Vacatures

€2.800 tot €3.500
Zet jouw eerste stappen in de technische wereld als Werkvoorbereider (Junior) bij een vooraanstaand productiebedrijf in grondstoffen! Met een aantrekkelijk salaris tussen € 2800,- en € 3500,- bruto per maand, bieden wij een kansrijke start in een stimulerende en dynamische omgeving waar je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen.
access_timeFulltime location_onNieuwegein euro_symbol€2.800 tot €3.500
€3.500 tot €4.500
Ben jij een Supply Chain Planner met een passie voor techniek? Wil je naast jouw normale werkzaamheden een cruciale rol spelen in het optimaliseren van de Supply Chain en ben je bedreven in het implementeren van verbeteringen in ERP-systemen? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou!
access_timeFulltime location_onEde euro_symbol€3.500 tot €4.500
€3.000 tot €4.500
Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen de technische sector met een commercieel randje? In de functie van Projectbegeleider/Engineer ben je een van de belangrijkste schakels binnen het productieproces. Voor deze brede en uitdagende functie ligt het salaris tussen de € 3.000,- en € 4.500,- bruto per maand. Ben je benieuwd wat de functie inhoudt? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onCulemborg euro_symbol€3.000 tot €4.500
€3.000 tot €4.000
Ben jij een ambitieuze hbo-starter of een ervaren technische engineer met passie voor productieprocessen en technische optimalisatie? Heb je oog voor detail en ben je klaar om je carrière te starten in een dynamische omgeving? Dan is deze functie iets voor jou!
access_timeFulltime location_onEde euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Pablo is ruim 20 jaar geleden begonnen als autotechnicus. Hij kreeg al snel de kans om door te groeien. In zijn 20 jaar aan carrière heeft hij bij diverse organisaties gewerkt waarbij hij voornamelijk leidinggaf aan productiekrachten en/of monteurs. Momenteel is hij werkzaam als Productieleider. In deze functie stuurt hij 20 medewerkers aan en beheert hij de planning van de productie. Pablo signaleert problemen en pakt deze op. Wanneer nodig verschuift hij orders en neemt hij contact op met klanten. Daarbij signaleert hij tekortkomingen bij materialen wanneer dit er is. Hij voert kwaliteitscontroles uit. Ook bezoekt hij werkplaatsen om de kwaliteit te controleren met de klant. Daarbij zit hij wekelijks de vergadering voor. Deze zijn met bedrijfsbureau en voorman Productie. De werksfeer trekt Pablo niet, dit is dan de reden ook dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn leidinggevende skills kan inzetten.

Pablo is een loyale en hardwerkende leidinggevende. Hij gaat er keer op keer voor om de connectie aan te gaan met zijn productiekrachten. Een goedlopende samenwerken en een vertrouwd team zijn voor Pablo de hoofdfactoren voor een goed functionerend productieteam. Pablo staat altijd open- en klaar voor iedereen. Hij is erg gedreven en pakt proactief uitdagingen op. Hij is niet iemand dit stil zit en is ook erg leergierig om zichzelf verder te ontwikkelen. 

Pablo heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.900,- bruto per maand.

location_onWijchen createMBO person44 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Demi heeft in 2019 de hbo studie Logistics Management afgerond en ze heeft ruim 5 jaar werkervaring binnen de Supply Chain. Bij haar vorige werkgever, was ze als Demand Planner verantwoordelijk voor lange termijnplanningen van haar eigen productgroep. Daarnaast onderhield ze het contact met 50 leveranciers en waarborgde ze de forecasts. Demi werkt nu als Supply & Demand Planner bij een fabrikant. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van 10 hubs, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast maakt ze korte- en langetermijnplanningen en voert ze operationele inkoopwerkzaamheden uit. Tot slot leidt zij op dit moment het implementatieproces van een nieuw ERP-systeem, waarbij zij de validatie van data coördineert en in overleg de systeemconfiguratie bepaalt. Demi zit niet helemaal op haar plek en daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging als Supply /Demand Planner.

Demi komt vriendelijk en sociaal over. Ze is behulpzaam en helpt daarom ook graag haar collega’s, ook al neemt haar eigen werkdruk hierdoor toe. Tijdens haar scriptie heeft zij ongeveer 70% van haar tijd meegewerkt op de afdeling, zonder dat ze in tijdnood kwam met haar scriptie. Hier kun je uithalen dat Demi stressbestendig is. Bij haar huidige werkgever staat ze bekend als een perfectionist, die de kleinste details/ fouten opmerkt.  Dit, in combinatie met haar werkmentaliteit, vakkennis en behulpzaamheid, zal in elke organisatie van toegevoegde waarde zijn.

Demi heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor 40 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.750, - bruto per maand op fulltime basis.

location_onUtrecht createHBO person26 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Ruud heeft ruim 20 jaar ervaring in de Supply Chain. In 2018 heeft hij naast zijn werk de hbo studie BSc Technische Bedrijfskunde (in deeltijd) afgerond. Ruud heeft met name ervaring in de rol van (Productie)Planner, zo is hij bij meerdere organisaties verantwoordelijk geweest voor het plannen van meerdere productielijnen, rekening houdend met machinespecificaties en –capaciteit en de inzet van personeel. Ook heeft Ruud diverse projecten geleid met betrekking tot de implementatie van (ERP) systemen en procesoptimalisatie. Zo heeft hij door een magazijnoptimalisatie een besparing van € 50.000 op jaarbasis weten te realiseren. Momenteel is hij werkzaam als Demand Planner en is hij verantwoordelijk voor lange termijn planningen en forecasts. Ruud heeft veel ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, dit ziet hij dan ook graag terug in zijn volgende uitdaging.

Ruud is een rustige man met een klantgerichte instelling. Hij zal alle mogelijkheden onderzoeken om te voldoen aan wensen van klanten. Wat Ruud onderscheidt, is zijn vermogen om het menselijke aspect in zijn werk te integreren. Wanneer afspraken onverhoopt niet kunnen worden nagekomen, komt hij met een onderbouwing. Ruud communiceert open en eerlijk, hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Verder ligt Ruud goed in de groep en werkt hij graag in teamverband naar een gezamenlijk doel.

Ruud heeft een opzegtermijn van 4 weken en is beschikbaar voor 32 uur. Zijn salarisindicatie € 4.500,- bruto per maand, dit is op fulltime basis

location_onHouten createHBO person40 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Ruben is een veelzijdige kandidaat met ruim 25 jaar werkervaring waarin hij verschillende takken van sport heeft bekleed. Momenteel is Ruben werkzaam als Customer Service & Supply Chain Planner. Een hele veelzijdige functie waar ook een deel Inkoop bij komt kijken. In deze rol is Ruben verantwoordelijk voor het plannen en bevestigen van de inkomende orders inclusief het gereed maken van de bijbehorende documenten. Ruben heeft in zijn rollen veel ervaring opgedaan met telefonisch contact en nauw contact met diverse afdelingen. Daarbij heeft Ruben in het verleden veel ervaring opgedaan in commerciële rol en kan hij vanuit dat oogpunt ook goed meedenken. Ruben is graag actief bezig en zou een werkgever op fietsafstand erg fijn vinden. Dit is dan ook de reden dat hij op zoek is naar een nieuwe, verantwoordelijke uitdaging gericht op de Planning.

Ruben is communicatief en commercieel erg sterk. Hij is erg betrokken bij de organisatie en werkt ook makkelijk toe naar een bepaald doel. Hij heeft ervaring met werken met strakke deadlines en het oplossen ad hoc knelpunten. Daarnaast overziet hij gemakkelijk het hele proces van A tot Z. Ruben is echt een man die snel de telefoon pakt om uitdagingen op te lossen, de beller is sneller. Ook is Ruben man met een hart van goud. Hij ziet het positieve van mensen in. Hij is een harde werker die zelfstandig goed zijn ding kan doen maar ook zeker samen met mensen goed kan werken.

Ruben heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onTiel createHBO person44 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven