Berry Klarenbeek

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06 – 82 08 01 60
 linkedin.com/in/berry-klarenbeek-26694b1b9/

Berry Klarenbeek

Vacatures

€4.200 tot €5.200
€ 4.200,- tot € 5.200,- bruto per maand

Ben jij een ervaren Inkoper en klaar voor de volgende stap in jouw carrière?? Als Procurement Manager ben jij de persoon die verantwoordelijk is voor het inkoopbeleid. Het is een veelzijdige functie met een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring ligt dit tussen de € 4.200,- tot € 5.200,- bruto per maand.
access_timeFulltime location_onVeenendaal euro_symbol€4.200 tot €5.200
€2.500 tot €3.500
€ 2.500,- tot €  3.500,- bruto per maand

Zit jij in de afrondende fase van een hbo of wo-opleiding of heb je onlangs jouw diploma behaald in de richting van Logistiek, (Technische) Bedrijfskunde, Supply Chain of International Business? Dan kom ik graag met je in contact! Gaan we samen ervoor zorgen dat jij de ultieme baan gaat vinden?
access_timeFulltime location_onEde euro_symbol€2.500 tot €3.500
€4.000 tot €5.300
€ 4.000,- tot € 5.300,- bruto per maand

Ben jij toe aan de volgende stap in de voedingsmiddelenindustrie? Jouw nieuwe werkgever is een internationale logistiek dienstverlener binnen de food. Voor deze coördinerende en uitdagende functie krijg je een salaris tussen de € 4.000,- tot € 5.300,- bruto per maand. Wil je nog meer weten? Lees snel verder!
 
access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€4.000 tot €5.300
€3.300 tot €4.300
€ 3.300,- tot €  4.300,- bruto per maand

Heb jij affiniteit met de agrarische techniek en ervaring als Inkoper? Onze opdrachtgever zoekt namelijk een Inkoper om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Dit is een uitdagende functie bij een familiebedrijf. Hier staat een leuke salaris tegenover tussen de € 3.300,- tot €  4.300,- bruto per maand en nog veel meer goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Lees snel verder…
 
access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€3.300 tot €4.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Harold heeft ruim 12 jaar ervaring als Supply Chain Planner. Deze rol vervult hij sinds 2010 bij dezelfde werkgever, hij is de Senior Supply Chain Planner van de afdeling. Harold werkt bij een productiebedrijf in de food industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele Supply Chain proces, van A tot Z. Harold zijn werkzaamheden zijn erg divers, hij en de afdeling houden zich bezig met het opstellen van inkoop, productie- en distributieplanning voor de gehele organisatie. Harold is op dit moment verantwoordelijk voor de distributie planning vanuit Nederland naar België en weer terug en heeft een coördinerende rol bij het distributie team. Daarnaast is Harold ook onderdeel van het project dat de foutmarges reduceert en is bezig met het optimaliseren van verschillende processen. Dit doet hij op basis van analyses van zichzelf en directe collega’s. Harold is ook de key user van SAP voor de afdeling SCP binnen het bedrijf en leider van het projectgroep Purchase to Pay voor een nieuwe productiefaciliteit in België. Harold zoekt een nieuwe baan waar hij zich verder kan ontwikkelen in een diverse en coördinerende rol. 

Harold is een duidelijke en eerlijke man. Hij kan goed schakelen en is stressbestendig, wat ook nodig is bij zijn huidige werkzaamheden. Hij heeft ervaring met het werken met strakke deadlines en oplossen van knelpunten. Door zijn helicopterview merkt hij onregelmatigheden snel op. Harold ziet zichzelf als een pro actieve man met veel mensenkennis. Hij werkt op dit moment in groot team en kan dan ook met iedereen goed opschieten. Harold is graag actief bezig en houdt niet van niks doen, hij zoekt daarom ook een uitdagende baan.

Harold heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.870,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onTiel createHBO person40 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Ruud heeft ruim 20 jaar ervaring in de Supply Chain. In 2018 heeft hij naast zijn werk de hbo studie BSc Technische Bedrijfskunde (in deeltijd) afgerond. Ruud heeft met name ervaring in de rol van (Productie)Planner, zo is hij bij meerdere organisaties verantwoordelijk geweest voor het plannen van meerdere productielijnen, rekening houdend met machinespecificaties en –capaciteit en de inzet van personeel. Ook heeft Ruud diverse projecten geleid met betrekking tot de implementatie van (ERP) systemen en procesoptimalisatie. Zo heeft hij door een magazijnoptimalisatie een besparing van € 50.000 op jaarbasis weten te realiseren. Momenteel is hij werkzaam als Demand Planner en is hij verantwoordelijk voor lange termijn planningen en forecasts. Ruud heeft veel ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, dit ziet hij dan ook graag terug in zijn volgende uitdaging.

Ruud is een rustige man met een klantgerichte instelling. Hij zal alle mogelijkheden onderzoeken om te voldoen aan wensen van klanten. Wat Ruud onderscheidt, is zijn vermogen om het menselijke aspect in zijn werk te integreren. Wanneer afspraken onverhoopt niet kunnen worden nagekomen, komt hij met een onderbouwing. Ruud communiceert open en eerlijk, hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Verder ligt Ruud goed in de groep en werkt hij graag in teamverband naar een gezamenlijk doel.

Ruud heeft een opzegtermijn van 4 weken en is beschikbaar voor 32 uur. Zijn salarisindicatie € 4.500,- bruto per maand, dit is op fulltime basis

location_onHouten createHBO person40 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Nick is in de zomer van 2018 afgestudeerd in Logistiek & Economie. Hij stond na zijn studie te springen om aan de slag te gaan met de theorie- en praktijkervaring die hij tot zich had genomen. Hier was hij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces binnen zijn eigen subcategorie. Nick zijn werkzaamheden waren zowel operationeel als strategisch. Naast deze werkzaamheden had hij veel contact met de leveranciers, zoals prijsonderhandelingen en risicoanalyses opstellen. Nick was ook veel bezig met sourcen van nieuwe leveranciers. Een mooi voorbeeld hiervan is dat hij een nieuwe leverancier heeft gevonden die hetzelfde kon leveren tegen minder kosten, dit heeft ongeveer € 20.000 euro bespaard. Nick is in goed overleg gestopt bij zijn huidige werkgever door een verschil van inzicht. Hij zoekt nu een nieuwe uitdaging als Tactisch Inkoper bij een productiebedrijf.
 
In het gesprek met Nick, werd al snel duidelijk dat hij een fijne gesprekspartner is. Dit komt doordat hij erg laagdrempelig is en goed kan uitleggen wat hij wel en niet wil. Nick heeft een commercieel inzicht en vindt het leuk om te onderhandelen. Daarnaast is hij een ambitieuze jongeman die graag gezamenlijk met een team stappen maakt. Zelf zegt Nick dat iedereen in een team elkaar kan inspireren en aanvullen, waardoor doelstellingen behaald worden. 
 
Nick is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.250,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmersfoort createHBO person26 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Ruben is een veelzijdige kandidaat met ruim 25 jaar werkervaring waarin hij verschillende takken van sport heeft bekleed. Momenteel is Ruben werkzaam als Customer Service & Supply Chain Planner. Een hele veelzijdige functie waar ook een deel Inkoop bij komt kijken. In deze rol is Ruben verantwoordelijk voor het plannen en bevestigen van de inkomende orders inclusief het gereed maken van de bijbehorende documenten. Ruben heeft in zijn rollen veel ervaring opgedaan met telefonisch contact en nauw contact met diverse afdelingen. Daarbij heeft Ruben in het verleden veel ervaring opgedaan in commerciële rol en kan hij vanuit dat oogpunt ook goed meedenken. Ruben is graag actief bezig en zou een werkgever op fietsafstand erg fijn vinden. Dit is dan ook de reden dat hij op zoek is naar een nieuwe, verantwoordelijke uitdaging gericht op de Planning.

Ruben is communicatief en commercieel erg sterk. Hij is erg betrokken bij de organisatie en werkt ook makkelijk toe naar een bepaald doel. Hij heeft ervaring met werken met strakke deadlines en het oplossen ad hoc knelpunten. Daarnaast overziet hij gemakkelijk het hele proces van A tot Z. Ruben is echt een man die snel de telefoon pakt om uitdagingen op te lossen, de beller is sneller. Ook is Ruben man met een hart van goud. Hij ziet het positieve van mensen in. Hij is een harde werker die zelfstandig goed zijn ding kan doen maar ook zeker samen met mensen goed kan werken.

Ruben heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onTiel createHBO person44 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven