Vacatures

€2.500 tot €3.500
In de functie als Centralist/Planner bij dit bedrijf ben jij het aanspreekpunt voor mensen met pech op de weg. Aan de hand van het telefoongesprek maak jij de beslissing om er een monteur of een berger heen te sturen. Het verloop van de werkzaamheden registreer jij in het interne systeem en indien noodzakelijk regel jij vervangend vervoer voor de pechvogel.

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.400 tot €2.700
Als Baliemedewerker ben jij het gezicht van het bedrijf. Jij ontvangt chauffeurs en handelt de documenten af. Ook beantwoord jij telefoontjes en e-mails. In deze afwisselende functie ben jij samen met 2 collega's bezig om bovenstaande te realiseren en denk jij mee om het werk zo optimaal mogelijk uit te voeren.

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.400 tot €2.700
€2.500 tot €3.200
In deze functie als Customer Service Medewerker ben jij het aanspreekpunt voor de klant. Jij zorgt voor de interne communicatie tussen verschillende afdelingen en administreert inkomende en uitgaande klantenorders. Je bent actief bezig om complicaties op tijd te zien en te voorkomen. Zeker in de medische wereld is dit belangrijk zodat iedereen van de juiste zorg word voorzien.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.200
€2.500 tot €3.200
Je bent het contactpunt voor klanten in de rol van Client Service Medewerker. Je coördineert de interne communicatie tussen verschillende afdelingen en registreert zowel inkomende als uitgaande klantbestellingen. Je monitort actief om tijdig complicaties te identificeren en te voorkomen. Wat van bijzonder belang is in de medische sector, is om de juiste zorg aan iedereen te waarborgen.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Max wist al op jonge leeftijd dat hij de logistiek in wilde. Zo startte hij zijn logistieke loopbaan als Chauffeur. Hij reed zowel nationaal als internationaal voor verschillende transportbedrijven. In 2002 besloot hij de stap te zetten richting Transportplanner, waar hij verantwoordelijk was het plannen van efficiënte routes en plande hierbij zo’n 40-50 wagens in. Ook stuurde hij chauffeurs aan en was hij verantwoordelijk voor het opstellen van transportdocumenten. Wegens reorganisatie besloot hij een nieuwe functie te zoeken en ging aan de slag als Freight Manager. In deze functie was hij eerste aanspreekpunt voor verschillende klanten en hield hij contact per telefoon, mail en app. Tijdens het maken van de luchtvracht planning, schakelde hij ad hoc en speelde in op de planning aan de wens van de klant. Ook het opstellen van verschillende documenten behoorde hierbij. Ook de rol van Teamleider heeft Max vervuld. Hij stuurde 60 medewerkers aan en deed in het magazijn een aantal verbeterprojecten van onder anderen het verbeteren van de indeling van het magazijn en de schappen. Wegens ziekte moest hij helaas stoppen met zijn baan. Nu is hij alweer 16 jaar zelfstandig werkzaam vrachtwagenchauffeur en is op zoek naar wat meer vastigheid in de rol van Transportplanner of als Teamleider.

Max is een zelfverzekerde man. Hij bijt zich vast in zijn werk en zorgt hierbij dat hij het nodige overzicht behoudt en snel schakelt. Zijn kracht ligt in het overtuigen van mensen. Hij werkt graag in teamverband, maar zelfstandig kan hij ook goed vooruit. Hij is open en eerlijk en zal altijd zijn eerlijke mening geven over situaties. Het verbeteren van processen is iets wat hij interessant vindt. Hij ziet problemen tijdig ontstaan en vind het leuk om uit te pluizen en gaat hierbij oplossingsgericht te werk. 

Max is per direct voor 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto op basis van fulltime.
location_onEindhoven createHBO person55 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Vanuit zijn opleiding ging Remco in de Retail aan de slag. Al snel kwam hij er achter dat in een andere branche meer mogelijkheden zijn, dus maakte hij de overstap. Zo heeft hij gewerkt als Allround Verkoop Medewerker, Assistent Manager en deed hij daarna de stap naar Logistiek Medewerker en Productie Medewerker. In zijn rol van Productie Medewerker was hij verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en controleren van montages en schades. Bij zijn huidige werkgever werkt hij als Planner/Werkvoorbereider. Hier maakt hij dagelijks de planning voor de monteurs en onderhoudt hij contact met uitvoerders en aannemers. Verder registreert hij administratieve taken in het interne systeem en behandeld hij offertes. Remco is toe aan vastigheid. Hij is ontzettend ambitieus en is latent op zoek naar een mooie uitdaging binnen de Logistiek.

Wij hebben Remco gevraagd een Harver test te maken en daaruit is gebleken dat hij hbo werk- en denkniveau heeft. Hij is eerlijk in zijn communicatie. Ook durft hij kritisch te zijn. Hij kan goed zelfstandig werken en durft ook goed beslissingen te nemen. Hij is realistisch in zijn werk. 
        
Remco is een gedreven jongeman die graag de Logistiek in wil. Hij is collegiaal en kan goed samenwerken met collega’s. Hij is erg eerlijk en loyaal en staat klaar voor anderen. Daarbij gaat hij service gericht te werk en houdt hij zijn doelen voor ogen. Je brengt Remco niet snel van de wijs omdat hij erg stressbestendig is en goed in hectische situaties kan functioneren. 

Remco heeft een opzegtermijn van één maand, is voor 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onEindhoven createMBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Mats is klaar om zijn horizon te verbreden. Sinds maart 2019 is hij toevallig in de logistiek terecht gekomen, een branche waarin hij zich vanwege de dynamiek en het dienstverlenende karakter erg op zijn gemak voelt. Middels zijn baan bij voorgaande werkgever, een grote internationale pakketvervoerder, heeft Mats kennis gemaakt met het administratieve onderdeel binnen een logistieke omgeving. Hier is hij in de Customer Service terecht gekomen en heeft hij een specialisme ontwikkeld in B2C en B2B. Vervolgens heeft hij deze functie mogen vervullen bij een afvalverwerkingsbedrijf en heeft hier 1,5 jaar met plezier gewerkt. Echter bleek al snel dat de werkzaamheden niet meer uitdagend waren en er weinig diversiteit was. Dit heeft Mats doen beslissen om zich ergens anders in te verdiepen. Uiteindelijk is hij begonnen als Transportplanner en dit is Mats heel goed bevallen. Hier is hij verantwoordelijk voor het plannen van ritten voor de volgende dag. Halverwege de dag moet Mats ook alle spoedorders implementeren in de planning waarna de volledige planning aan het eind van de werkdag compleet moet zijn. Mats is hierbij ook aanspreekpunt voor vragen en problemen van chauffeurs en koppelt hij vragen vanuit de klant door naar de betreffende afdeling. Dit deed Mats in een team van 3 personen waarin zij 55 tot 70 trucks aansturen uit hun eigen wagenpark en 5 externe charters. Overige werkzaamheden van Mats waren administratieve taken zoals het verwerken van orders, transportdocumenten en dagstaten in Talis. Mats zit bij zijn huidige werkgever niet lekker op zijn plek daar er geen fijne klik is met zijn collega's. Hij is op zoek naar een soortgelijke functie.

Mats is een vriendelijke en liergierige jongen. Hij leert snel en pakt makkelijk nieuwe dingen op. Mats heeft veel affiniteit met computers en ook hierin weet hij snel zijn weg te vinden met nieuwe programma's. Mats vindt het fijn om te werken in een team waar de lijntjes kort zijn, maar kan ook individueel goed zijn werk uitvoeren. Met Mats kun je een goed gesprek voeren en brengt hij een gezonde dosis enthousiasme mee. Mats wil graag in dagdienst werken, maar is ook bereid eerder te beginnen of iets langer door te gaan.

Mats heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onEindhoven createMBO person23 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Frits is een zeer ervaren man in de logistieke branche. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als Expediteur. Bij een grote logistieke dienstverlener in de koeltransport heeft hij samen met een team van 4 man 10.000 trailers en 100 tot 200 externe charters onder zich gehad. Deze ritten heeft hij altijd met de maximale efficiëntie ingepland. Samen met zijn collega's hadden zij een groot netwerk waarmee zij zelf de onderhandelingen deden en waarmee zij alles tot in de puntjes geregeld hadden. Dit verliep grotendeels vlekkeloos, maar bij sporadische hinder werd er z.s.m. geschakeld en kwamen zij in no-time tot een oplossing. Door zijn vermogen om Duits te praten was hij veelal bezig op de Duitse markt, maar over het hele plaatje waren zij door heel Europa operationeel. Frits werd gezien als een van de belangrijkste schakels binnen deze organisatie. Uiteindelijk werd deze dienstverlener overgenomen en heeft hij al zijn collega's geholpen met de transitie, zelfs naar externe bedrijven. Helaas bestond zijn functie niet meer na de overname en werd hij vriendelijk bedankt. In goed onderling overleg is besloten om het contract te beëindigen en is Frits op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Eenmaal gevonden bleek dit toch geen goede match te zijn. In de organisatie waar hij terechtkwam heerste geen professionele werksfeer. Ook de werksfeer was vaak niet aangenaam en dit ging tegen zijn principes in. Het feit dat Frits ervaren was in het vak en Duits spreekt vonden zijn collega's niet fijn, omdat zij daardoor niet op 1 lijn zaten. In goed overleg met de directeur is besloten om het contract te beëindigen en is Frits weer op zoek naar een functie als Expediteur. Hij wil graag met plezier naar zijn werk gaan, in een leuk team van jong & oud. Door zijn ervaring en zijn connecties kan Frits ongetwijfeld van grote waarde zijn voor zijn nieuwe werkgever. 

Op mij komt Frits over als een vlotte en gezellige man. Hij houdt van een lach en een praatje, maar er moet ook gewoon gewerkt worden. Buiten zijn kennis in de logistieke sector is hij ook eerlijk, loyaal, positief, enthousiast en weet hij van aanpakken. Zijn collega's omschrijven hem als een gedreven persoonlijkheid. Iemand die streng maar fair is en dan vooral fair.

Frits is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,-.

location_onTilburg createMBO person58 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven