Julia (Notarieel Medewerker)

Julia begint in september aan het laatste onderdeel van haar studie. Tijdens deze periode heeft ze de kans om haar carrière te starten. Julia heeft een sterke interesse in het notariaat omdat ze graag iets wil betekenen voor de burger. Ze is op zoek naar een uitdaging als Notarieel Medewerker, met een voorkeur voor Personen- en Familierecht of Registergoed. Ze zoekt een kantoor waar ze voor de lange termijn kan werken en waar doorgroeimogelijkheden zijn, wat voor haar van groot belang is.
        
Julia is een sociale, secure en leergierige jongedame. Dat ze sociaal is blijkt uit het feit dat ze makkelijk met iedereen in omgang is. Een grote hobby van Julia is koken en vind dan ook alle soorten keukens leuk! Daarnaast gaat ze er graag met vriendinnen op uit, van dagjes weg tot stedentripjes binnen Europa. Julia komt op mij over als een loyale dame die graag deel uitmaakt van een hecht en gezellig team. 
 
Julia is per 1 september beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis. 

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office