Berry Klarenbeek

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06–82 08 01 60
 linkedin.com/in/berry-klarenbeek-26694b1b9/

Berry Klarenbeek

Vacatures

Zoek jij een nieuwe dynamische functie binnen de supply chain? Jouw zoektocht is voorbij! Dit internationaal productiebedrijf zoekt een nieuwe versterking op de afdeling Inkoo. Lees snel verder.
 
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€3.000 tot €4.000
Mediterrane gerechten zijn jouw favorieten, hier mag iedereen jou voor wakker maken! Deze internationale handelsorganisatie is op zoek naar een inkoper met een passie voor traditioneel eten, die met zijn overtuigingskracht de beste tarieven weet te onderhandelen. Ben jij de persoon die ik zoek? Reageer dan snel!
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.500 tot €3.200
Door middel van contact onderhouden met mensen, bouw jij graag een groot netwerk op. In combinatie met een inkoopfunctie? Wat wil je nog meer! Lees snel verder, want deze internationale productieorganisatie is op zoek naar een communicatief vaardig persoon.
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.200
Speel jij liever een potje tafeltennis, dan dat je in een lange vergadering zit? Jij bent een geboren onderhandelaar en jij ziet het wel zitten om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig Inkoper binnen een creatieve organisatie.

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.200 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

James is een man met 20 jaar ervaring binnen de logistiek. Na het afronden van de Mavo heeft James de mbo-opleiding Manager Opslag en Vervoer gedaan, gevolgd door de hbo-opleiding Logistiek & Economie. Hij heeft de afgelopen jaren verschillende functies bekleed in de Logistiek en is sinds 2018 productieplanner bij een productiebedrijf in de chemie. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van grondstoffen en het plannen van onderhoud en inspecties. James is op zoek naar een leuke werkgever waar een goede werksfeer heerst en zijn ei goed kwijt kan als Planner binnen de Supply Chain.

James is een sociale man die graag interactie heeft met zijn collega’s. Door zijn sociale vaardigheden wordt hij erg gewaardeerd in zijn directe omgeving. James is secuur in zijn werkzaamheden, wat cruciaal is voor het werken met chemische producten. Een klein foutje betekent dat een batch kan worden afgekeurd. Doordat James zo secuur te werk gaat verloopt de productie zonder slag of stoot. James straalt rust uit maar is een harde werker, als hij ergens aan begint zorgt hij ervoor dat dit volledig afgerond wordt. Door zijn analytisch vermogen merkt James snel onregelmatigheden op en communiceert dit ook direct.

James heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onApeldoorn createHBO person36 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Harold heeft ruim 12 jaar ervaring als Supply Chain Planner. Deze rol vervult hij sinds 2010 bij dezelfde werkgever, hij is de Senior Supply Chain Planner van de afdeling. Harold werkt bij een productiebedrijf in de food industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele Supply Chain proces, van A tot Z. Harold zijn werkzaamheden zijn erg divers, hij en de afdeling houden zich bezig met het opstellen van inkoop, productie- en distributieplanning voor de gehele organisatie. Harold is op dit moment verantwoordelijk voor de distributie planning vanuit Nederland naar België en weer terug en heeft een coördinerende rol bij het distributie team. Daarnaast is Harold ook onderdeel van het project dat de foutmarges reduceert en is bezig met het optimaliseren van verschillende processen. Dit doet hij op basis van analyses van zichzelf en directe collega’s. Harold is ook de key user van SAP voor de afdeling SCP binnen het bedrijf en leider van het projectgroep Purchase to Pay voor een nieuwe productiefaciliteit in België. Harold zoekt een nieuwe baan waar hij zich verder kan ontwikkelen in een diverse en coördinerende rol. 

Harold is een duidelijke en eerlijke man. Hij kan goed schakelen en is stressbestendig, wat ook nodig is bij zijn huidige werkzaamheden. Hij heeft ervaring met het werken met strakke deadlines en oplossen van knelpunten. Door zijn helicopterview merkt hij onregelmatigheden snel op. Harold ziet zichzelf als een pro actieve man met veel mensenkennis. Hij werkt op dit moment in groot team en kan dan ook met iedereen goed opschieten. Harold is graag actief bezig en houdt niet van niks doen, hij zoekt daarom ook een uitdagende baan.

Harold heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.870,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onTiel createHBO person40 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Jos heeft de studie International Business in 2017 afgerond. Hij heeft daarna de minor Chinese Business en de master Chinese Studies (International Relations) voltooid. Zijn carrière binnen de Supply Chain begon in 2020 bij een groothandel. Hier had hij de functie Import Supply Chain. Jos was voornamelijk verantwoordelijk voor het inkopen van producten en het monitoren van de leveringen. Omdat 90% werd geleverd vanuit Azië, had hij veel telefonisch contact met leveranciers. Bij zijn huidige werkgever is hij ook verantwoordelijk voor het inkopen van producten en het transport hiervan. Hij heeft veel contact met de leveranciers over alle leveringen en onderhandeld over de prijs. De afgelopen maanden waren vrij hectisch omdat er veel producten uit Oekraïne kwamen. Jos moest hier snel schakelen en heeft alles in een korte tijd omgezet naar Spanje. Naast zijn hoofdtaken maakt Jos ook rapportages en stelt hij offertes op. Jos zoekt een nieuwe uitdaging bij een stabiele werkgever waar hij zich verder kan ontwikkelen binnen de Supply Chain.

Jos is een professionele man die erg sterk is in zijn communicatie. Dit blijkt uit het nauwe contact wat hij onderhoud met wereldwijde collega’s, klanten en leveranciers. Hij is meegaand en heeft een open houding. Jos houdt van een grapje, maar het werk heeft altijd de hoogste prioriteit. Hij is een perfectionist en kan zichzelf goed motiveren. Als hij ergens aan begint maakt hij dit af. De afgelopen maanden waren voor Jos erg hectisch door het omzetten van de productie en leveranciers. Hierdoor blijkt dat hij ook snel kan schakelen.

Jos heeft 1 maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 40 uur. Zijn salarisindicatie € 3.300,- bruto per maand, dit is op fulltime basis.
location_onTiel createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Ruben is een veelzijdige kandidaat met ruim 25 jaar werkervaring waarin hij verschillende takken van sport heeft bekleed. Momenteel is Ruben werkzaam als Customer Service & Supply Chain Planner. Een hele veelzijdige functie waar ook een deel Inkoop bij komt kijken. In deze rol is Ruben verantwoordelijk voor het plannen en bevestigen van de inkomende orders inclusief het gereed maken van de bijbehorende documenten. Ruben heeft in zijn rollen veel ervaring opgedaan met telefonisch contact en nauw contact met diverse afdelingen. Daarbij heeft Ruben in het verleden veel ervaring opgedaan in commerciële rol en kan hij vanuit dat oogpunt ook goed meedenken. Ruben is graag actief bezig en zou een werkgever op fietsafstand erg fijn vinden. Dit is dan ook de reden dat hij op zoek is naar een nieuwe, verantwoordelijke uitdaging gericht op de Planning.

Ruben is communicatief en commercieel erg sterk. Hij is erg betrokken bij de organisatie en werkt ook makkelijk toe naar een bepaald doel. Hij heeft ervaring met werken met strakke deadlines en het oplossen ad hoc knelpunten. Daarnaast overziet hij gemakkelijk het hele proces van A tot Z. Ruben is echt een man die snel de telefoon pakt om uitdagingen op te lossen, de beller is sneller. Ook is Ruben man met een hart van goud. Hij ziet het positieve van mensen in. Hij is een harde werker die zelfstandig goed zijn ding kan doen maar ook zeker samen met mensen goed kan werken.

Ruben heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onTiel createHBO person44 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven