Ricardo (Financieel Medewerker)

Roberto is een ervaren finance professional met een brede achtergrond in accountancy en een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Economie. Hij heeft tijdens zijn carrière veel ervaring opgedaan in debiteuren- en crediteurenbeheer, projectadministratie en managementrapportages. Met zijn sterke analytische vaardigheden en uitgebreide kennis van boekhoudsoftware, waaronder SAP, Exact en Unit4, heeft Roberto in diverse rollen bewezen van grote waarde te zijn. In zijn volgende functie wil hij graag doorgroeien tot Assistent Controller, waarbij hij zijn ervaring met jaarrekening en financiële rapportage werkzaamheden van A tot Z verder kan uitbreiden. Roberto is gemotiveerd en heeft een goed doorzettingsvermogen, wat hem succesvol maakt in het efficiënt beheren van financiële processen.

Roberto is communicatief sterk en werkt nauwkeurig, eigenschappen die hem in staat stellen om zowel zelfstandig als in teamverband succesvol te opereren. Hij is snel in het leren van nieuwe systemen en methoden, wat hem flexibel maakt in het toepassen van zijn kennis in diverse werkomgevingen. Roberto staat altijd open voor het verbeteren van processen en het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Zijn uitgebreide beheersing van verschillende computersystemen stelt hem in staat om zijn werk sneller en beter uit te voeren.

Roberto is per 1 januari beschikbaar voor 40 uur per week en heeft daarbij een salarisindicatie van €4100,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Grootboekrekeningen opschonen+ bijwerken + Journaalposten 
Debiteuren- + crediteurenbeheer + facturatie+ bankmutaties + creditcards verwerken
Het bijhouden van de debiteurenadministratie + openstaande postenlijst
Contact onderhouden met klanten die een betalingsachterstand hebben 
Bank administration: Perform and maintain control over bank statement processing   
Projectadministratie:verwerking Costcenters+kostendragers+Projecten
Betaalbaarstelling paymentrun a.d.h.v. betaaltermijnen + wekelijkse paymentruns + overige betaalruns: salaris etc
Fiscale aangiftes
Managementrapportages 
Assisteren bij maand- en jaarafsluiting van meerdere entiteiten
 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

50

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

MS Office