed begrijpen en ondersteunen in je zoektocht naar de juiste baan. Schroom niet om mij een berichtje te sturen via het gewenste contactkanaal. We kunnen dan sparren over de mogelijkheden. Samen komen we er wel! 


Beoordelingen

Van het 1e contact/intake tot en met na een sollicitatiegesprek heel betrokken. Goed inzicht in wat passend is. Dit geldt overigens voor Lisa. Ik zal zeker andere werkzoekenden naar jullie doorverwijzen.
- Anoniem
Geen op of aanmerkingen. Het intakegesprek met Neriman was helder en fijn
- Joyce
Prima begeleiding en fijne samenwerking!
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Heldere communicatie, leuk contact met de medewerker, snelle service.
- Daniël
Prettige service
- Anoniem
Neriman is enthousiast en heeft mij goed geïnformeerd tot dus ver. Nu even wachten op de reacties van de werkgevers.
- Anoniem