Jij bent op zoek naar een baan

Duizenden vacatures bekijken en hopen dat er iets voor je tussen zit? Wij helpen je graag om dit beter aan te pakken! Kijk eens naar onze vacatures en filter op jouw wensen. Of ga direct het gesprek aan met Extra Talent om te kijken wat bij je past. Denk aan salaris, de werkzaamheden, sfeer binnen de organisatie én de reistijd. Samen zorgen we ervoor dat jij daadwerkelijk terecht komt op de juiste plek. Gratis en voor niks, beloofd.

Voordelen

✔Altijd bereikbaar (ook via WhatsApp)

✔ Handige sollicitatietips en advies

✔ Groot netwerk van organisaties

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Geen kosten aan verbonden

Ben jij als Belastingadviseur op zoek naar een functie waarbij jij je brede en diepgaande kennis over zowel fiscale, financiële als bedrijfsjuridische vraagstukken kan inzetten? Signaleer en beantwoord jij graag de vragen van cliënten gericht op belastingzaken of ga jij het liefst met bestaande cliënten op zoek naar de adviesbehoeften? Reageer dan op één van onderstaande vacatures als Belastingadviseur die wij op dit moment vacant hebben.

Staat de baan met de juiste voorwaarden er niet tussen? Dan kun je er ook voor kiezen om een open sollicitatie te sturen. Of bekijk alle overige financiële functies, zoals Fiscalist of Financieel Adviseur.