''Geef niet op wanneer het even niet meezit. Uiteindelijk komt het werk dat je hebt verricht tot zijn recht en haal je er goede resultaten uit.’’

 

Het leukste aan mijn werk vind ik om uit te pluizen waar iemand nou echt naar op zoek is. Zo kunnen we samen de juiste match vinden voor zowel de klant als de kandidaat.  

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Het is mijn taak om u te ontzorgen van het zoeken en werven van kandidaten. Zo vind ik voor u kandidaten die echt bij uw kantoor passen. Ik heb namelijk veel mensenkennis waardoor ik uit ervaring goed kan inschatten of een kandidaat geschikt is voor de functie en binnen het team zal passen. Dus, schroom niet om contact met mij op te nemen wanneer u een openstaande vacature heeft die vlot vervuld moet worden. U kunt mij benaderen via de contactgegevens op deze pagina.  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou zo snel mogelijk aan jouw droombaan waar je voor een langere tijd kunt blijven werken. Samen zoeken we uit waar jij precies naar op zoek bent, zodat ik het juiste kantoor voor jou kan vinden. Door mijn ervaring en expertise zie ik snel in wat er wel en niet bij jouw persoonlijkheid past. Zo kunnen we uiterst gericht te werk gaan. Als jij wel wat hulp kunt gebruiken bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière kun je altijd contact met mij opnemen door mij te bellen, mailen of whatsappen.


Beoordelingen

Ik heb geen negatieve feedback. Ilse heeft het top gedaan!!
- Amira
Ik ben erg tevreden. Het was een fijn intakegesprek en alles is duidelijk uitgelegd!!
- Cheyenne