Monsif (Transportplanner)

Monsif heeft ruim 3,5 jaar ervaring in de Logistiek waarvan 6 maanden als Transportplanner. Deze ervaring heeft hij opgedaan bij één logistiekdienstverlener waar hij is begonnen als magazijnmedewerker. Dagelijks hield hij zich bezig als projectcoördinator voor het systeem van order pickers. In deze functie had hij regelmatig contact met de planafdeling. In zijn huidige functie als Transportplanner is hij verantwoordelijk voor 150 à 200 koeriersritten per dag van het depot naar de klant. Dit doet hij voor de landen Nederland, België en Duitsland. Daarnaast plant hij de ritten voor meer dan 20 bezorgfietsen door heel Nederland. Tevens is hij verantwoordelijk voor 35 à 40 routes die hij inplant via charters. Hij had voornamelijk contact met particulieren klanten, hierdoor is hij de schakel tussen bedrijf en de klant. Monsif wilt graag een stap maken binnen de logistiek, daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Monsif is op mij overgekomen als een sociale jongeman, die zeer gemotiveerd is. Dit blijkt niet alleen op werkvlak maar ook zeker in zijn privéleven. Binnen 6 jaar beheerst hij namelijk de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Monsif houdt van aanpakken en als er probleem ontstaat dan denkt hij aan een oplossing. Dit doet hij niet alleen, zijn samenwerkend vermogen is een toevoeging binnen de organisatie. Hij wilt elke afdeling binnen een bedrijf ondersteunen waar nodig is en is bereid om zichzelf hierin verder te ontwikkelen. Monsif haalt energie uit een drukke, hectische werkdag. Daarnaast houdt hij van gezelligheid en vindt hij het fijn om tijd door te brengen met vrienden en familie.

 

Monsif heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 40 uur per week. Met een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

     

Werkzaamheden

  • Magazijn coördinator 
  • Projecten ondersteund 
  • Projecten geanalyseerd
  • Transportplanning gemaakt, voor bussen en fietsen naar particulieren
  • Schakel tussen bedrijf, klant en vervoerders

Functie

Transportplanner

Leeftijd

22

Woonplaats

Etten-Leur

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Arabisch goed in woord en geschrift, Engels matig in woord en geschift.

Computervaardigheden

MS Office