Yacob (Supply Chain Engineer)

Yacob is een gedreven jongeman met een afgeronde hbo-opleiding in Logistics Engineering, waarbij hij tijdens zijn studie diverse stages heeft doorlopen om zijn kennis en ervaring in de logistiek te vergroten. Na het behalen van zijn diploma heeft hij de uitdaging opgezocht als afdelingsmanager bij een supermarkt, waar hij al tijdens zijn studie werkzaam was. In deze rol was hij verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder personeelsplanning, het aansturen van medewerkers en het managen van E-commerce activiteiten. Gedurende deze periode heeft Yacob ook diverse leiderschapscursussen gevolgd en met succes afgerond, wat zijn competenties op het gebied van leiderschap en management verder heeft versterkt. Na 3,5 jaar voelde Yacob de behoefte om zijn talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen in een rol die beter aansloot bij zijn opleiding. Hij heeft daarom de overstap gemaakt naar een functie als Site Engineer bij een gerenommeerde logistieke dienstverlener. In deze rol is Yacob continu bezig met het optimaliseren van processen en speelt hij een leidende rol als projectleider tijdens verschillende optimalisatieprojecten. Daarnaast heeft Yacob ook een Lean Six Sigma Green Belt-certificering behaald, wat getuigt van zijn expertise op het gebied van procesverbetering en kwaliteitsmanagement. Hoewel Yacob momenteel tevreden is bij zijn huidige werkgever, voelt hij de behoefte aan meer uitdaging en wil hij graag een baan vinden die dichter bij huis is. Daarom is Yacob samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Yacob is een sociale en enthousiaste professional die altijd streeft naar het leveren van uitstekende resultaten. Hij zet graag een stapje extra om het beste resultaat te behalen en hecht veel waarde aan samenwerking met collega's om gezamenlijke doelen te bereiken. Verder heeft Yacob een aangename communicatiestijl en is hij een fijne gesprekspartner.

Yacob heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand op basis van 40 uur en hij heeft een opzegtermijn van 1 maand. Daarnaast is Yacob in het bezit van een auto en bereid om maximaal 30 minuten te reizen naar zijn werk.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het analyseren en verbeteren van de operationele processen;
  • Verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe innovaties en projecten binnen de site;
  •  

Functie

Supply Chain Engineer

Leeftijd

25

Woonplaats

Bergen op Zoom

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Powerpoint), SAP & Shortrec.