Gurkan (Teamleider Logistiek)

Gurkan heeft meer dan 10 jaar werkervaring binnen de Logistiek waarvan hij ook enkele jaren een inslag heeft gemaakt in de Logistiek. Bij zijn vorige werkgever was hij werkzaam als Logistiek Supervisor. Hier begeleide hij 50 FTE. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het optimaliseren en het efficiënter maken en laten verlopen van de processen in het warehouse. Hij maakte dagelijks personeelsplanningen en had hier een strak oog op productiviteit, doorlooptijd en kwaliteit. Op dit moment is Gurkan werkzaam als Warehouse Teamleider binnen een productieorganisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor het direct leiding geven aan 10 tot 15 FTE en het verzorgen van de bezettingsplanningen van de medewerkers. Tevens is hij ook zeer betrokken bij het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken van de werknemers. Daarnaast heeft Gokhan een coördinerende en controlerende rol inzake de goederenstroom. Gurkan is door een verhuizing op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn kwaliteiten als Coördinator/Teamleider kan toepassen. Hij voelt zich het meeste thuis in een productieomgeving.

Gurkan is een correcte jongen met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is gericht op innovatie, want voor Gurkan betekent dit vooruitgang. In een dynamische omgeving zoekt / creëert hij structuur. Hij is creatief als het gaat om bedenken van oplossingen. Als leidinggevende is Gurkan iemand die met de voeten in de klei staat. Hij is kritisch op processen en vliegt deze vanuit de operatie aan. Een loyale medewerker die het organisatiebelang hoog in het vaandel heeft.

Gurkan heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Werken met Service Level Agreements en cut off tijden;
  • Verantwoordelijk voor het maken van de personeel planningen en uren registraties;
  • Verzuim begeleiding / beoordelingsgesprekken;
  • Aansturen 40/50 FTE op basis van productiviteit , doorlooptijd en kwaliteit;
  • Het optimaliseren en efficiënter laten lopen van processen;
  • Opstellen, aanpassen en controleren op de naleving van werkprocessen, instructies, procedures.

Functie

Teamleider Logistiek

Leeftijd

0

Woonplaats

Zeeland

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Turks goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Navision, MS Office (Word, Excel), WMS