Angela (Customer Service Medewerker)

Angela is een zeer ervaren dame op het gebied van customer service en sales support. Ze heeft ervaring met het invoeren, verwerken en opvolgen van orders. Daarnaast maakt ze afspraken met servicepartners en verwerkt ze transporten administratief. Er wordt contact onderhouden met de klanten voor de leverafspraken. Angela stelde zelf prioriteiten van orders en schakelde nauw met de afdeling planning voor het inplannen van het transport. Naast de klanten voorzien van informatie heeft Angela ook ervaring als Sales Support medewerker. Hier stelde Angela offertes op en verwerkte ze de commerciële documenten administratief. Daarnaast was ze mede verantwoordelijk voor het behalen van salesdoelstellingen. Hiervoor genereerde ze onder andere leads via campagnes, mailingen en sales acties. Angela is op zoek naar een uitdaging als Customer Service Medewerker waarbij ze haar Duitse taal kan gebruiken.

Angela is een vriendelijke en gezellige dame. Ze is open en eerlijk en verwacht dit ook terug van haar collega’s. Ze is zeer beleefd richting de klanten en kent uitstekende omgangsvormen. Angela is stressbestendig in een dynamische werkomgeving en kan hierbij de rust bewaren en de juiste prioriteiten stellen. Angela is klantgericht, maar houdt de commerciële gevolgen voor de organisatie goed in haar gedachte. Angela is een native Duits spreker, waardoor ze uitermate geschikt is voor een customer service waarbij de Duitse taal een vereiste is. Naar mijn mening is Angela een aanwinst voor elke organisatie.

Angela is per 1 juli fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Contact met klanten uit diverse marksegmenten zoals???
  • Aansturen van de klachtafhandeling?
  • Beheer van klantgegevens en het aanpassen hiervan;
  • Monitoren van gemaakt klantafspraken;
  • Order Entry;
  • Klanten bij het klantbezoek rondleiden en informatie verschaffen;

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

56

Woonplaats

Venlo

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Duits uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, WMS-systemen, MS Office (Excel, Word, Outlook)