Vacatures

€3.000 tot €3.600
Wil je een boeiende uitdaging? Word lid van ons team in internationaal travel retail bedrijf, verrijk de reiservaring van reizigers op luchthavens. Boost je carrière!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.600
€3.000 tot €4.500
Bij ons, een dynamisch bedrijf, stimuleren we professionele groei. Sluit je aan bij ons team, omarm innovatie en solliciteer nu!
access_timeParttime location_onZaandam euro_symbol€3.000 tot €4.500
€3.000 tot €3.600
Ben je een beveiligingsliefhebber met een passie voor impact? Sluit je aan bij ons team en help wereldwijd bij het ontwikkelen van beveiligingsoplossingen die er echt toe doen. Solliciteer nu voor opwindende kansen in een bloeiende en innovatieve omgeving!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.600
€3.300 tot €3.800
Ben jij klaar om deel uit te maken van een dynamisch team dat de toekomst vormgeeft door slimme verbindingen tussen apparaten en data-analyse? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte vacature voor jou!
access_timeFulltime location_onAlkmaar euro_symbol€3.300 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Barran is een gedreven teamspeler met jarenlange ervaring in zowel HR als finance, en hij streeft ernaar om deze twee vakgebieden te combineren. Na het behalen van zijn mbo-diploma als Bedrijfsadministrateur, heeft Barran besloten om verder te studeren en is hij begonnen aan zijn hbo Business Studies. In het aankomende schooljaar zal hij aan zijn afstudeerjaar beginnen. Met betrekking tot financiële werkzaamheden, is Barran bedreven in het verwerken van financiële gegevens en documenten, en zorgt ervoor dat de boekhouding nauwkeurig wordt bijgehouden. Hij is verantwoordelijk voor het beheren van crediteuren- en debiteurenprocessen, waarbij hij inkomende en uitgaande facturen beheren en betalingen opvolgen. Daarnaast ondersteunt Barran bij het voorbereiden op het gebied van HR heeft Barran ervaring in het verwerken van salarissen, het bijhouden van personeelsgegevens en het afhandelen van mutaties, declaraties, ziekteverzuim, indiensttredingen en uitdiensttredingen. Samen met Extra Talent wilt hij opzoek naar een nieuwe uitdaging als HR Finance Administrator.

Barran is een buitengewoon getalenteerde professional met een unieke combinatie van HR- en financiële vaardigheden. Als teamspeler blinkt hij uit in effectieve communicatie en samenwerking, waardoor hij doelen moeiteloos bereikt. Barran is een nieuwsgierige en leergierige geest, voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden om zijn waarde in elke omgeving te vergroten. Collega's omschrijven hem als energiek, creatief en oplossingsgericht. Zijn onuitputtelijke energie, zelfs om 5 uur, blijft een mysterie waar niemand een antwoord op heeft.

Barran is per direct beschikbaar. Vanwege zijn afstudeerjaar is hij tot september 40 uur beschikbaar. Daarna tot en met februari 24-32 uur beschikbaar, en vervolgens weer 40 uur. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onAmsterdam createHBO person24 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Maak kennis met Sandra- een toegewijde Financieel Administratief medewerker met een passie voor cijfers. Ze heeft ervaring in maand- en jaarafsluiting, debiteurenadministratie, Btw-aangifte, coderen en doorsturen van crediteurenfacturen, en meer. Een echte doener die overal achteraan gaat en niets aan haar voorbij laat gaan. Susanna's precisie en proactieve houding maken haar een waardevolle kracht in het kantoor, terwijl haar nieuwsgierige geest haar voortdrijft om voortdurend te leren en te groeien. Samen met Extra Talent is Sandra op zoek naar een nieuwe uitdaging als Financieel Administratief Medewerkster.

Sandra is een echte doorzetter en enthousiaste Financieel Administratief medewerker. Ze floreert in een omgeving vol mensen en brengt leven in het kantoor, maar kan tegelijkertijd goed gefocust werken. Haar passie voor administratie, cijfers en mensen straalt door haar vriendelijke en behulpzame karakter. Een echte doorzetter met een goede inzet.

Sandra heeft een opzegtermijn van 1 maand en is daarna voor 32/36 uur beschikbaar met een salarisindicatie van €3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur. 
location_onAmsterdam createMBO person48 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Maak kennis met Roberto, een veelzijdige professional met een unieke combinatie van ervaringen in zowel de juridische als de financiële wereld. Met een solide achtergrond als advocaat heeft Roberto een schat aan kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van communicatie en juridische expertise. Na het voltooien van zijn masterdiploma in Internationaal Law Businness heeft Roberto een gedurfde overstap gemaakt naar een Internationaal bedrijf als financieel controller. Werkend in een team dat nauw samenwerkt met kantoren in Scandinavië en US. In deze rol heeft Roberto een breed scala aan verantwoordelijkheden beheerd, waaronder het waarborgen van een correcte en tijdige maandafsluiting. Een van de belangrijkste prestaties van Roberto als financieel controller was het zorgen voor tijdige betalingen door bedrijven en het innen van achterstallige facturen. Zijn juridische achtergrond heeft hem voorzien van een uniek perspectief en de nodige vaardigheden om effectieve oplossingen te vinden voor financiële geschillen. Wat Roberto onderscheidt, is zijn vermogen om efficiënt en snel nieuwe kennis op te nemen. Dankzij zijn uitgebreide studieachtergrond heeft hij een stevige basis gelegd en kan hij zich snel aanpassen aan nieuwe uitdagingen. Bovendien heeft Roberto bewezen dat hij kalm blijft in stressvolle situaties, waardoor hij effectieve oplossingen kan vinden voor complexe financiële vraagstukken. Met een portfolio van maar liefst 1500 accounts heeft Roberto bewezen dat hij in staat is om grote hoeveelheden gegevens en financiële processen effectief te beheren

Roberto is een gedreven professional die geen uitdaging uit de weg gaat. Met een scherp oog voor detail kijkt hij nergens over heen. Hecht zijn waarde aan goeie banden opbouwen met collega’s en investeert graag in zijn professionele groei. Roberto is een aanwinst voor elk team dat op zoek is naar een betrouwbare en complete financial.

Roberto heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. 
 

location_onAmsterdam createWO person36 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Maak kennis met Bo, een echte creatieveling. Nadat ze naar Nederland verhuisde, is ze begonnen aan de opleiding Economics aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft ze ook nog haar masteropleiding succesvol afgerond. In vorige functies heeft Bo diverse verantwoordelijkheden gedragen. Zo heeft zij zich beziggehouden met het voorbereiden, controleren en afstemmen van wekelijkse/maandelijkse betalingen op basis van de richtlijnen van het divisiemanagement. Zij zorgt ervoor dat alle betalingen nauwkeurig werden verwerkt en op tijd werden uitgevoerd. Daarnaast heeft ze crediteurenfuncties beheerd en rapportages opgesteld over key performance indicators om de efficiëntie en nauwkeurigheid van de crediteurenadministratie te waarborgen. Bo is ook bekwaam in het beheren van debiteurenadministratie, inclusief tijdige facturering en incasso's. Ze heeft haar vaardigheden verder uitgebreid door het evalueren van financiële profielen om adviseurs op het gebied van vermogensbeheer te helpen weloverwogen aanbevelingen te doen en retentie te vergroten. Ze is opzoek naar een rol als Financieel Administratief medewerker.

Bo is een echte doorzetter en bezwijkt niet onder druk. Een combinatie van geduld en oog voor detail is een aanwinst voor elk bedrijf. Ze is erg toegewijd om up-to-date te blijven met technologie en programmeertalen te leren. Met haar streven naar een betere work-life balance en haar interesse in het ervaren van een nieuwe bedrijfscultuur, is Bo samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Bo is 40 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.300 bruto per maand op basis van 40 uur.
 

location_onAmsterdam createWO person50 jaar
Meer kandidaten weergeven