Lieke (Transportplanner)

Lieke heeft bijna 5 jaar ervaring in de logistiek waarvan 3 als Transportplanner. Bij haar vorige werkgever was zij dagelijks verantwoordelijk voor het indelen en het plannen van de routes voor 4 wagens. Hierbij hield  zij rekening met de wensen van de klanten, efficiëntie en tijd. Naast de planning was Lieke ook verantwoordelijk voor het contact met chauffeurs, leveranciers en klanten. Verwerken van orders en facturen nakijken horen ook bij haar dagelijkse werkzaamheden. Voordat Lieke aan de slag ging als Transportplanner heeft ze ervaring opgedaan bij een andere woonwinkel als baliemedewerkster/receptioniste. Hier heeft ze kennis gemaakt met het vak plannen. Momenteel is Lieke werkzaam bij een logistiek dienstverlener en is Assistent Planner. Hier is ze verantwoordelijk voor het contact van de chauffeurs, de transportdocumenten en de uren registratie van de chauffeurs. Tevens is verwerkt ze alles administratief in het systeem. Vanwege de afstand en hectiek van haar huidige functie is zij samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende baan. Met voorkeur als Logistiek Administratief Medewerker/Assistent Transportplanner.

Lieke is een sociale jongedame met pit. Zij is per toeval de transport ingerold maar doordat zij niet bang is om het achterste van haar tong te laten zien, past zij perfect in deze wereld. Lieke weet in hectische situaties goed het overzicht te bewaren en gaat vervolgens georganiseerd te werk. Structuur creëren en behouden is een van haar sterkste punten. Doordat Lieke sociaal is en goed voor haarzelf kan opkomen lopen chauffeurs met haar weg. Lieke weet wat hard werken is door haar verleden in de horeca.

Lieke heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van €2.500 bruto per maand op basis van 40 uur per week.Lieke is een sociale jongedame met pit. Zij is per toeval de transport ingerold maar doordat zij niet bang is om het achterste van haar tong te laten zien, past zij perfect in deze wereld. Lieke weet in hectische situaties goed het overzicht te bewaren en gaat vervolgens georganiseerd te werk. Structuur creëren en behouden is een van haar sterkste punten. Doordat Lieke sociaal is en goed voor haarzelf kan opkomen lopen chauffeurs met haar weg. Lieke weet wat hard werken is door haar verleden in de horeca.

Lieke heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.400 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Dagelijks contact met chauffeurs;
  • Uren registratie chauffeurs bijhouden;
  • Het aanspreekpunt voor chauffeurs zijn;
  • Transportdocumenten verzorgen;
  • Orders administratief verwerken;
  • Onderdeel van een data analyse project door de rustige periode. Hierbij maakt ze artikelnummers aan en verwerkt ze dit in een systeem.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

31

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederland en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Basiskennis van Microsoft Word, Excel