Vacatures

€2.800 tot €3.600
Verantwoordelijkheid en flexibiliteit, kansen grijpen, je eigen werk organiseren, een gemotiveerd team om je heen en dagelijks boeiende en gevarieerde uitdagingen in deze rol als Junior Business Controller.
access_timeFulltime location_onNieuw Vennep euro_symbol€2.800 tot €3.600
€2.500 tot €3.500
Ben jij een gedreven Junior Belastingadviseur met een passie voor fiscale vraagstukken? Wil jij jouw carrière een vliegende start geven bij een kantoor dat zich onderscheidt door een unieke klantenkring van culturele instellingen, artiesten, musea en creatieve professionals? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega die ons team in Hilversum komt versterken en zich wil ontwikkelen tot een volwaardig Belastingadviseur.
access_timeFulltime location_onHilversum euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.900 tot €3.800
Ter versterking van ons dynamische team in Hilversum zoeken wij een gedreven Assistent Aangiftemedewerker. Bij ons bevind je je in een unieke omgeving; ons accountants- en belastingadvieskantoor bedient een inspirerende klantenkring van culturele instellingen, artiesten, musea en andere creatieve talenten. Ben jij klaar om ons team te versterken?
access_timeFulltime location_onHilversum euro_symbol€2.900 tot €3.800
€2.900 tot €4.000
Op zoek naar een dynamische rol in een levendig familiebedrijf? Klaar om jezelf te ontplooien in een warme, ondersteunende omgeving? Dan ben je hier aan het juiste adres!
access_timeFulltime location_onSchiphol-Rijk euro_symbol€2.900 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Hugo heeft met zijn bijna 30 jaar ervaring in de Financiële administratie een aardige rugzak aan ervaring opgebouwd. Hij is praktisch, georganiseerd en heeft absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Hij heeft met succes achterstallige facturen 
beheerd, duizenden klanten bediend en miljoenen euro's beheerd, inclusief het opstellen van creditnota's en claims. Met een focus op praktische zaken en doelgerichte aanpak, had Hugo gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor alle 
administratieve aspecten van de BV, inclusief grootboekbeheer, cash management en internationale belastingaangiftes. Hij was betrokken bij budgettering, groepsconsolidatie en diverse belastingaangiftes, waaronder BTW, VPB en LB.

Door zijn meertalige vaardigheden in het Engels, Duits en Nederlands, gekoppeld aan zijn ervaring in verschillende culturen, heeft Hugo een groot aanpassingsvermogen en een indrukwekkende flexibiliteit ontwikkeld. Hij gedijt onder druk in een continu veranderende omgeving, zowel zelfstandig als in teamverband. Zijn communicatieve vaardigheden zijn sterk, en zijn open karakter maakt hem bedreven in het communiceren en zich interesseren voor anderen. Samen met Extra Talent is Hugo opzoek naar een nieuwe uitdaging als Hoofd Administratie.

Hugo is per direct beschikbaar met een salarisindicatie van €4.100,- per maand op fulltime basis.
location_onBadhoevedorp createWO person50 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Adana beschikt over zeven jaar ervaring in de salarisadministratie, met een carrière die begon in Pakistan en haar uiteindelijk leidde tot de rol van Payroll Manager voor een multinational in Amerika, waarbij ze op afstand werkte vanuit Pakistan. Haar professionele bagage omvat een scala aan kwaliteiten en ervaring die ze heeft opgedaan bij eerdere werkgevers. Adana heeft zich bewezen als een snel lerende professional met diepgaande kennis van diverse systemen en een breed takenpakket. 

Adana is een doorgewinterde HR-Payroll Manager met een indrukwekkende staat van dienst bij Capitaltech Solutions Inc. Ze is verantwoordelijk geweest voor het nauwgezet onderhouden van salarisinformatie, van het verzamelen tot het berekenen en beheren van een uitgebreide database in salarissoftware. Hiermee kon ze de tweewekelijkse loonadministratie efficiënt uitvoeren voor zowel W2-werknemers als 1099 contractanten, afkomstig uit verschillende tijdmanagementsystemen. Adeeka excelleerde in het oplossen van loonverschillen door grondig informatie te verzamelen en te analyseren. Ze was te allen tijde toegewijd aan het waarborgen van de vertrouwelijkheid en bescherming van werknemersgegevens.

Adana is per direct fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van €4.500,- per maand op basis van fulltime. 
location_onAmsterdam createWO person30 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Nadine is een ervaren salarisadministrateur met meer dan 15 jaar expertise. Haar nieuwsgierigheid drijft haar om voortdurend nieuwe uitdagingen aan te gaan, terwijl haar kalmte onder druk opmerkelijk is. Ze onderscheidt zich door haar uitstekende communicatievaardigheden en haar vermogen om altijd proactief mee te denken. Nadine gaat verder dan alleen cijfers en systemen; ze is een gewaardeerde teamspeler. Haar toewijding om te blijven leren en groeien, maakt haar een waardevolle aanvulling voor elk team en een betrouwbare professional in salarisadministratie.

Nadine is bedreven in het controleren en verwerken van salarissen, heeft ervaring met UWV-werkzaamheden en is een expert in het functioneel beheer van systemen zoals Motion/Motion Pro. Nadine heeft de salarisadministratie geoptimaliseerd en gedigitaliseerd, en ze heeft uitgebreide kennis van rechtspositionele casussen. Daarnaast heeft ze begrotingswerkzaamheden uitgevoerd, salarisadvies verstrekt en de Werkkostenregeling effectief toegepast. Ze heeft processen gestroomlijnd, functioneel beheer van verschillende systemen beheerd en ervaring met diverse CAO's, inclusief CAO SGO, CAO Gemeenten en CAO Rijk.

Nadine is per 1 november beschikbaar als Interim Salarisadministrateur met een uurloon van €100,- per uur.
location_onAmsterdam createHBO person48 jaar
Maak kennis met Sandra- een toegewijde Financieel Administratief medewerker met een passie voor cijfers. Ze heeft ervaring in maand- en jaarafsluiting, debiteurenadministratie, Btw-aangifte, coderen en doorsturen van crediteurenfacturen, en meer. Een echte doener die overal achteraan gaat en niets aan haar voorbij laat gaan. Susanna's precisie en proactieve houding maken haar een waardevolle kracht in het kantoor, terwijl haar nieuwsgierige geest haar voortdrijft om voortdurend te leren en te groeien. Samen met Extra Talent is Sandra op zoek naar een nieuwe uitdaging als Financieel Administratief Medewerkster.

Sandra is een echte doorzetter en enthousiaste Financieel Administratief medewerker. Ze floreert in een omgeving vol mensen en brengt leven in het kantoor, maar kan tegelijkertijd goed gefocust werken. Haar passie voor administratie, cijfers en mensen straalt door haar vriendelijke en behulpzame karakter. Een echte doorzetter met een goede inzet.

Sandra heeft een opzegtermijn van 1 maand en is daarna voor 32/36 uur beschikbaar met een salarisindicatie van €3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur. 
location_onAmsterdam createMBO person48 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven