“Werkplezier gaat boven salaris. Als jij werkplezier hebt, merk je dat jij je werk beter kunt uitvoeren en dan komt een hoger salaris vanzelf.”

 

Waar krijg ik energie van? Het zoeken naar de juiste kandidaten en het creëren van een ideale match tussen kandidaat en klant. En ook de gesprekken die ik heb met de kandidaat en het maken van een profiel aan de hand van de screening. 

 

Op zoek naar een nieuwe collega?

Bij het invullen van onze openstaande vacatures zoek ik met zorg naar gekwalificeerde kandidaten. Mijn focus ligt niet alleen op de professionele vaardigheden, maar ook op de persoon en de specifieke wensen van uw bedrijf. Ik geloof in het belang van een goede match op alle niveaus. Met mijn scherpe inschattingsvermogen ben ik in staat om goed te beoordelen of een persoon geschikt is voor uw bedrijf. Ik neem niet alleen de kwalificaties, maar ook de cultuur en waarden van uw bedrijf in overweging. Als u op zoek bent naar gekwalificeerd personeel met het oog op een vast contract, kunt u contact met mij opnemen, via mijn contactgegevens.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

Ik sta klaar om jou te assisteren bij het vinden van de juiste werkgever. Samen zoeken we naar een plek waar jouw kwaliteiten volledig tot hun recht komen en waar je goed in de bedrijfscultuur past. Mijn doel is om niet alleen een baan, maar ook een passende werkomgeving voor jou te vinden. Mijn kracht ligt in het inschatten of mensen goed passen bij een specifiek bedrijf. Ik geloof dat ik de vaardigheden bezit om de juiste match te maken, waar zowel de kandidaat als het bedrijf van profiteren. Wil je bespreken welke mogelijkheden er zijn die aansluiten bij jouw wensen? Neem gerust contact met me op via mijn contactgegevens.


Vacatures

€3.000 tot €3.750
Bij dit opkomende bedrijf kun je aan de slag binnen een jong en dynamisch team. Ze zijn experts op het gebied van wegtransport en weten voor elk probleem een oplossing te vinden. Dit snelgroeiende bedrijf is daarom op zoek naar zelfverzekerde mensen die niet bang zijn voor een uitdaging.
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€3.000 tot €3.750
€2.500 tot €4.000
Wil jij werken bij een supergezellig familiebedrijf? Voor een bedrijf in de buurt van Veghel zijn wij op zoek naar een projectadministrateur. Iemand die de projecten van A tot Z monitort en de mensen aanstuurt. Je rapporteert naar de projectmanager die tevens ook een van de eigenaren is. Zo kort liggen de lijntjes hier. Enne, af en toe ook even onderuitzakken met z’n allen, dat hoort er natuurlijk ook bij!
access_timeFulltime location_onVeghel euro_symbol€2.500 tot €4.000
€2.500 tot €2.900
Werken bij een hecht en informeel familiebedrijf? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf tussen Eindhoven en Tilburg zijn wij op zoek naar een Assistent Planner. Je gaat het transport regelen van en naar Engeland dus de Engelse taal is wel een must. Daarnaast regel je ook alle transport- en douanedocumentatie en sta je altijd klaar voor de klant.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €2.900
€2.600 tot €3.000
Wil jij jouw eerste stappen in de logistiek zetten als planner? Lees dan snel verder! Voor een superleuk en innovatief bedrijf zijn wij op zoek naar een Junior Planner. Laat jij zien dat je geschikt bent voor deze functie dan zul je ook snel genoeg beloond worden.
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.600 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gino is een enthousiaste Transportplanner/Expediteur met ruim 5 jaar ervaring in deze functies en een afgeronde hbo-opleiding. In zijn functies als Expediteur is hij verantwoordelijk geweest voor het gehele proces van A tot Z. Onderhoud van contact met de klant, plannen van stukgoedzendingen en spoedzendingen, tussenpersoon tussen klant en transporteur en de opbouw van zijn eigen netwerk. In zijn voorlaatste functie als Transportplanner, was hij verantwoordelijk voor het inplannen van circa 30 wagens, zonder plansysteem, alles ging dus schriftelijk. Gino deed zowel FLT, groupage als ad-hoc planning. Hij regelde het transport binnen de Benelux en zorgde voor een efficiënte planning. Tevens stuurde hij de chauffeurs aan en loste hij problemen op die zich voordeden. Gino wilt weer aan de slag als Transportplanner en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zichzelf kan ontwikkelen.

Gino is een gedreven en leergierige man. Hij houdt van aanpakken, kan veel verantwoordelijkheden aan en is dan ook zeker bestendig tegen de stress die soms komt kijken binnen de logistiek. Verder is hij collegiaal, pikt nieuwe vaardigheden snel op en beschikt hij over zeer goede taalvaardigheden. Zo spreekt hij naast de Nederlandse taal, ook nog goed Engels, Duits en Italiaans.

Gino heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand.

location_onVenlo createHBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Angela is een zeer ervaren dame op het gebied van customer service en sales support. Ze heeft ervaring met het invoeren, verwerken en opvolgen van orders. Daarnaast maakt ze afspraken met servicepartners en verwerkt ze transporten administratief. Er wordt contact onderhouden met de klanten voor de leverafspraken. Angela stelde zelf prioriteiten van orders en schakelde nauw met de afdeling planning voor het inplannen van het transport. Naast de klanten voorzien van informatie heeft Angela ook ervaring als Sales Support medewerker. Hier stelde Angela offertes op en verwerkte ze de commerciële documenten administratief. Daarnaast was ze mede verantwoordelijk voor het behalen van salesdoelstellingen. Hiervoor genereerde ze onder andere leads via campagnes, mailingen en sales acties. Angela is op zoek naar een uitdaging als Customer Service Medewerker waarbij ze haar Duitse taal kan gebruiken.

Angela is een vriendelijke en gezellige dame. Ze is open en eerlijk en verwacht dit ook terug van haar collega’s. Ze is zeer beleefd richting de klanten en kent uitstekende omgangsvormen. Angela is stressbestendig in een dynamische werkomgeving en kan hierbij de rust bewaren en de juiste prioriteiten stellen. Angela is klantgericht, maar houdt de commerciële gevolgen voor de organisatie goed in haar gedachte. Angela is een native Duits spreker, waardoor ze uitermate geschikt is voor een customer service waarbij de Duitse taal een vereiste is. Naar mijn mening is Angela een aanwinst voor elke organisatie.

Angela is per 1 juli fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onVenlo createMBO person56 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Yvet is een ervaren Customer Service Export Medewerker gespecialiseerd in de luchtvracht. Zij maakt transportorders en zet deze uit bij de luchtvrachttransporteur. Ook regelt zij het vervoer van en naar de terminal. De prijsafspraken met deze vervoerders maakt zij zelf en worden door het management goedgekeurd. Om alles soepel te laten verlopen, stelt zij zelf de transport- en douanedocumentatie op en controleert deze op volledigheid voordat deze wordt verzonden. Gedurende het transport houdt zij alles nauwlettend in de gaten om complicaties te voorkomen en op te lossen. Dit alles doet zij in een team van 5 personen en zij zijn continu samen aan het schakelen om alles zo efficiënt mogelijk te verlopen. Ook het contact met de klanten en vervoerders pakt zij op en houdt hun altijd op de hoogte van de actualiteiten. Daarnaast vervoeren zij ook gevaarlijke goederen en hier zijn natuurlijk extra regels en documentatie voor die ook onder de verantwoordelijkheid van Yvet vallen. Yvet merkt dat de structuur binnen het bedrijf aan het veranderen is en dat zij daardoor niet meer helemaal op haar plek zit. Daarom is zij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Export Medewerker of Expediteur. Ze is gespecialiseerd in de luchtvracht, maar ziet andere modaliteiten zeker als een leuke nieuwe uitdaging.

Yvet is een sociale en communicatief vaardige jonge vrouw die houdt van overzicht en structuur. Zeker in de hectiek van de transport is dit heel belangrijk en ze is zelf juist een rustige factor. Het liefste lost ze problemen zo snel mogelijk op om de vervoerders en klanten zo optimaal te helpen. Ze probeert ook vaak out of the box te denken om zo de juiste oplossing te vinden. Yvet houdt heel erg van droge humor, maar kan heel goed schakelen als er serieus gewerkt moet worden. Ze vindt dan ook directe communicatie het fijnste, want dan weet je tenminste waar je aan toe bent.

Yvet heeft een opzegtermijn van 1 maand, is voor 32 uur per week beschikbaar en staat open om in dagdienst te werken of in 2 ploegen. Ook staat zij open om een 24 uur bereikbaarheidsdienst te draaien. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onNuenen createMBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Herman is een ervaren Expediteur, Customer Service Medewerker, Logistiek Administratief Medewerker en Transportplanner. Gedurende zijn carrière heeft Herman ervaring opgedaan in functies gericht op expeditie, transportplanning, administratie, douanedocumentatie, procesverbeteringen, leidinggeven en nationaal en internationaal klantcontact. Herman heeft veel kennis met betrekking tot het maken van prijsafspraken, het aanvragen en controleren van documenten en het maken van een efficiënte planning. Hij heeft zich gaandeweg zijn carrière een breed takenpakket eigen gemaakt en is verantwoordelijk geweest voor het regelen van transporten via externe transporteurs. Hij is daarbij bekend met diverse modaliteiten waaronder wegtransport, zeevracht, luchtvracht en koerierszendingen. Ook de daarbij behorende documentatie, tariefonderhandelingen en monitoring heeft hij mee te maken gehad. Herman is dan ook bekend met de import en exportdocumentatie zoals Ex, T2, ATR, EUR-1, CvO’s en Letters of Credits. Tevens schakelt hij met interne afdelingen en staat hij klanten te woord in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Zijn passie voor functies als Transportplanner en Expediteur wilt hij graag weer terug zien in zijn dagelijkse werkzaamheden. Herman staat ook open voor een uitdagende Customer Service functie.

Herman is een rustige doch communicatief vaardige man. Hij neemt zijn werk erg serieus en zal dan ook niets afraffelen. Hij is een echte aanpakker en vindt het belangrijk een goede relatie op te bouwen met collega’s. Herman is altijd vrolijk en geniet dan ook van een grapje op zijn tijd. In zijn vrije tijd houdt Herman zich graag bezig met auto’s. Hij is dan ook dol op Formule 1, Rally, Dakar en Trucks waar hij regelmatig voor naar sportevenementen gaat met zijn zoon. Herman ziet zichzelf werken in een commerciële organisatie waar onderling respect heerst.

Herman heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand.
location_onVenlo createMBO person51 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven