Berry Klarenbeek

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06 – 82 08 01 60
 linkedin.com/in/berry-klarenbeek-26694b1b9/

Berry Klarenbeek

Vacatures

€4.000 tot €5.000
Ben jij een ervaren Supply Chain Planner met een passie voor techniek? Wil je naast jouw normale werkzaamheden een cruciale rol spelen in het optimaliseren van de Supply Chain en ben je bedreven in het implementeren van verbeteringen in ERP-systemen? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou! 
access_timeFulltime location_onEde euro_symbol€4.000 tot €5.000
€2.800 tot €3.800
Ben jij enthousiast over de nieuwste technologieën en op zoek naar een uitdagende rol waarin je operationele inkoop combineert met planningsactiviteiten? Werk je graag samen in een team van 8 collega's binnen een internationaal technisch productiebedrijf in de omgeving van Ede? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onEde euro_symbol€2.800 tot €3.800
€3.000 tot €3.700
Heb jij enige ervaring als Inkoper binnen de Technische Sector en opzoek naar een nieuwe uitdagende functie? Bij dit moderne productiebedrijf binnen de technische sector krijg je niet alleen voldoende uitdaging, maar ook een leuk salaris tussen € 2.500,- en € 3.700,- bruto per maand. Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€3.000 tot €3.700
€4.000 tot €5.800
Ben jij een expert in projectmanagement met een liefde voor technologie en de voedselindustrie? Dan is de functie Project Manager bij dit internationale productiebedrijf jou op het lijf geschreven! Het betreft een fulltime functie, hiervoor ligt het salaris tussen de € 4.000,- en € 5.800,- bruto per maand op fulltime basis. Benieuwd naar meer? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onCulemburg euro_symbol€4.000 tot €5.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Pablo is ruim 20 jaar geleden begonnen als autotechnicus. Hij kreeg al snel de kans om door te groeien. In zijn 20 jaar aan carrière heeft hij bij diverse organisaties gewerkt waarbij hij voornamelijk leidinggaf aan productiekrachten en/of monteurs. Momenteel is hij werkzaam als Productieleider. In deze functie stuurt hij 20 medewerkers aan en beheert hij de planning van de productie. Pablo signaleert problemen en pakt deze op. Wanneer nodig verschuift hij orders en neemt hij contact op met klanten. Daarbij signaleert hij tekortkomingen bij materialen wanneer dit er is. Hij voert kwaliteitscontroles uit. Ook bezoekt hij werkplaatsen om de kwaliteit te controleren met de klant. Daarbij zit hij wekelijks de vergadering voor. Deze zijn met bedrijfsbureau en voorman Productie. De werksfeer trekt Pablo niet, dit is dan de reden ook dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn leidinggevende skills kan inzetten.

Pablo is een loyale en hardwerkende leidinggevende. Hij gaat er keer op keer voor om de connectie aan te gaan met zijn productiekrachten. Een goedlopende samenwerken en een vertrouwd team zijn voor Pablo de hoofdfactoren voor een goed functionerend productieteam. Pablo staat altijd open- en klaar voor iedereen. Hij is erg gedreven en pakt proactief uitdagingen op. Hij is niet iemand dit stil zit en is ook erg leergierig om zichzelf verder te ontwikkelen. 

Pablo heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.900,- bruto per maand.

location_onWijchen createMBO person44 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Eric heeft ruim 16 jaar ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain. Tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden bij zijn vorige werkgever heeft hij de hbo studies Logistiek Management en Logistiek & Supply Chain Management afgerond. Op dit moment werkt Eric als Supply Chain/ Productie Planner bij een productiebedrijf van mechanische componenten en modules. Hier is hij verantwoordelijk voor de productieplanning, het voorraadbeheer, inkopen van grondstoffen en stuurt hij de Operators aan op de werkvloer. Daarnaast houdt Eric zich bezig met het optimaliseren van het productieproces. Zo heeft hij een ondersteunende rol gehad bij het inrichten van een nieuwe productiehal. In de afgelopen jaren heeft Eric met diverse ERP-systemen gewerkt, hierdoor heeft hij veel ervaring met computersystemen. Eric zijn huidige werkgever gaat verhuizen van locatie en is de reisafstand te groot geworden. Daarom is hij op zoek naar een nieuwe veelzijdige functie binnen de Logistiek/ Supply Chain.

Eric heeft spontane en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is hij stressbestendig en resultaatgericht. Wanneer er een probleem ontstaat, is Eric de eerste die een oplossing heeft en het probleem aanpakt tot dat het opgelost is. Eric heeft veel ervaring opgedaan met plannen door zijn veelzijdige functies. Hij is namelijk verantwoordelijk geweest voor het transportplannen, personeelsplanning en productieplanning. Hierdoor kan hij goed ad hoc schakelen en presteert hij het beste onder druk.
 
Eric is per 1 maart beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.000, - bruto per maand op fulltime basis.

location_onGorinchem createHBO person44 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Ruud heeft ruim 20 jaar ervaring in de Supply Chain. In 2018 heeft hij naast zijn werk de hbo studie BSc Technische Bedrijfskunde (in deeltijd) afgerond. Ruud heeft met name ervaring in de rol van (Productie)Planner, zo is hij bij meerdere organisaties verantwoordelijk geweest voor het plannen van meerdere productielijnen, rekening houdend met machinespecificaties en –capaciteit en de inzet van personeel. Ook heeft Ruud diverse projecten geleid met betrekking tot de implementatie van (ERP) systemen en procesoptimalisatie. Zo heeft hij door een magazijnoptimalisatie een besparing van € 50.000 op jaarbasis weten te realiseren. Momenteel is hij werkzaam als Demand Planner en is hij verantwoordelijk voor lange termijn planningen en forecasts. Ruud heeft veel ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, dit ziet hij dan ook graag terug in zijn volgende uitdaging.

Ruud is een rustige man met een klantgerichte instelling. Hij zal alle mogelijkheden onderzoeken om te voldoen aan wensen van klanten. Wat Ruud onderscheidt, is zijn vermogen om het menselijke aspect in zijn werk te integreren. Wanneer afspraken onverhoopt niet kunnen worden nagekomen, komt hij met een onderbouwing. Ruud communiceert open en eerlijk, hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Verder ligt Ruud goed in de groep en werkt hij graag in teamverband naar een gezamenlijk doel.

Ruud heeft een opzegtermijn van 4 weken en is beschikbaar voor 32 uur. Zijn salarisindicatie € 4.500,- bruto per maand, dit is op fulltime basis

location_onHouten createHBO person40 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Ruben is een veelzijdige kandidaat met ruim 25 jaar werkervaring waarin hij verschillende takken van sport heeft bekleed. Momenteel is Ruben werkzaam als Customer Service & Supply Chain Planner. Een hele veelzijdige functie waar ook een deel Inkoop bij komt kijken. In deze rol is Ruben verantwoordelijk voor het plannen en bevestigen van de inkomende orders inclusief het gereed maken van de bijbehorende documenten. Ruben heeft in zijn rollen veel ervaring opgedaan met telefonisch contact en nauw contact met diverse afdelingen. Daarbij heeft Ruben in het verleden veel ervaring opgedaan in commerciële rol en kan hij vanuit dat oogpunt ook goed meedenken. Ruben is graag actief bezig en zou een werkgever op fietsafstand erg fijn vinden. Dit is dan ook de reden dat hij op zoek is naar een nieuwe, verantwoordelijke uitdaging gericht op de Planning.

Ruben is communicatief en commercieel erg sterk. Hij is erg betrokken bij de organisatie en werkt ook makkelijk toe naar een bepaald doel. Hij heeft ervaring met werken met strakke deadlines en het oplossen ad hoc knelpunten. Daarnaast overziet hij gemakkelijk het hele proces van A tot Z. Ruben is echt een man die snel de telefoon pakt om uitdagingen op te lossen, de beller is sneller. Ook is Ruben man met een hart van goud. Hij ziet het positieve van mensen in. Hij is een harde werker die zelfstandig goed zijn ding kan doen maar ook zeker samen met mensen goed kan werken.

Ruben heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onTiel createHBO person44 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven