Berry Klarenbeek

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06–82 08 01 60
 linkedin.com/in/berry-klarenbeek-26694b1b9/

Berry Klarenbeek

Vacatures

Jij weet dat plannen niet makkelijk is, maar toch biedt het veel houvast binnen een bedrijf. Ben jij iemand die al flink wat ervaring heeft opgedaan als Planner en ervoor kan zorgen dat alles gesmeerd loopt? Kom dan werken bij een gezellig installatiebedrijf!
access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.500 tot €3.200
Wil jij aan de slag gaan als Operationeel Inkoper bij een bedrijf dat andere bedrijven help om de voertuigen te optimaliseren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hiertegenover staat een prachtig salaris en een functie waarbinnen jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Lees gauw verder als je benieuwd bent naar de voorwaarden!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.200
Jij als ervaren Supply Chain Planner wilt graag een nieuwe uitdaging aangaan binnen een gezellig team en met plezier met je werk gaan. Dat kan je doen bij een bedrijf dat zich heeft verdiept in de voedings- en drankenlogistiek. Benieuwd naar de voorwaarden? Lees gauw verder!
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.500 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Barry is na het behalen van zijn WO-opleiding Communicatiewetenschappen gaan reizen door Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Na zijn lange reis is hij fulltime begonnen bij dezelfde werkgever waar hij al tijdens zijn studie werkte. Binnen dit productiebedrijf was zijn functie Supply Chain medewerker Inkoop & Logistiek. Na een half jaar kreeg Barry de kans om voor een groter bedrijf met meer uitdaging te werken. Hier is hij begonnen als een Supply Chain Planner en groeide in bijna 9 jaar uiteindelijk door naar een Demand Planner. Binnen dit bedrijf is hij verantwoordelijk voor het analyseren en voorspellen van vraag op korte en lange termijn. Daarnaast is hij een aanspreekpunt tussen verschillende locaties die wereldwijd verspreid zijn. Barry is aan het oriënteren voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Barry is een professionele man die erg sterk is in zijn communicatie. Dit blijkt uit het nauwe contact wat hij onderhoud met de wereldwijde collega’s, klanten en leveranciers. Naast zijn sociale vaardigheden heeft hij een sterke helikopterview en weet de rust te bewaren in hectische situaties. Daarbij is Barry analytisch erg sterk. Hij gaat op zoek naar de kern en komt vervolgens met de oplossing. Als collega is Barry sociaal en erg betrokken. Barry is degene die het voortouw neemt in het team en dit alles maakt hem een aanwinst voor iedere organisatie.

Barry heeft 1 maand opzegtermijn, is beschikbaar voor 40 uur en op basis hiervan is zijn salarisindicatie € 4.300,- bruto per maand.
location_onZevenaar createHBO person36 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Tijn is sinds 1994, na het afronden van de hbo-opleiding Logistiek & Economie werkzaam in de Supply Chain en Logistiek. Zo heeft hij functies bekleed als Supply Chain Manager, Projectmanager, Inkoper en Supply Chain Engineer. In 2008 was Tijn werkzaam bij een internationaal veevoeronderneming, hier heeft hij met veel plezier gewerkt en was hier voornamelijk bezig met het optimaliseren van logistieke processen. Dit betreft de hele range van Supply Chain en Logistiek - van Inkoop, Demand Planning, magazijninrichting, voorraadbeheer tot en met fysieke distributie. Deze rol heeft hij tot 2014 vervuld.
In 2021 was Tijn Projectmanager van de bouw en inrichting van 2 grote magazijnen. De organisatie matchte niet helemaal waardoor hij een project is gaan doen voor zijn oude werkgever. Tijn heeft dit project met veel succes voltooid en is nu op zoek naar een bedrijf waar hij zich echt thuis voelt en een functie waarin hij processen kan coördineren. Tijn is een verbinder en voelt zich thuis in de driehoek Proces, IT en Mensen.

Naast zijn ervaring binnen de Supply Chain en Logistiek is Tijn ook erg intelligent en een echte processendenker. Zijn passie voor de Logistiek en Supply Chain zorgt ervoor dat hij zijn werk met moeite kan neerleggen, hierdoor zoekt hij een functie waarin hij vrijheid en vertrouwen krijgt. Tijn is erg analytisch, laat zich niet verassen en heeft ervaring met het werken met strakke deadlines. Hij heeft heel veel ervaring opgedaan en past dit ook graag toe in de praktijk. Naast zijn passie voor de Supply Chain heeft Tijn ook nog een andere passie en dat is reizen, daarom zou hij het zeker niet erg vinden om te reizen voor zijn werk. Tijn is degene die het voortouw neemt in het team en dit alles maakt hem een fijne aanwinst voor veel organisaties.

Tijn is per direct beschikbaar 36/40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 5.100,- bruto per maand, dit is op basis van 40 uur per week.
location_onNijmegen createHBO person51 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Ruben is een veelzijdige kandidaat met ruim 25 jaar werkervaring waarin hij verschillende takken van sport heeft bekleed. Momenteel is Ruben werkzaam als Customer Service & Supply Chain Planner. Een hele veelzijdige functie waar ook een deel Inkoop bij komt kijken. In deze rol is Ruben verantwoordelijk voor het plannen en bevestigen van de inkomende orders inclusief het gereed maken van de bijbehorende documenten. Ruben heeft in zijn rollen veel ervaring opgedaan met telefonisch contact en nauw contact met diverse afdelingen. Daarbij heeft Ruben in het verleden veel ervaring opgedaan in commerciële rol en kan hij vanuit dat oogpunt ook goed meedenken. Ruben is graag actief bezig en zou een werkgever op fietsafstand erg fijn vinden. Dit is dan ook de reden dat hij op zoek is naar een nieuwe, verantwoordelijke uitdaging gericht op de Planning.

Ruben is communicatief en commercieel erg sterk. Hij is erg betrokken bij de organisatie en werkt ook makkelijk toe naar een bepaald doel. Hij heeft ervaring met werken met strakke deadlines en het oplossen ad hoc knelpunten. Daarnaast overziet hij gemakkelijk het hele proces van A tot Z. Ruben is echt een man die snel de telefoon pakt om uitdagingen op te lossen, de beller is sneller. Ook is Ruben man met een hart van goud. Hij ziet het positieve van mensen in. Hij is een harde werker die zelfstandig goed zijn ding kan doen maar ook zeker samen met mensen goed kan werken.

Ruben heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onTiel createHBO person44 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven