Eduard (Customer Service Medewerker)

Na het behalen van zijn hbo diploma binnen de opleiding ‘International Business and Management’ in 2015 heeft Eduard als aardige ervaring opgedaan binnen de logistieke en Supply Chain wereld. Zo begon hij zijn logistieke carrière bij een expediteur waar hij verantwoordelijk was voor het importeren van goederen vanuit Azië naar Nigeria. Later is hij als Logistiek Coördinator gaan werken waar hij dagelijks in contact stond met klanten en waar hij van A tot Z verantwoordelijk was voor het transportproces. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor het gehele exportproces en heeft hij dagelijks contact met de vervoerders, de klanten en de rederij. Binnen zijn huidige organisatie stopt de export afdeling vanaf volgende week en om die reden is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Logistiek of Supply Chain.

Eduard is een rustige maar vriendelijke man die door zijn collega’s wordt beschreven als een echte teamplayer. Eduard zorgt ervoor dat hij de klant altijd op nummer 1 zet. Het maakt Eduard niet uit of hij werkt binnen een groot of een klein bedrijf, hij past zich namelijk snel aan.

Eduard is per direct beschikbaar voor een bespreekbare indicatie van een bruto salaris van € 3.100,- per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het gehele export proces van A tot Z;
  • Verantwoordelijk voor al het contact tussen de klant, vervoerder en de rederij;
  • Verantwoordelijk voor het op te hoogte houden van de klant tijdens de export;
  • Het nauwkeurig verwerken van orders.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

40

Woonplaats

Drechtsteden

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Engels uitstekend, Nederlands voldoende

Computervaardigheden

MS Dynamics, Intra, MS Office