Berry Klarenbeek

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06–82 08 01 60
 linkedin.com/in/berry-klarenbeek-26694b1b9/

Berry Klarenbeek

Vacatures

Wil jij de volgende stap zetten in jouw inkoop carrière? Hier krijg je de kans om jezelf in korte tijd te ontwikkelen tot strategisch Inkoper. Wil jij in een jong en vooruitstrevende organisatie werkzaam zijn? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onArnhem euro_symbol€2.700 tot €3.500
Ben jij een natuurlijke leider en heb je ervaring in de (food)productie? Zoek dan niet verder! Jouw toekomstige werkgever is een grote speler in de zuivelindustrie en zoekt nu een nieuwe teamleider productie waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€3.400 tot €3.800
Zoek jij een nieuwe baan en heb je ervaring met plannen? Deze toffe werkgever in Utrecht zoekt een Service Planner erbij! Ben jij benieuwd naar de organisatie en functie? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.500
Ben jij na het afronden van je hbo-opleiding toe aan de eerste stap binnen de Supply Chain? En wil jij actief zijn in een internationale omgeving? Zoek niet verder! Deze vacature is geschikt voor jou.
access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.000 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Andy is een ervaren productieplanner. Met bijna 15 jaar ervaring als planner en ruim 20 jaar werkervaring, kunnen we spreken van iemand, die het plannen een wezenlijk onderdeel van zijn leven heeft gemaakt. Bij verschillende werkgevers is hij bezig met het optimaal plannen van personen, lijnen als goederen. Met in het achterhoofd, een optimale voorraadbeheer en een optimale inzet van personen en goederen. Daarnaast is hij bezig geweest het optimaliseren van processen. Doordat hij dit binnen verschillende organisaties heeft gedaan, zit Andy niet vast aan een bepaald product. Daarnaast is Andy werkzaam geweest als importplanner, in deze rol heeft hij zich bezig gehouden met het plannen van goederen vanuit de VS en Azië. Hield hij zich bezig met leveringstermijnen en zorgde hij ook hier voor een optimale voorraad. Kijkend naar het profiel van Andy heeft hij een goede en brede basis binnen de Supply Chain, maar gaat zijn voorkeur uit naar een rol als productieplanner. Op dit moment is Andy werkzaam bij een vleesproductie bedrijf. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele productieproces. Andy zit niet op zijn plek bij zijn huidige werkgever, waardoor hij heeft besloten om verder te gaan kijken. Hierdoor is hij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging, waar productieplanning centraal staat. 

Andy is een flexibele man, wat er voor zorgt dat hij zich makkelijk aanpast aan nieuwe ontstane situaties en hierin ook snel kan schakelen naar nieuwe oplossingen. Daarnaast heeft hij een hoge mate van verantwoordelijkheid, dit zie je terug in het feit dat Andy geen negen tot vijf mentaliteit heeft, maar gewoon zijn werk doet en pas tevreden is als hij klaar is. Daarnaast is Andy analytisch ingesteld, wat eraan bijdraagt dat hij planningen snel en makkelijk voor elkaar krijgt.

Andy heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand.   
 

location_onCulemborg createHBO person46 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Harold heeft ruim 12 jaar ervaring als Supply Chain Planner. Deze rol vervult hij sinds 2010 bij dezelfde werkgever, hij is de Senior Supply Chain Planner van de afdeling. Harold werkt bij een productiebedrijf in de food industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele Supply Chain proces, van A tot Z. Harold zijn werkzaamheden zijn erg divers, hij en de afdeling houden zich bezig met het opstellen van inkoop, productie- en distributieplanning voor de gehele organisatie. Harold is op dit moment verantwoordelijk voor de distributie planning vanuit Nederland naar België en weer terug en heeft een coördinerende rol bij het distributie team. Daarnaast is Harold ook onderdeel van het project dat de foutmarges reduceert en is bezig met het optimaliseren van verschillende processen. Dit doet hij op basis van analyses van zichzelf en directe collega’s. Harold is ook de key user van SAP voor de afdeling SCP binnen het bedrijf en leider van het projectgroep Purchase to Pay voor een nieuwe productiefaciliteit in België. Harold zoekt een nieuwe baan waar hij zich verder kan ontwikkelen in een diverse en coördinerende rol. 

Harold is een duidelijke en eerlijke man. Hij kan goed schakelen en is stressbestendig, wat ook nodig is bij zijn huidige werkzaamheden. Hij heeft ervaring met het werken met strakke deadlines en oplossen van knelpunten. Door zijn helicopterview merkt hij onregelmatigheden snel op. Harold ziet zichzelf als een pro actieve man met veel mensenkennis. Hij werkt op dit moment in groot team en kan dan ook met iedereen goed opschieten. Harold is graag actief bezig en houdt niet van niks doen, hij zoekt daarom ook een uitdagende baan.

Harold heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.870,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onTiel createHBO person40 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Nick is in de zomer van 2018 afgestudeerd in Logistiek & Economie. Hij stond na zijn studie te springen om aan de slag te gaan met de theorie- en praktijkervaring die hij tot zich had genomen. Hier was hij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces binnen zijn eigen subcategorie. Nick zijn werkzaamheden waren zowel operationeel als strategisch. Naast deze werkzaamheden had hij veel contact met de leveranciers, zoals prijsonderhandelingen en risicoanalyses opstellen. Nick was ook veel bezig met sourcen van nieuwe leveranciers. Een mooi voorbeeld hiervan is dat hij een nieuwe leverancier heeft gevonden die hetzelfde kon leveren tegen minder kosten, dit heeft ongeveer € 20.000 euro bespaard. Nick is in goed overleg gestopt bij zijn huidige werkgever door een verschil van inzicht. Hij zoekt nu een nieuwe uitdaging als Tactisch Inkoper bij een productiebedrijf.
 
In het gesprek met Nick, werd al snel duidelijk dat hij een fijne gesprekspartner is. Dit komt doordat hij erg laagdrempelig is en goed kan uitleggen wat hij wel en niet wil. Nick heeft een commercieel inzicht en vindt het leuk om te onderhandelen. Daarnaast is hij een ambitieuze jongeman die graag gezamenlijk met een team stappen maakt. Zelf zegt Nick dat iedereen in een team elkaar kan inspireren en aanvullen, waardoor doelstellingen behaald worden. 
 
Nick is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.250,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmersfoort createHBO person26 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Ruben is een veelzijdige kandidaat met ruim 25 jaar werkervaring waarin hij verschillende takken van sport heeft bekleed. Momenteel is Ruben werkzaam als Customer Service & Supply Chain Planner. Een hele veelzijdige functie waar ook een deel Inkoop bij komt kijken. In deze rol is Ruben verantwoordelijk voor het plannen en bevestigen van de inkomende orders inclusief het gereed maken van de bijbehorende documenten. Ruben heeft in zijn rollen veel ervaring opgedaan met telefonisch contact en nauw contact met diverse afdelingen. Daarbij heeft Ruben in het verleden veel ervaring opgedaan in commerciële rol en kan hij vanuit dat oogpunt ook goed meedenken. Ruben is graag actief bezig en zou een werkgever op fietsafstand erg fijn vinden. Dit is dan ook de reden dat hij op zoek is naar een nieuwe, verantwoordelijke uitdaging gericht op de Planning.

Ruben is communicatief en commercieel erg sterk. Hij is erg betrokken bij de organisatie en werkt ook makkelijk toe naar een bepaald doel. Hij heeft ervaring met werken met strakke deadlines en het oplossen ad hoc knelpunten. Daarnaast overziet hij gemakkelijk het hele proces van A tot Z. Ruben is echt een man die snel de telefoon pakt om uitdagingen op te lossen, de beller is sneller. Ook is Ruben man met een hart van goud. Hij ziet het positieve van mensen in. Hij is een harde werker die zelfstandig goed zijn ding kan doen maar ook zeker samen met mensen goed kan werken.

Ruben heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onTiel createHBO person44 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven